ANNONS

Incheckade på hotel SPAR Gårda

/
DSC_0753

Nu är vi incheckade hela högen på mysiga SPAR hotel Gårda! Jag och tjejerna åkte ner tidigt i morse, kan säga det var inte pigga ungdomar jag hade med i bilen ner, haha. Men jag hade en tid hos naprapaten ute i Sisjön tidigt så dom sov i bilen ner. Blev redan bättre i ryggen tack gode gud.

Vi har sedan gått några timmar på stan, tog en lunch på rosencafét i trädgårdsföreningen. Mysigt där men idag var det nog världsrekord i barnskrik och barnvagnar högt och lågt. My god! Ska verkligen inte klaga för det finns ställen för alla, det är ett perfekt ställe att gå med barn… men vi tyckte nog det var väl gapigt idag. 😉

DSC_0751

Mysigt på rummet. Älskar bara vara på ett hotellrum… det är sån avkoppling.

DSC_0756

Nu håller vi på att göra ordning oss, vi ska äta på Beebar ikväll allihopa. Mysigt! Vet ni mer, det kommer ett nytt erbjudande här helgen, först till kvarn som gäller och det är bra rabatt på hotellrum här på SPAR i gårda! Det var galet många som bokade rum sist vi körde så missa inte erbjudandet nu.

Vi hörs vänner, måste sätta fart här.

Ha en härlig fredag så länge

KRAM

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00