ANNONS

Trevlig kväll i Göteborg

/
11796405_10153029696358067_7057205688804401328_n

Nu har vi ätit en sen frukost, brunch kan man kalla det. För här på

SPAR hotell

i Gårda och majorna har dom frukost till 12. Hur bra som helst. Kvällen igår var jöttemysig. Vi promenerade ner till Bee bar och vädret vara strålande!


SAMSUNG CAMERA PICTURES

Copyright 2014


Det var lika trevligt som alltid på Beebar.

Vi är alltid nöjda med både service och mat, igår blev jag förvånad när jag bokade bord för även hunden var välkomna. Pappa och deras lilla Effie var också med på restaurang. Är inte det hur bra som helst?! På Beebar är ALLA välkomna. =) Satt i en mindre avdelning och hon låg snällt under bordet.


SAMSUNG CAMERA PICTURES

Copyright 2014


Gullet!


Jag, Janne och pappa valde kalv, tjejerna tog caesarsallad som var gigantiska.


SAMSUNG CAMERA PICTURES

Copyright 2014


FullSizeRender

Har fler bilder på gänget men inte i datorn just nu.


Darling

Darling

Copyright 2014


SAMSUNG CAMERA PICTURES

Copyright 2014


Lisa-Marie <3

Lisa-Marie <3


SAMSUNG CAMERA PICTURES

Copyright 2014


Alltid lika roligt när jag får ta kort på tjejerna. Mina ögonstenar!


IMG_3853-670x893

Jag hittade förresten äntligen min zebratunika, som jag har letat efter den och i en låda hos Janne hade jag glömt den under massa annat. Favorit! 

HÄR 

har ni den. Vet ni är många som frågade, tror den finns kvar så skynda er. Glitterskor har jag också missat visa er att dom finns på clarks. Älskar snygga grejer som inte är så dyra,

HÄR

finns dom. Snyggt till slitna jeans..


IMG_3940

I morse vaknade vi av lite duggregn men ut skulle vi ändå. Pappa, Carl och Effie också förstås.


IMG_1498

Det är fina vägar att både cykla och springa från hotellet som ligger nära Ullevi.


Så till frukosten. Jag måste berömma tjejerna och hotellet mycket för vi blev imponerade över att dom höll ordning så fint. Trots mycket folk. Vi tog först en kaffe tidigt innan vi gick ut, sedan körde jag Linnea till jobbet,  hon arbetar på SOVA ute i Sisjön och vid 11 åt vi sen frukost.


SAMSUNG CAMERA PICTURES

Copyright 2014


Den gär bilden fotade jag 11.30 och det är alltså bara 30 min kvar innan frukosten plockas bort. Trots det så fyllde dom på, torkade av hela tiden och såg till så allt såg lika fint och fräscht ut som om klockan var 7. Det är ett stort plus och jag tror det uppskattas av alla gäster. Jag har så svårt för stökiga och trista frukostbuffér …


SAMSUNG CAMERA PICTURES

Copyright 2014


Titta så fint!


SAMSUNG CAMERA PICTURES

Copyright 2014


Tack tjejer för att ni gör så fint för gästerna. Ni var väldigt gulliga och trevliga. Allt smakade jättebra.


I morgon har jag ett erbjudande till er läsare om ni vill bo lite billigare på just detta hotell. Och  nej, det jag berömmer ang frukosten har jag inte blivit tillsagd att skriva om. Jag skriver enbart om det jag själv tycker är bra och även resten av familjen var väldigt nöjda.


Kolla in här i morgon kl 12, för då släpper jag erbjudandet och en länk om hur du kan boka. Nu ska jag packa in i bilen och jag och Marilyn åker till Skövde igen. Hon ska iväg med sin kompis och hennes familj till Spanien tidigt i morgon bitti. Så kul för dom med sol och bad. Resten av gänget är kvar hela helgen på hotellet, jag åker troligtvis ner ikväll igen.


Hej och hå! Nu måste jag sluta skriva, vi hörs snart.


Kram18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00