• 2015-08-10, 12:07
  • 7

Jag vill tacka från hjärtat för alla mail, kommentarer, sms, hälsningar både på FB och instagram som berör Annica. Ni är otroligt många som hör av er som vill hjälpa till med något. Allt från boende, hembakat, hantverkare mm. mm men även många som skrivit dom skickat  bidrag. <3

Det här inlägget är ett stort TACK från Annica och Kristian. Dom är inte med i gruppen vi startade, Hjärte-Hjälparna för Annica är det tungt  känslomässigt. Men samtidigt oerhört rörd och tacksam, jag hälsar henne allt vad som skrivs och ni kan även skriva till dom privat på FB. Gruppen är för oss som vill hjälpa till med något, där uppdaterar vi ofta och alla är välkomna. Vi startade den för att så många hörde av sig och undrade hur dom kunde hjälpa till med något för henne.

Hon läser allt! Men det är så ofantligt många så jag tackar er här istället. Det är en ofattbar, tuff resa hon just nu går igenom. Därför skriver jag hennes varma hälsning åt henne.

Vill visa bilden hon lade ut på sin FB i helgen. Deras bästa väns bröllop som hon hade sett fram emot så länge, just därför vi också ville göra henne fin i håret tills dess. Det var viktigt för henne. <3

Hon orkade gå på bröllopet fullproppad med mediciner mot illamåendet och hon skickade så fina bilder på sms som jag fick i lördags. Visst är dom fina?! Så snyggt par och jag blir så berörd.

IMG_4258.PNG

IMG_4260.JPG

 

Stor kram alla läsare!

Johanna

 

2015-08-10 Gästblogg, Mitt liv

Kommentarer

Agneta 5 år sen

❤️❤️

Anna 5 år sen

❤️

Marita 5 år sen

❤️

maria g 5 år sen

Vilket fint par ni är jag har just förlorat min mamma så
j vet hur jobbigt ibland livet är men finns det liv finns det
hopp o jag hoppas o tror på er och er fina barn massa kramar ich kämpa på mvh maria g.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Kram Maria, beklagar din mamma. <3

Annelie 5 år sen

Har också swishat pengar. Blir berörd av allt hon skrivit om. Tänker på familjen!

Agneta 5 år sen

Så fina!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Pasta med musslor! Detta gjorde jag till Janne och mig igår, fina blåmusslor är bland det godaste jag vet. Sen älskar jag alla skaldjur men just musslor ligger på topp. Ibland med…

Påsken närmar sig och lax är nog det jag förknippar mest med påskmaten. De flesta gillar det och man kan göra så oändligt många olika rätter. Jag älskar lax! Här på bloggen…

Innehåller annonslänkar Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM…