• 2015-07-26, 20:13
  • 28

Jag hatar celluliter och bristningar! Och jag tror inte jag är ensam om det.

Ni som följer bloggen kanske minns att jag skrev om Swiss Skin Renewal för några månader sedan. Jag blev jättenöjd. Dom små nålarna funkar verkligen och ihop med gelén man stryker på. Huden blev mycket bättre. Den blev mjukare och slätare, vet även flera som blivit hjälpta att få bort svår acne.

Vet ni som har kommit nu? Jo, en uppföljare som funkar till hela kroppen. Tadaaa! Nu ska bristningar och gropigheter bort!

Swiss Anti Cellulite är en uppföljningsbehandling till ansiktsbehandlingen Swiss Skin Renewal som vann innovationspriset på Beauty Awards. Swiss Anti Cellulite består av tre produkter:
En bred hudroller för större hudytor – Swiss Body Roller, som sätter fart på kollagenproduktionen och öppnar upp huden.
Två stycken Swiss Eraser (ett serum/gel för kvällen och en dagkräm) med flera aktiva ingredienser som bearbetar celluliter och bristningar på djupet hela dygnet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Detta är alltså en betydligt större roller man kan rulla på stora partier. Tex bristningar, ärr och gropighet. Jag har testat den! Än så länge har jag kört ett par veckor men tycker det redan märks skillnad i huden. Jag har en del små små bristningar, en del gropigheter på baksida lår som är betydligt bättre sedan jag ändrade kost och började träna ännu mer. Det är så skönt att bli av med det men det är ett slit att få bort dom.

Och ja, jag hatar både bristningar och gropar. Äter man fel och inte rör på sig sätter dom sig som berget. Mycket går att få bort genom bra kost och att du alltid rör på dig.

Efter att ha hört denna ska vara lika bra som den till ansiktet ville jag ge det en chans. Inget kan ju bli sämre iaf.

Varför tror ni den funkar?
Hemligheten med behandlingen är kombinationen av de tre produkterna.
Swiss Body Roller gör små mikrokanaler i huden och lurar huden att tro att den är skadad, startar upp läkprocessen och produktionen av ny hud. Med små mikrokanaler i huden absorberas mängder av de aktiva ingredienserna från serumet ”Swiss Eraser gel” och för att ha en effekt dygnet runt applicerar man dagkrämen ”Swiss Eraser cream” på morgonen. Då verkar de aktiva ingredienserna djupet hela dygnet.
En av ingredienserna har i studier t.o.m. visat att kvinnor tappar kroppsmassa för att ingrediensen bränner fett.

SÅ här gör man: 

Utför gärna behandlingen på kvällen.

1. Rengör huden som ska behandlas och rulla sedan Swiss Body Roller fram och tillbaka i några minuter.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jag har en del ytliga blodkärl som jag också testar att försöka rulla bort.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Rulla flera gånger fram och tillbaka åt samma håll. Ändra sedan riktning. Nålarna känns, men det gör inte ont.

2. Smörj in huden direkt efter med serumet Swiss Eraser gel. Det är en skön känsla när den går  in i huden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

3. Morgonen därpå smörjer du in huden med krämen Swiss Eraser cream. Så verkar den hela dagen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kör detta i ca 6-8 veckor. Jag ska alltså köra ganska många veckor till och är väldigt spänd på resultatet.
Glöm inte rengöra hudrollern efteråt t.ex. Med Swiss Sanitizing Spray.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Swiss Anti Cellulite kostar 1499 kr (ord pris 1890 kr) men ni läsare får ytterligare 15 % rabatt och betalar endast 1275 kr med rabattkoden JOHANNA15
Du köper den här!

Hoppas ni blir nöjda och tycker detta är lika kul som jag!
Älskar att testa spännande produkter!

Kommentarer

Frida 5 år sen

Men det funkar till ansiktet då? Har lite akneärr ja vill bli av med. Köpt en Swiss som står här men vågar inte testa då jag blev skrämd av andra som säger att man får ärr även av denna?
Hjälp snälla. Det är ingen reklam då du gör för dem utan aty ens testat produkten? Tacksam för svar. Mvh Frida

Milla 5 år sen

En liten stilla undran….
Varför läser man bloggen om man har så mycket åsikter om innehållet? Läs något annat som ni är intresserade av så slipper de som vill läsa detta se era negativa inlägg!

Nina 5 år sen

Hur mycket fick du betalt av Sebastian och Fredrik den är gången då?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hur mycket får du betalt när du jobbar?

S 5 år sen

Dessutom sa Oprah en gång att hon HATADE varje sekund på löpbandet men gjorde det ändå för resultatet, så det så! ;-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hahaha, ja man får hata precis vad man vill faktiskt. Handlar inte om signaler.

Ingmarie 5 år sen

Det är precis vad det gör. Signaler DU sänder ut.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Var och en tycker vad man vill. :-)

Ingmarie 5 år sen

Alltid samma svar från dig.

Ordet är fritt... 5 år sen

Vilka SPRÅKPOLISER det var här då!! Är väl ingen som sagt NI måste hata ERA ev celluliter el kroppar för HON gör det?? Får ju också skilja på sak o person. Lite känsligt för vissa tydligen… De som är så lättpåverkade o känsliga för vad andra tycker o börjar ogilla el hata nåt de inte stört sig på innan borde nog jobba på det istället för märka ord. Själv har jag inga (tror jag) men låter andra både älska o hata SINA för det!! Stör ej mig. Är väl bra det GÅR att påverka själv! (Bra du ej tog bort det som för några år sen när vissa störde sig på att dina BARN sagt “tjockis” till DIG…)

Svar på kommentaren:
Susanne 5 år sen

Handlar inte om att märka ord utan vilka signaler som ges till våra ungdomar som redan har det tufft med utseendefixering,själv bryr jag mig inte ett dugg om hon hatar sina det är upp till henne.

Susanne 6 år sen

Kroppen åldras och man får rynkor o celluliter. Acceptera kroppens åldrande. Det finns värre saker att hata. Att hata ger fel signaler till alla de tjejer som inte har så bra självförtroende. Kroppsfixering. Varför ska man jaga en kropp som någon har bestämt skall se ut på ett visst sätt? Att träna o äta lagom vet vi alla är bra för vår hälsa. Men att sen hata går inte hand i hand med träning. Man kan säga att man ogillar.

Svar på kommentaren:
Ingmarie 5 år sen

Du Janice, är det på den nivån diskussionen ska ligga så är det du som är “helt jävla korkad”.

Ingmarie 6 år sen

Jag förstår inte heller varför man använder ordet hata i detta sammanhang. Hata är ett starkt ord. jag som har håriga ben och grått hår ( började gråna vid 20 års ålder) ska jag hata min kropp då? Nej varför det. Det tar mycket energi att hata.

Svar på kommentaren:
Janice 6 år sen

Du är ju förfan extremt jävla korkad. Hur tänkte du nu ? Hon får väl uttrycka sig hur fan hon vill utan att du ska blanda in ditt liv i hennes inlägg/blogg. Non of your business lilla GUMMAN.

Cecilia 6 år sen

Så spännande! Jag väntar på att få höra vad du tyckte, hoppas på strålande resultat för då är jag beredd på beställningsknappen :-)

Hanna 6 år sen

Det vore ju toppen om det verkligen fungerar.

Kritisk 6 år sen

Hur kan man ogilla celluliter. Hatar man celluliter så hatar man dem. Hur kan ordet hata vara fel i det här meningen. Gnäll…..

Svar på kommentaren:
katja 6 år sen

Det är inte gnäll, nån som har celluliter och inte ens laggt större vikt vid det kanske börjar hata sin kropp?! För att köpa apparaten eller börjar må dåligt över sin kropp. Nån kan skriva att vissa av oss kanske hatar el hatar. Tur ni inte har psoriasis, hatar inte den och inte mitt fel jag fått det. Går i baddräkt.

maria g 6 år sen

O v jag glad att det finns fina människor som du. Fattar
ej dom som ej gillar att du skrev hata man måste ju
se det i sammanhanget o det var väll inget o hänga
upp sej på. J har känslig hud men den verkar effektiv
ja för mej är det ok med nästan allt om vi hade sol
o varmt jämnt. Så drömmen är ju en flytt utomlands
får se tänk bara att kunna bada ute året runt o
promenera på kvällarna för mej är det drömmen
stor kram till dej.

Maj Gret 6 år sen

Blir så inspirerad av din blogg och när du testar och utvärderar ! Tack för tipset, nu ska jag ta tag i mina gropar i låren !! puss

katja 6 år sen

Jag har levt med psoriasis sedan 6 års ålder, dryga 40 nu. Inte alltid kul men att hata och vara arg över det tar energi och inte mitt fel. Liten pararell bara. Vägrar gå klädd i nåt som täcker på sommaren!

Emma 6 år sen

Jag hatar också celluliter! Men resten av min kropp är jag riktigt nöjd med! Tack för tips! Detta ska jag genast prova!!! Tack för bästa peppande bloggen!!

Emma 6 år sen

Jag gillar dig och din glädje Johanna! Kanske borde jag skrivit det tidigare för nu måste jag lägga till något trist här samtidigt. Reagerade också på uttrycket “hatar”. Det är grovt och jag tar illa vid mig, jag som är full av celluliter och 10 år yngre än du.. Måste vi hata våra/andras kroppar? Håller med ovanstående, ogilla kan väl räcka som kraftuttryck i ett sånt här sammanhang?

Caroline 6 år sen

Köpte den från gynnings blogg och är jag är otroligt nöjd. Såå kul att du också testar detta. Kan varmt rekommenderas.
Tack för en intressant och bra blogg. Och alla fina erbjudande. Funderar på att boka det där hotellet i Göteborg en weekend i augusti :)

Anne 6 år sen

HATA är ett starkt ord. Kanske fröken Toftby skulle använda ordet ogilla istället.

Agneta 6 år sen

Åh det är är ju den! En väninna till mig hade köpt den och tyckte huden blev bättre. Nyfiken på om du blir nöjd.

Helena 6 år sen

Tack för bra tips!! Älskar när du testar och berättar! Har lite “gropar” i låren och hoppas detta kan vara en grej för mig att testa! Tack för bra blogg!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni fått en fin start på veckan, tänk att vi snart är förbi januari och det faktiskt redan märks att det är ljusare ute.  Även om jag älskar vintern är det…

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…