• 2015-08-16, 23:30
  • 2

Ska ni på bröllop? Många gifter sig den här tiden! Kanske inte hittat vad ni ska ha på er? I så fall har jag världens tips. Minns ni när jag visade en vit vacker klänning när jag var i Barcelona? Stod framför en kyrka och “kände på känslan”. ;) Ni var många som tyckte den var fin, nu finns den även i rosa! Perfekt till kommande bröllopsfester. Rosa….

När vi var på Makronissos stranden så var det bröllop precis där vi var. Det förstår jag för den stranden är hur fin som helst.

IMG_5153.JPG

IMG_5152.JPG

Men jag kan inte föreställa mig känslan att gifta sig med så mycket kläder i nästan 40 graders värme…jag svettades bort i bikini. Men dom var sååååå fina. Så fin musik som hördes över hela stranden där vi låg.

IMG_5156.JPG

Veckans tips! Rosa klänningen hittar ni HÄR. (Billig så var snabba om ni vill ha en.)

DSC_0898

Inlägget från vår sista underbara dag på Cypern har ni i morgon. Vi har haft en fantastisk vecka! Nu är det vardag och jobb på salongen, i  morgon ställer vi klockan första gången på länge. Men ska inte klaga, jag har varit ledig från salongen 6 veckor. Tacksam att jag har mina andra jobb som jag kan ta med mig överallt.

Det var underbart att mysa med min Janne igår som hämtade oss på flygplatsen. Sedan överraskade han med detta. Havskräftor som jag älskar mest av allt.

IMG_5639.JPG

Nu ska vi krypa ner, Marilyn börjar gymnasiet i morgon. Hur galet är inte det. Hon ska gå samhällsprogrammet och är väldigt pirrig och förväntansfull. L-M börjar trean på tisdag och nästa år har vi student.

Hoppas ni har haft en skön sommar, visst är det ändå ganska skönt att få in rutiner igen. Nu har vi mycket kul att se fram emot!

Kram

 

2015-08-16 Mitt liv, Mode / Skönhet , ,

Kommentarer

Agneta 5 år sen

Välkommem hem:)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack Agneta!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg