• 2015-08-03, 13:42
  • 7

 

Som jag älskar att sitta på en hög klippa och njuta av utsikt, skaldjur och mysigt sällskap. Tror faktiskt det kan vara den bästa restaurangen.

Vill ni ha tips? Ni som bor i Göteborg känner förstås till Röda stens klippor. Men ni andra kanske inte vet? I lördags cyklade vi ner till havet vid Novotel, går att ta sig enkelt med spårvagnar. Sök på Klippan 1. Det är så magiskt vackert vid Älvsborgsbron! Där hittar ni Röda stens klippor, underbar utsikt och lätt att ta sig upp med picknick. Finns flera ställen uppe på klipporna som är helt plant, så mysigt att sitta där.

IMG_3067

Vi köpte med oss skaldjur från feskekyrka, jag njuter av att gå där inne. Skaldjur högt och lågt. Och är man i Göteborg på västkusten måste man ju äta RIKTIGA kräftor ;)

IMG_2980

IMG_3018

Gbg-Galleri-1-2

(Lånad bild)

Vi delade på en god Prosecco och jag älskaaaaaar havskräftor! Det ser inte ut som vi köpte många, vi köpte 6 stycken. Men megastora! Chiliaioli och lite bröd till, det var så gott och vi blev proppmätta.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

IMG_3074

IMG_3076

IMG_3044

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

IMG_3085

Det behöver inte kosta massa pengar för att ha det mysigt. Man måste inte sitta på en dyr restaurang, man kan leta upp ett ställe och njuta av utsikten, sällskapet och ha med något gott att äta.

Lånad bild från Novotel

Lånad bild från Novotel

Ta med picknick och ta er hit, ni kommer älska det. Mysigt att strosa nere vid bryggan vid sjömagasinet. Jag hade min 40-årsfest på Novotel där! Vi var ute på bryggan, Magnus och Pontus sjöng. Glömmer aldrig den dagen.

993524_468497966564743_493084347_n

Foto: Mats Carlsson

Foto: Mats Carlsson

Mitt bästa tips om ni är i Göteborg. Ta er ner hit!

KRAM

2015-08-03 Johanna Toftby, Mitt liv ,

Kommentarer

Charlotte 5 år sen

Åh vilken mysig kväll! Älskar dina tips på guldkant i vardagen :) Ni verkar vara bra på att njuta i stunden och hitta små guldkorn som inte behöver vara så avancerade. TACK för en jättemysig och inspirerande blogg :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack! Ja! det försöker vi ofta göra. <3 Tusen tack för fina ord.

kram!

LENA 5 år sen

Mysiga bilder
stiljustnu.blogg.se

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack!

Minna 5 år sen

Hmmmm…blir det fint väder imon så är det kanske här jag ska sitta och fira min födelsedag med lite kräftor och lite annat gott!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Härligt!- Det klart du ska! Grattis!❤️

Alice - Bloggen Bakom 5 år sen

Åhh vad mysiga bilder! :) Jag älskar Feskekyrka, och lukten därinne fast många tycker det luktar illa. Du och Janne verkar ha det så härligt ihop, mysigt!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…