• 2015-07-27, 14:16
  • 4

Igår var vi ute på den nya gigantiska arenan i Göteborg. Det ligger vid Kviberg och är nordens största multisportarena. Här finns precis allt. Vi har gymkort på Nordic Wellnes som även har ett stort gym på arenan så därför ville vi åka och testa. Oj oj, det är så coolt och fint där ute så ni måste åka dit! Olika sporter, även hotell och konferens. Men det allra häftigaste- Ett inomhusspår för längdskidåkning på 1,2 km! Vi gick in och tittade, det är vinter och kallt. Många åkte längdskidor och det är riktigt häftigt. Tänk om man tränar tex inför lopp eller bara gillar längdåkning, då kan man alltså träna året om! Hur bra som helst!

Vi har tagit fram våra skidor och kommer åka ut i dagarna för lite skön “försäsongsträning” i vintervädret som råder. ;)

IMG_2197.JPG

IMG_2206.JPG

Lånad bild

Lånad bild

slide_skidome_1020x480px_v3

Lånad bild från Nordic wellness.

Visst ser det häftigt ut! Vill ni se en film från när jag filmade när dom åkte hittar ni den på min instagram, johannatoftby.

Det finns även mycket annat på arenan.

IMG_2125.JPG

Det kom mycket folk för att också bara titta genom fönstret in till skidspåret.

IMG_2135.JPG

IMG_2192.JPG

Kolla in stora fotbollsplanen.

IMG_2139.JPG

Här är gymet som vi tränade på! Janne och Lisa-Marie körde styrketräning och jag cardio. Vågar inte lyfta än med min rygg.

Stark och duktig tjej! Så roligt att vi delar samma intresse.

Stark och duktig tjej! Så roligt att vi delar samma intresse.

IMG_2149.JPG

Jag körde först 1 mil på cykel sedan sprang jag intervaller.

IMG_2172.JPG

Fin utsikt från löpbandet!

IMG_2158.JPG

Jag körde intervaller i ca 25 min. Älskar att variera konditionsträning. Vill du komma i form kan jag verkligen rekommendera intervallträning. Även tabata. Skriver tips och hur jag sprang i ett separat inlägg efter detta.

IMG_2190.JPG

Trötta och genomsvettiga efter ett bra pass ute på nya arenan. Hit åker vi gärna och tränar. Jag tänker mig även kanske att dra med ett gäng tjejkompisar, köra lite träning, skidåkning om man vill, bubbla och spaa lite. Sedan mat och lite bubbel! Finns även en bar och restaurang. Kul!

Mer info om arenan HÄR.  IMG_2219.JPG

Hoppas ni gillar dagens tips. Dags att sätta fart, vi ska ut på stan en sväng jag och Lisa-Marie efter 1 mil PW och god brunch här hemma. Janne och hans bror har varit uppe i luften och tagit en privatlektion för ev ta flygcert! Galningar =) Men det hade varit en häftig upplevelse.

IMG_2272.PNG

 

 

2015-07-27 Johanna Toftby, Mitt liv

Kommentarer

Magda 5 år sen

Hej
Skidåkning inomhus?! Va coolt, hur funkar det? Har du prövat?
Berätta mer snälla, detta ser ju fantastiskt spännande ut :)
Kram//M

ulrika Emanuelsson 5 år sen

Hej Johanna läste någonstans att får hemsk huvudvärk. Jag har också hemsk huvudvärk. Men min man läste om magnesium diasporal http://kurera.se/migranen-som-bortblast/.
Jag har inte direkt migrän men ont i huvudet i 3 dagar. Sen jag började med denna har det blivit så mycket bättre.
/Ulrika

Agneta 5 år sen

ÅH vad roligt! Måste ta familjen dit och testa detta. Ser ju otroligt ut med skidor inomhus :)

Johan 5 år sen

Har dom öppnat nu? Va kul, bor en bit i från Göteborg men nu blir det att packa in skidorna i bilen och köra säsongens första längdpass. Har undrat varför tjejen läser bloggar men efter detta tipset så får jag nog börja läsa med. Tackar// Johan

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…