• 2015-08-03, 16:28
  • 76

Ta fram näsduken för detta berör ända in i själen. Annica får just nu cellgifter och hon bloggar från sitt rum på Sahlgrenska. Hon vill skriva av sig, hon får så mycket pepp från er. Samtidigt är det väldigt många som tänker på henne och undrar hur det går. Därför skriver hon till er denna veckan varje dag, korta inlägg men hon vill ha en plats där allt är samlat så får också alla veta. <3

Hon får en liten “egen blogg” här, ni hittar hennes inlägg under kategorin Gästblogg.

Hon kommer få cellgifter varje dag denna veckan men får permission på kvällarna. Hon vill vara med sina barn så mycket hon kan. Flera månader framöver måste hon vara inskriven på Sahlgrenska en vecka i månaden. Hennes fina man är med henne hela tiden och dom är ett sådant team. <3

Hon är så rädd. Så rädd. 

Av hela mitt hjärta Annica. Du har en styrka som kommer ta dig genom det här, dina barn och din man kommer ge dig kraft. Vi är många som är med dig och även om jag gråter när jag läser dina rader så kommer vi kämpa järnet med dig. Jag blev så berörd när jag fick se bilden hon skickade från sitt rum med alla påsar.

Min fina vän! Du är fantastisk och berör så många. Här kommer hennes  hälsning från Sahgrenska som hon skrev för 1 timma sedan från sitt rum.

“Mamma, lycka till allt kommer gå bra”

Sitter nu på mitt rum avdelning 69 på Sahlgrenska! Jag är inskriven här nu och fått ett enkelrum. Har bett om permissioner varje dag för att kunna få träffa mina barn! Jag sticker inte under stolen med att jag är livrädd för det är jag! Igår ballade magen ur efter vi varit borta på Elias fotbollscup.Hade ätit dåligt, spänning av att se min 11-åring spela med sitt lag, de vann för övrigt i b-slutspelet! Så underbart att få vara med dem i det! Men tankarna på detta idag fanns där hela tiden!

IMG_3208.JPG

Har precis varit nere på gyn och gjort ultraljud på cystan. De är osäkra på vad de ser. Kan vara en “vanlig blodcysta” eller en cysta som blivit angripen av cancern. De är osäkra och vill därför operera bort både cystan som är 7cm och även den ena äggstocken! Mina läkare vill ta körteln som är förstorad samtidigt i samma operation. Tydligen är körteln mer komplicerad än vi visste! Den sitter bakom alla mina vitala organ, bakom stora kroppspuls ådern och det gör allt mer komplicerad!

Nu vet jag inte riktigt planen förrän de har kommit överens hur operationen ska gå till väga. Har träffat en underbar sköterska precis som förklarat för mig hur dagen ser ut. Jag kommer få 2 olika cellgifter som kommer ta sin tid och jag kommer nog inte härifrån förrän efter sju ikväll… Tidigast!

IMG_3213.JPG

Imorse när vi åkte hemifrån sa min son till mig, min elvaåring att “mamma, lycka till! Det kommer gå bra” så mycket kärlek i det han sa, så mycket klokt! Vad skulle jag gjort utan mina barn? Utan min man? Utan min familj som får allt det praktiska att flyta på när allt det omkring är så jobbigt? Utan mina vänner?

IMG_3212.JPG

Och utan er fina Johannas bloggläsare som ger mig så mycket pepp! Tack!

Nu precis har de satt en nål i armen! De börjar så, så Jag slipper “venen”, den är jag orolig för, den känns skrämmande! Jag har precis fått medel som motverkar illamående! Spydde i bilen på vägen hit, antar att hela systemet spelar ett spratt nu… En underbar människa kom precis på besök! Det var min “forskningssköterska” malin❤️️. Så glad jag blev över att se henne. Frågade direkt om hon även var på denna avdelningen. Hennes svar var så fint. Hon hade läst att jag “hamnat” här och ville bara ge mig pepp! Jag hade berört henne! Hon fick mig att börja gråta!

IMG_3207.JPG

Snacka om rätt människa på rätt ställe! Jag ska nu lägga ner min tfn, försöker skriva med vänstra handen var inte enkelt. Cellgifterna sprutas in i högra och varje gång jag böjer på armen går larmet. Jag försöker skriva lite uppdateringar varje dag nu, korta. Men samtidigt är det galet skönt att “skriva av sig” då en tuff vecka väntar. Och samtidigt får alla omkring mig veta. Skönt!

Kram till er alla från mig❤️️

IMG_3214.JPG

Ett litet tillägg från Johanna.

Det är otroligt många som hör av sig till Annica på fb mm. Det är svårt för henne att svara alla, jag tror dels för hon är trött men också att det är så många så många. Hoppas ni förstår. För hon läser däremot varenda kommentar. Hon är SÅ tacksam ska ni veta att vi tänker på henne. Hon går igenom en tuff period nu och jag vet att ni betyder mycket.

Kram

Kommentarer

Gull-Maj 5 år sen

Många varma styrkekramar ❤️❤️❤️

I-L 5 år sen

Allt lycka till

Anna 5 år sen

Tänker på dig varje dag <3

Ullis 5 år sen

Skickar massa styrkekramar till dej fina Annica o du fixar detta!!!!

Carola 5 år sen

Man blir berör vad du skriver.. Tänker på er hela familjen! Lycka till håller tummarna för dig att allt går bra och att du snart ska bli bättre.. Styrkekramar!

Marie petersson 5 år sen

Kramar ❤️

Lena 5 år sen

Så mycket kärlek du förmedlar och samtidigt så mycket smärta. Sänder dig massor av styrkekramar

carina H 5 år sen

Skickar en stor styrkekram till Dig Annika. !!!

Kristina 5 år sen

Hej Annica!
Du verkar vara en så gullig tjej! Beundrar ditt mod! God bless you!

Helena Ollinen 5 år sen

❤️Mina tankar och böner är hos dig Annica❤️Gud hör våra böner och han hjälper❤️Har tänt mitt Annica ljus och sitter och ber för dig och din familj❤️❤️❤️ Du kommer att fixa detta ❤️❤️❤️ Många många kramar från mig❤️❤️❤️

Lotta 5 år sen

BAMSEKRAM❤️❤️❤️

Katarina 5 år sen

Fina Annika, jag tänker på dig och din familj , du berör verkligen mig. Man kan inte förstå vad ni går igenom men tacksam att du delar med dig, önskar av hela mitt hjärta att du blir bra, du är en fantastik människa!!

Linda 5 år sen

Änglabeskydd o styrkekram

Sara 5 år sen

Dina barn är fantastiskt fina! Inte så konstigt, de är ju skapade av dig. Hoppas att du inte får för många biverkningar denna vecka. Vi är många som tänker på dig. Massor av kramar!

Anita 5 år sen

Skickar styrkekramar! Tänker mycket på dig, det är inte rättvist att man som ung ska få cancer. Misste vår mamma när hon var 53 år, min syster var 24 o jag 27. Min son var nästan 2 år när han misste sin mormor. Så jag har opererat bort allt äggstockar, livmoder, äggledare förebyggande när jag var 34 år. Har funkat jättebra med övergångs åldern. Tur att det går framåt inom cancervården, med mycket bättre medicinering nu än då. ❤️❤️❤️❤️❤️

Leine 5 år sen

Leine Persson Johansson född -69
Jag bor med Min man och 2 flickor (adopterade 2010 födda 03 och 04) strax söder om Borås. Vi har en liten gård med lite får. Jag har en lungcancerdiagnos i stadie IV från hösten 2013. Jag genomgick 4 cellgiftskurer. Tur i oturen har jag en egfr mutation av mina celler och äter den målinriktade bromsmedicinen Iressa ( en tablett om dagen). Varje kväll får jag samma fråga från min yngsta dotter.
– mamma, finns jag kvar i morgon. Jag svarar och säger ja det gör du. Då kommer nästa fråga.
– mamma, finns du kvar i morgon? Jag svarar, ja det gör jag.
Min diagnos påverkar hela familjen
Livet är här och nu och alla dagar måste levas. Efter Att ha planerat min egna begravning har jag/vi vågat att börja se in i framtiden igen.

Du gör helt rätt i att försöka vara med dina barn så mycket som möjligt.

Att träffa människor i samma sits har hjälpt mig att våga hoppas våga tro på att jag får vara med ett tag till

Jag är med i en nystartad förening som heter ” vi är mer än bara cancer” vi är människor mitt i livet som alla har eller haft en cancerdiagnos eller har en drabbad när anhörig. Kolla gärna i oss på nätet.

Jag hoppas och ber att du ska bli ett mirakel och att du ska få bli frisk
Styrkekramar till dig

Svar på kommentaren:
Lena 5 år sen

Styrkekramar

Karin 5 år sen

Ja fy fasen… Vad ska man skriva??? Finns ju inte ord på hela denna jord som kan skrivas för att du ska må bättre… Men jag vill i alla fall hälsa till dig och hoppas av hela mitt hjärta att du ska få bli frisk! Du verkar vara en riktig kämpe! Och du SKA bli bra! Så är det bara!!

Massa styrkekramar Karin!
(Jag stod bredvid dig och din fina familj en liten kort stund, bredvid en av planerna i helgen i U-A. Jag frågade om du tittade på någon av matcherna. Kom på när vi stod där att vi kanske stod ivägen för er… När jag först såg dig tänkte jag hälsat. Trodde att du var någon jag kände. Tills jag snabbt insåg vem du var hihi)

Jessica 5 år sen

Styrkekramar!!! <3

Ann-Sofie 5 år sen

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤…………….osv..osv

Jenny 5 år sen

Du kommer vinna din strid det är jag säker på. Tänker ofta på dig även fast jag inte känner dig, men du har verkligen berört mig som så många andra. Lycka till på din fortsatta resa. Kram ❤

Pia 5 år sen

Skickar en STOR Kram till dig o massa ny energi o ännu mer positivitet än du redan har. Styrka i massor till dig Annica o hela din familj , alla behöver det❤❤❤❤❤❤❤.

Jennie 5 år sen

Vilken kämpe du är! Du verkar vara en sån fin människa. Önskar att jag hade fått lära känna dig.
Har barn i samma åldrar och vi är nästan lika gamla.. Oj vad du berör mig! Många tankar.. Sänder tusen styrke kramar till dig och din familj!

Åsa 5 år sen

Du är grymt mycket starkare, både fysiskt och psykiskt, än vad du tror Annica! STOR KRAM!

helena 5 år sen

Svårt å säga med ord, men du fixar detta❤kram

Sarah 5 år sen

All lycka till som finns önskar jag dig! Hoppas det går bra o att du snart är hemma hos dina barn o man.
Tänker ofta på dig fast jag inte känner dig! Du berör lika mkt som lina..
Kram

Heléne 5 år sen

Lycka till och kämpa på. Du fixar detta !!!

Camilla 5 år sen

Hoppas av hela mitt hjärta att du klarar detta! Och att din man och dina barn klarar denna svåra tid ❤️❤️❤️

Tobias Ljungqvist 5 år sen

Styrkekramar från oss alla i Hk Country s A-Lag

Cecilia 5 år sen

Fina …Du är världens kämpe…Detta fixar du. Blir jobbigt men efter regn kommer solsken…Och så skall det bli..Nu d-v tar vi tag i skitet och får det ut från dej….sen skall vi hjälpa dej att kämpa på. Kramiz till er allla Cecilia

Sarah 5 år sen

Be strong ANNIKA ❤️❤️

Veronica 5 år sen

Massa kramar till dej och din fina familj ❤

Margareta Stojanovic 5 år sen

Styrkekramar till dej❤️❤️

Madeleine 5 år sen

Det är svårt att med ord beskriva hur mycket du berör mig lilla flicka! Önskar dig mod, kraft o styrka!

Kerstin 5 år sen

Många styrkekramar till dig!

Sara 5 år sen

Du finns i mina tankar och böner. Styrkekramar genom cybervärlden Sara

Malin 5 år sen

Alla styrkekramar till dig o din familj ❤️ Tänker på er

Barbro 5 år sen

Många styrkekramar till dej Annica o din familj.
Önskar bara man kunde göra något-för ni finns i mina tankar jämt.
Ps Är glad att Johanna hjälpte mej buketten till dej ! Ds

Camilla 5 år sen

Styrkekramar till dig fina Annica <3 mina tankar är hos dig och din familj varje dag.
Du är stark och kommer att klara det.
Kram <3

jenny 5 år sen

Annica! Du ska veta att jag tänker på dig! Lyssna på din kloka son, du kommer klara detta!
All kärlek <3

Susanne 5 år sen

Mina varmaste goaste styrkekramar till dig Annica❤️ o din familj❤️

Charlotte 5 år sen

Fy sjutton vilken vidrig sjukdom :( All styrka till dig och din familj!! Stor kram!

Cissi 5 år sen

Bästa Annica! Vilken go och förståndig liten 11 åring du/ni har. Lita på honom – det kommer gå bra det här.
Stor styrkekram till både dig och din familj ❤️

Nilla 5 år sen

Styrkekram till dig och din familj ❤️❤️❤️

Lina 5 år sen

Styrkekramar från mig till dig ❤️

Minna 5 år sen

Massor av kramar ❤❤❤

Agneta 5 år sen

Fina, fina Annica❤️❤️Styrkekramar till Dig o Din underbara familj❤️.
Varma kramar till Dig❤️

Jenny 5 år sen

Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå, men här nere på jorden då? Solen skiner på vissa platser mer än andra. Skuggorna dansar lite här och var. Solen ska lysa på dig din kämpe genom detta. Jag önskar dig all lycka och skänker så många tankar till dig. Kom igen nu. Visualisera hur cancern packar sin väska och går ifrån din kropp. Så länge går jag in och köper några fler fuck cancer armband för att stödja forskningen. Kram till dig ❤️

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Åh vad fint! ❤️

Marie 5 år sen

All världens styrkekramar till dig fina Annica❤️. Du kommer fixa detta eftersom dina fina söner och din man behöver dig såååå mycket. Den kärlek du ger dem kan de ju inte vara utan, förstår du väl…. Fuck cancer och Go Life golifesweden.com

katja 5 år sen

Styrkekramar

Sofia 5 år sen

Fina bästa Annica! Skickar styrkekramar till dig & din fina familj, du fixar detta! <3 känner inte dig men vill skicka all kärlek & pepp till dig, får tårar i ögonen när jag läser ditt inlägg!! Du verkar vara en så otroligt stark person, många kramar!! <3

Jenny 5 år sen

All styrka jag har skickas till dig & din familj ❤️ Det kommer gå bra, det vet jag av hela mitt hjärta.
Kram

Therése 5 år sen

Kära vackra Annika.
Jag känner inte dig men du verkar vara en otroligt stark människa som har fötterna på jorden. Du bryr dig om människor runtomkring dig. Du verkar ha en positiv energi som smittar. Du är en tjej som fått något som ingen önskar få. Jag tror inte att det finns någon förklaring till det. Varför händer dåliga saker goda människor?
Jag vill så innerligt gärna att du håller dig så stark som du kan.
Jag tänker kämpa med min kraft för dig. Ingen ska behöva gå igenom det du gör. Jag är 34 år, mor till 2 små pojkar och sambo. Min mardröm är det du är tvingad till att uppleva. Jag försöker sända all kärlek jag känner. Och all kraft jag kan samla. För dig. Du är värd det bästa. ♡

Marita 5 år sen

Stor stor styrkekram A
tänker så på dig ❤️

Lotta 5 år sen

Sänder varma omtänksamma kramar till dig o din familj. Klart du fixar detta. Håller tummar o tår att det går bra.
Kram fr Lotta i Småland

Annette 5 år sen

Fina Annica, svårt att ta in det du och dina kära får gå igenom. Tänker på dig och dina kära, med din styrka så kommer detta gå bra, vi är många som tänker på dig.
Bamsekram

ZRJ 5 år sen

Sender de kærligste, varme tanker til dig og dine kære!
Du skal nok komme gennem dette.
Fortsæt med at kæmpe og nyd livet – også i denne hårde uge :-)

Sofie 5 år sen

Super fina Annica! Det kommer gå kanon, tänker på dig!

Johanna 5 år sen

Lycka till och kämpa på. Många många styrkekramar!

Lena 5 år sen

Kram tillbaka till dig! Vi är med dig. Allihopa! Hela tiden!

Mia 5 år sen

(tårarna rinner längs mina kinder)…kämpa Annica! säger som din fina son…det kommer gå bra, det måste gå bra. En så underbar tjej som du måste få gå kvar på vår jord i många många år till…styrkekramar till dig och din familj i mängder…

ÅsaH 5 år sen

Hejsan fina Annika
Finner inga ord, vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig. Vill bara skicka all styrka jag kan och önska Dig lycka till. Du fixar detta! Det vet vi, det vet Du!
You go girl!
Många varma kramar från Åsa

Carina 5 år sen

Tänker på dig och skickar kärlek och styrka till dig❤️

Mirey 5 år sen

Hej:)
Jag känner inte dig men halkade in på den här länken. Jag tror på en Gud som kan hela och jag ska be för dig! Din story berörde mig och jag tror att du har en lång framtid fylld med glädje och styrka!/ blessings

Linda Fredell 5 år sen

Du är en hjälte❤️️Stor, stor kram till dig Annika❤️️

Anna 5 år sen

Lycka till fina Annica du kommer att fixa detta❤️. Det viktigaste är din man och dina barn men framför allt ditt positiva sätt. Styrkekramar till er alla❤️❤️❤️❤️

Carola 5 år sen

Styrkekramar till hela familjen. Kan inte i min vildaste fantasi förstå vad ni går igenom. Ingen småbarnsföräldrar skall behöva få den erfarenheten. Håller alla tummar o ber till han där uppe att blir frisk. Kramar

Maria 5 år sen

Tänker på dig och dina nära skickar varma kramar! Håller tummar å tår för att de ska gå bra!

Ingrid 5 år sen

Kram Annika. Vi är många som tänker på dig. Detta kommer gå bra,precis som din son sa.

Ulli 5 år sen

Finaste Annica tänker på dig och dina närmaste ❤️ Många styrkekramar till er -Fuck cancer

Malin 5 år sen

❤️❤️❤️❤️

Ulrika 5 år sen

Annica.. Du finns i mina tankar. Jag drabbades av Malingt melanom 2007, och min lycka var att det inte spridit sig vidare i kroppen.. Nu efter 8 år är jag förhoppningsvis lika frisk som innan, men man vet aldrig.. Min son som då var 9 år och stod inför sommarlov med sol och bad sa; mamma kommer du aldrig kunna följa med till stranden? Det är ju sol där…
Vad svara man då? Det var hans största bekymmer, just då.. Kämpa, kämpa Annica
Kram Ulrika

Annelie 5 år sen

Du finns i mina tankar dagligen Annica❤️Vet att du fixar detta.
Kram

Helena 5 år sen

Skickar en stor famn med styrkekramar till dig och dina nära och kära.

Pia Brundin 5 år sen

Du finns i mina tankar och bön. Det går bara att ta en dag i sänder, det gäller oss alla, ingen vet vad som väntar. Den styrka och mod som barnen ger vid svåra stunder går inte att mäta. De är ärliga. Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…

Innehåller annonslänkar Hej på er! Jag hoppas ni har en riktigt skön helg och har njutit av det vackra vädret! Jag och Marilyn körde ett skönt benpass på gymet i förmiddags, jag…