• 2015-07-25, 13:29
  • 18

Nu har vi ätit en sen frukost, brunch kan man kalla det. För här på SPAR hotell i Gårda och majorna har dom frukost till 12. Hur bra som helst. Kvällen igår var jöttemysig. Vi promenerade ner till Bee bar och vädret vara strålande!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det var lika trevligt som alltid på Beebar. Vi är alltid nöjda med både service och mat, igår blev jag förvånad när jag bokade bord för även hunden var välkomna. Pappa och deras lilla Effie var också med på restaurang. Är inte det hur bra som helst?! På Beebar är ALLA välkomna. =) Satt i en mindre avdelning och hon låg snällt under bordet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Gullet!

Jag, Janne och pappa valde kalv, tjejerna tog caesarsallad som var gigantiska.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

FullSizeRender

Har fler bilder på gänget men inte i datorn just nu.

Darling

Darling

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lisa-Marie <3

Lisa-Marie <3

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Alltid lika roligt när jag får ta kort på tjejerna. Mina ögonstenar!

IMG_3853-670x893

Jag hittade förresten äntligen min zebratunika, som jag har letat efter den och i en låda hos Janne hade jag glömt den under massa annat. Favorit! HÄR har ni den. Vet ni är många som frågade, tror den finns kvar så skynda er. Glitterskor har jag också missat visa er att dom finns på clarks. Älskar snygga grejer som inte är så dyra, HÄR finns dom. Snyggt till slitna jeans..

IMG_3940

I morse vaknade vi av lite duggregn men ut skulle vi ändå. Pappa, Carl och Effie också förstås.

IMG_1498

Det är fina vägar att både cykla och springa från hotellet som ligger nära Ullevi.

Så till frukosten. Jag måste berömma tjejerna och hotellet mycket för vi blev imponerade över att dom höll ordning så fint. Trots mycket folk. Vi tog först en kaffe tidigt innan vi gick ut, sedan körde jag Linnea till jobbet,  hon arbetar på SOVA ute i Sisjön och vid 11 åt vi sen frukost.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Den gär bilden fotade jag 11.30 och det är alltså bara 30 min kvar innan frukosten plockas bort. Trots det så fyllde dom på, torkade av hela tiden och såg till så allt såg lika fint och fräscht ut som om klockan var 7. Det är ett stort plus och jag tror det uppskattas av alla gäster. Jag har så svårt för stökiga och trista frukostbuffér …

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Titta så fint!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tack tjejer för att ni gör så fint för gästerna. Ni var väldigt gulliga och trevliga. Allt smakade jättebra.

I morgon har jag ett erbjudande till er läsare om ni vill bo lite billigare på just detta hotell. Och  nej, det jag berömmer ang frukosten har jag inte blivit tillsagd att skriva om. Jag skriver enbart om det jag själv tycker är bra och även resten av familjen var väldigt nöjda.

Kolla in här i morgon kl 12, för då släpper jag erbjudandet och en länk om hur du kan boka. Nu ska jag packa in i bilen och jag och Marilyn åker till Skövde igen. Hon ska iväg med sin kompis och hennes familj till Spanien tidigt i morgon bitti. Så kul för dom med sol och bad. Resten av gänget är kvar hela helgen på hotellet, jag åker troligtvis ner ikväll igen.

Hej och hå! Nu måste jag sluta skriva, vi hörs snart.

Kram

 

 

2015-07-25 Mitt liv ,

Kommentarer

Gunilla 5 år sen

Fina tjejer alla tre <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack söta!

Emma 5 år sen

Nu får väl den där pinsamma My Martens ge sig. Hon kopierar allt du gör och använder samma uttryck som du Johanna! Pinsamt att hon inte kan hitta på något eget!! Har du sett hennes senaste inlägg?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hahaha ok, då får jag ta åt mig äran då och roligt att även bloggare kan bli inspirerade. ;)

Fräsch frukost är viktigt och gör så mycket för helhetsupplevelsen!
Kan man pressa sin egen juice är det ett plus :)
Scandics frukostar på somrarna kan vara riktiga katastrofområden…
Men bra att man kan välja det som passar en bäst.
Med eller utan hund :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Ver precis vad du menar med Scandic.
Går INTE på somrarna ;)

Babsan 5 år sen

Det finns många rest. I Göteborg att välja på. Är man allergisk så väljer man väl inte den som tar emot hundar. Det är väl toppen att det finns något sådant. Jag själv väljer ju inte barnvänliga hotell med Bamseklubbar heller när jag åker på semester för jag är äldre. Och inte rest. med massa barn och barnvagnar.
Allt har sin tid och det gillas av mig. Bra att vi kan välja. Alla ska ha sitt så blir vi ju nöjda. Fram för valmöjligheter,

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Precis så är det!
Jag tycker det är toppen! Jag väljer aldrig hotell där det är småbarn.
Orkar inte med det alls. Jag har varit där och allt har sin tid som du skriver.
Tycker det är toppen att hundar får följa med på vissa restauranger.
Kram

Maria 5 år sen

Jättekul att hundägare får ta med sig sin hundar in på caféer och restauranger. Jag förstår att det ibland kan kännas olustigt att lämna dom utanför. Mindre roligt för allergiker dock. Det finns människor som pga allergier och överkänslighet inte kan besöka inomhusmiljöer där pälsdjur har varit. Precis som det kan vara väldigt svårt med rök från cigaretter och parfymdofter för dessa människor.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Så är det men då är det perfekt att det finns ställen för alla!
Vissa restauranger kan inte ta emot tex barnvagnar. Pga säkerhet mm
Jag tycker det finns så oerhört många ställen så det är lätt att hitta tex något för barnfamiljer, något för yngre, något ställe som är lugnare och något för hundar. Även restauranger för allergiker.
Det är toppen!

Kram Johanna

Katja 5 år sen

Fanns det nån mer hund där? Tänk ett par hundar, eller en och nån är allergisk eller hundrädd. Tycker att nån gräns går det finnas. Tar med mig katten nästa gång….Kram Detta är mer en fråga till restaurangen.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Har varit där och sett flera hundar.
Varför sånt liv för sånt här? Jag fattar det inte?
Varför ska inte en restaurang få bestämma? Det finns ju hur mycket ställen som helst. Om en resturang väljer att ha sina regler får vi gäster anpassa oss. Eller hur?

Kram

Lotte 5 år sen

Va kul att det finns restauranger där hundarna får följa med :-) Det har jag aldrig sett innan.
Så mysigt ni har det!!
http://lotte4.blogspot.se

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Verkligen toppen!

Lena 5 år sen

Väntar med spänning på ditt erbjudande!
stiljustnu.blogg.se

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Kommer! :))

Agneta 5 år sen

Hej. Så fina döttrar!
Roligt för oss hundägarare att ta med hund på restaurang:) tack för tipset. Ha en fin lördag.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack snälla :)
Ha en fin lördag du också!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår kväll kom vi till Saltholmen efter fyra ljuvliga dagar ute med båten. Vilket väder augusti bjuder på, helt underbart! Vi stannade tre nätter med båten ute på Käringön och vilken idyll.…

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…