ANNONS
Integritet på Tailsweep

Smothie med jordgubbar, mynta och kokosmjölk!

/


Har ni testat göra smoothie på jordgubbar och mynta? Bland annat den jag gjorde när jag hade radion hemma i förrgår. Hur kan den vara så god frågade Marilyn fast det inte är socker? Den är verkligen så god och en utav mina absoluta favoriter.
Jordgubbssmoothie med jordgubbar och mynta 
1-1,5 dl kokosmjölk Jag kör ofta kung markattas eller Santa Maria
1 dl valfri vätska men jag tar gärna äppelmust, osötad från kullamust. Blir väldigt matigt med enbart kokosmjölk, till mellanmål kör jag dock bara kokosmjölken. Prövar er fram. Vissa med känsliga magar kan behöva späda ut och ta mindre kokosmjölk.
2-3 dl jordgubbar-Kör ordentligt i mixern… jag gillar när det blir lite tjockare, som glass eller milkshake. Pröva er fram.
(1 tsk nyponpulver) Om ni har hemma, bra för lederna.
8-10 myntablad
1 msk kokosolja eller hampaolja (Förebygger cancer)
Mixa ihop allt länge så det blir fluffigt och blandar sig väl.

Copyright 2014


Ta er lite tid att testa smoothie, ni anar inte hur enkelt och gott det är. Inte det minsta krångligt och betydligt nyttigare och godare än mackor. Man blir mätt och magen alltid lugn och harmonisk. Kokosmjölk lägger sig som bomull, kokosoljan lika så. Du slipper även mejeriprodukter som kan ställa till det för många och få problem med magen.Bon apetit!

7

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00