• 2015-08-05, 13:37
  • 11

Äntligen! Vill du bygga ditt varumärke? Få mer trafik eller läsa om hur du kan leva på en blogg? I oktober släpper Frida Boisen sin bok- Så lyckas du med sociala medier! I boken avslöjar Frida sina bästa tips och hur du får din trafik att rekordöka. Det var inte för inte som hon lyckades att lyfta fram GT så bra under sina tre år som chefsredaktör.

Jag har träffat Frida idag över en kaffe i ett soligt Göteborg. Underbara människa! Hon borde stå ännu mer på scen, synas mer i TV, föreläsa ÄNNU mer. För hon berör. Jag blir alltid lika glad och inspirerad när jag träffar henne. Peppad! Första gången vi sågs var på Jessica Anderssons realese i Göteborg för några år sedan. Där började vi prata om krönikor, bloggar och efter några månader värvade hon mig också till GT/Expressen.

IMG_3352.JPG

Vi har båda en förkärlek till att inspirera, lyfta upp ämnen som är viktiga. Det är en ära att få vara med i hennes bok där jag delar med mig av mina bästa bloggtips. Hur lyckas man egentligen? Hur behåller man sina läsare eller hur kan man leva på en blogg? Allt kommer i boken. Jag kommer  länka och berätta så fort den är ute. För just en sådan här bok behövs!

Vi pratade om att vi måste hänga med mer, lyssna på våra barn. Vår framtid! Hur gör dom? Idag är det inte lika mycket “skrivande” som när vi gick i skolan. Samtidigt är det en häftig utveckling tycker jag. Man är osmart som företagare om man inte hänger med i sociala medier.

Tack härliga Frida, alltid roligt att ses. Boken kommer bli grym!

IMG_3339.JPG

HÄR hittar du hennes senaste krönika. “Vad hände med vänligheten i vårt land”. Läs den.

Nu ska jag ut i solen, mina tjejer är på Liseberg med kompisar. Hoppas på att få möta och krama om Annica som snart är klar med cellgifter dag 3.

Kram

Kommentarer

katja 5 år sen

Ja, har ju följt din resa från Ensam mamma söker….Ganska otroligt!
Kram

Det hade ju varit drömmen att lägga mer tid på bloggen och kunna leva på det :)

Lena 5 år sen

Hej Johanna… Då jag följer din blogg dagligen kände jag att jag kunde vända mig till dig… Jag tänker på vad jag äter,tränar regelbundet men ikväll insåg jag att jag har en väldigt svullen mage…. Och vilken panik… Just för att jag har haft problem med ont i magen osv.., men tanken är oxå att jag lagt på mig runt magen trots att jag tränar ,sköter kosten….vad kan man göra för att snabbt gå ner i vikt och sen få magen att må bra igen ?? Vet att du kanske inte har svar men… Kanske…

Svar på kommentaren:

Tips/svar till Lena, om du inte redan provat så ta bort socker och mjöl några veckor och se om det blir någon förbättring. För mig hjälpte det att sluta äta godis, bakverk, bröd och pasta. Magen blev lugn och magkatarren försvann. Så fort jag äter något av detta, så kommer symptomen tillbaka, så då tycker jag det är lika bra att vara utan.
Alla är ju olika så det kanske inte funkar på dig, men värt att prova. Vissa reagerar även på laktos.
Lycka till och hoppas du kommer må bättre!

LENA 5 år sen

Ser med spänning fram mot denna bok!
stiljustnu.blogg.se

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Ja, den kommer bli såå bra! Den får du hålla koll på!
kram

Alice - Bloggen Bakom 5 år sen

Lyssnade på henne när hon föreläste i våras, otroligt härlig tjej verkar hon vara! :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Åh hon är så bra!

Annette 5 år sen

Hej! Lustigt att du skrev om just krönikor och GT – jag tänkte senast häromdagen på att du inte skrivit någon krönika i GT på flera månader – och när jag gick in och tittade i listan över tidningens krönikörer, så fanns du inte med där längre. Innebär det att det inte blir några fler?:(

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej!

Stämmer ;)
Kommer börja på nytt frammöver.
Kram Johanna

Agneta 5 år sen

Kul!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni fått en fin start på veckan, tänk att vi snart är förbi januari och det faktiskt redan märks att det är ljusare ute.  Även om jag älskar vintern är det…

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…