• 2015-07-26, 12:21
  • 5

Nu kommer erbjudandet på SPAR hotell i Gårda och Majorna. Alltså två hotell!

Sist jag hade samarbete med hotell Gårda  i maj bokades närmare 200 rum på en gång. Galet! Det är så roligt att ni gillar mina samarbeten och erbjudanden och tycker om alla tips. Nu kör vi ett enkelt, snabbt och bra erbjudande som gäller från nu till Augusti.

Passa på att boka upp valfria dagar om ni kanske har semester eller vill hitta på något kul. Det finns massor att göra i Göteborg. HÄR tex har jag bloggat om en del tips.

image.aspx

Majorna

Hotellet i Majorna

Gårda

Gårda

DSC_0698-670x445

DSC_0658-670x422

DSC_0908-670x1007

Nu är det först till kvarn som gäller:

Boka två dagar i följd för två personer inkl frukost och parkering för endast 1500kr. 750kr natten för två pers är bra pris för ett fint och personligt hotell. Bonus är frukost fram till 12.  Ni får pengar över till annat när man bor på lite billigare hotell! (Det som gäller är alltså två dagar i rad för att bokningen ska gälla.)

Uppge Toftby. 

Erbjudandet gäller från NU till och med Augusti ut. Sedan är det ordinarie pris som gäller.

För att boka maila: [email protected]

Erbjudandet gäller både hotel SPAR i Gårda samt SPAR i Majorna. Ni vet hotellet som har sviten som många har bott i nu. Detta gäller dock vanliga dubbelrum. Majorna ligger något längre bort, men ni har slottsskogen precis bredvid och spårvagn utanför hotellet. Gårda ligger uppe vid ullevi.

IMG_2091.JPG

Här är Janne, pappa och Effie på vår runda i morse när jag kom ner till Göteborg.

Fina områden både vid Gårda och Majorna. Slottskogen vid Majorna tex…

Fina områden både vid Gårda och Majorna. Slottskogen vid Majorna tex…

IMG_2105.JPG

Här är jag på väg upp till rummet för att sätta mig och blogga till er. =)

IMG_2106.JPG

Hej så länge, hoppas ni hinner boka upp några rum nu!

Dags att checka ut och tacka för den här gången. Nu ska jag och L-M följa med Janne och träna på nya anläggningen i Kviberg. Spännande att se den gigantiska anläggningen. 

KRAM

2015-07-26 Mitt liv

Kommentarer

Agneta 5 år sen

Bokat en helg!! Tack för alla dina tips!

Jeanette 5 år sen

Hej Johanna!
Jag undrar vart du hittat den fina mukjackan i leo?
Så himla snygg:))) kram Jeanette

LENA 5 år sen

Fina bilder, väldigt fint hotell!
stiljustnu.blogg.se

katja 5 år sen

Såg dig förresten på en väldigt stor reklam flagga igår för Love forever, i Norrtälje!

Härligt erbjudande och grattis till de som utnyttjar det.

En helt annan fråga som inte har med inlägget att göra…
Du som har en del kontakter, råkar du känna till någon bra idrottsläkare med inriktning på höftproblem, som du kan rekommendera? (Eller om någon av dina läsare har).
Jag har kämpat i ett år för att få hjälp i min hemstad (Västerås) men jag får varken svar eller någon som helst hjälp med min onda höft.
Jag kan nu gå utan smärta, men får inte springa, vilket gör mig jätteledsen och det som väl är värst är att jag får ont när jag sitter. Har bl a fått sluta köra bil.
Så här vill jag inte ha det utan tänker kräva en second opinion av en annan läkare och kan tänka mig att åka vart som helst i landet, bara det är en kunnig person med erfarenhet och inställningen att även kvinnor över 40 ska kunna ha ett rörligt liv.
(Skadan uppstod efter att jag börjat löpträna lite för hårt förra året, men det verkar vara något medfött fel på själva höftkulan).

Förlåt mitt desperata tilltag där jag utnyttjar ditt kommentarsfält, men jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig och då är det alltid en bra hjälp att få tips av någon som vet mer.

Jag har skrivit om höftskadan på min blogg om någon vill ha mer bakgrundsinfo.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…