• 2015-08-17, 23:19
  • 28

Veckans reflektion om bikini kan ni läsa om längre ner.

Några bilder från vår sista dag i Ayia Napa. Vilken semester vi haft! Havet är klarblått, alltid bra väder även om det är galet varmt. Man badar ju hela tiden så det är underbart. Människorna är väldigt trevliga och hjälpsamma tycker jag. Taxi undrar en del över. Fråga hotellet efter telefonnummer så ni får ett seriöst bolag. Vi åkte alltid med samma, han var så hjälpsam och snäll. Tipsade oss om allt roligt och sevärt. Från vårt hotell Napa Mermaid till den vackra stranden Makronissos kostade det 12 E. Från hotellet till Konoss bay (lagun) kostar det ca 14. Tar 15 min med bil. Men det går säkert bussar också.

DSC_0714

Hotellet var toppen! Lugnt vid poolen och tyst utanför. Fin bar och maten på restaurangen vad riktigt bra. Vi åt några gånger på lunchen och kväll en gång. Har man inga småbarn utan vill bo på ett ställe som är lite lugnare, passar detta. Menar inte att det bara är äldre ;) Men det är varken jobbigt partyliv eller trist. Både par, familjer och kompisgäng. Visst fanns det småbarn men inte alls många, inte så rolig pool kanske för barnen utan leksaker mm..

IMG_5292

Här är vid Nissi Beach. Vi var här två gånger, vattnet är så fint!

IMG_4587

Kom i tid om ni vill ha en solstol vid vattnet. Mycket barnfamiljer på fm men efter lunch kommer ungdomarna. Men vi tyckte det var kul, det var fart och fläkt!

IMG_5294.JPG

Makronissos beach. ÅH som jag tyckte om den stranden. Måste till Thailand snart. Kritvita stränder och klarblått vatten! Men vill man inte åka så långt hittar man vackra platser på Cypern.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

IMG_5251

Klänningen köpte jag i Ayia Napa.

IMG_5229

Min fina Marilyn! Vi har haft det riktigt bra på semestern. Inget tjafs alls. Bara lugnt och skönt, mycket skratt för vi delar samma humor.

11855612_10153070253068067_8622747586486443890_n

Missa heller inte Konnos Bay.

Här satt vi!

Här satt vi!

Alltid en iskall öl till lunchen. Vi får nästan tvinga i oss mat på dagen- äter alltid sallad för man har inte alls matlust när det är så varmt.

DSC_0758

Vill tillbaka! Vi har pratat om att resa bort över Jul och nyår. Kanske Thailand?! :)

DSC_1109

DSC_0815

DSC_0857

Älskar palmer!

<3

<3

Träna varje morgon, sedan gofrukost.

Träna varje morgon, sedan gofrukost.

Vi har ätit väldigt god mat men kommer skriva om restaurangerna i separerade inlägg så får ni mina tips.

IMG_4392

Det är väldigt varmt på cypern nu. Man går i bikini hela dagarna, men det är tydligen något som har gjort en del väldigt provocerade. Veckans storm på facebook och instagram gör mig en aning förvånad. Trodde aldrig att bikinibilder kunde provocera fram ilska hos folk.

11889554_10153074765223067_2065127554794499931_n

Här tex skrev jag att jag sitter och arbetar vid poolen, lägger in Annicas inlägg på bloggen. Genast kom det en kommentar om varför jag sitter halvnaken? Men undra om personen i fråga sitter fullt påklädd vid poolen i värmen?

IMG_5312

Här skrev jag tex vackert nere vid Nissi beach och bra balansträning. Ramla här vill man inte.

För mig är det helt obegripligt varför man blir irriterad över att man har bikini? Så ok, tänkte jag. Jag klär väl på mig då . =)

IMG_5618

Varmt. Höll på att svettas ihjäl.

IMG_5608.JPG

Lade ut denna på instagram och skrev som jag alltid gör: Klarblå himmel och en ny dag. Älskar cypern! 

Veckans lärdom: Bikinibilder provocerar fram mer ilska än jag någonsin kunde föreställa mig. Betydligt mer än höstkläder vid poolen och 35 graders hetta. ;-)

Nä, jag föredrar mindre kläder i värmen. Även om jag sitter och jobbar vid poolen.

DSC_0858

Kram alla!

 

 

 

 

 

 

 

 

2015-08-17 Johanna Toftby

Kommentarer

Jennie 5 år sen

Du derbyt stt ha haft det underbart! Älskar Cypern och varit där mycket och tröttnar aldrig ;)

Men du, det var väl bara en som kommenterade på Insta och frågade varför du satt halvnaken? Sniken och säkert otrevligt frågat och inte av välvilja – men nån storm var det ju inte! Snarare mot den som skrev kommentaren isf. Dumt att ens lägga energi och ett blogginlägg på en kommentar. Fokusera på alla schyssta kommentarer istället, som du får mycket, mycket mer av!

AnnaE 5 år sen

Jag reagerade mest på bilden när du sitter i solstolen m byxor och långärmat :) :) Men jag tänkte att det kanske är kyligt på morgonen haha!!

Kram :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Öh Hahahah det är 33 grader kl 08 typ. ;) Men visst är det galet. Ett intressant test. Inga skumma kommentarer på den bilden. Men däremot ilska och arga kommentarer på bikinibilder.Trots vi hade 40 grader…

Men jag fattar. Det är provocerande att visa sig i bikini.

kram på dig!

Victoria 5 år sen

För dt första, du är så snygg i bikini! Folk saknar på riktigt sans å balans i huvudet. Ser inget provocerande med dina normala bikini bilder i 40 graders värme. Spela roll hur många du lägger upp. Jag blev mer fundersam över dina varma kläder vid poolen haha. Fortsätt “prpvocera” å va den du är ☺

Babsan 5 år sen

Hade jag haft den fina kroppen hade jag varit stolt. Vi vill ju alla sola bada i den värmen. Menar inte att vi som inte är lika fina i bikini inte ska ha det men att bli provocerad av att se en snygg kvinna i snygg bikini fattar jag inte.

Christina 5 år sen

Klart du ska ha bikini!! Du är jäkligt snygg och inspirerande!!
Gillar man inte det så går det ju faktiskt att välja en annan sida:-)
Kram på Dig Fina (både på utsidan och insidan)

Anna 5 år sen

Man kan ju för tusan inte ha annat än bikini hela dagarna i den extrema värmen som är vid Medelhavet. Har inte folk varit utomlands eller?

maria g 5 år sen

Alltså det trodde j aldrig man lever ju på dagarna i sin
bikini utomlands. En del svenskar är ju knäppa om dom
säger något om det. J mycket förvånad vilka tråknissar dom är som klagar ha det fint.

Det känns ju helt klart mer rätt med bikini än med kläder i den miljön och värmen :)
Tror som så många andra att de som klagar är avundsjuka. Vem skulle inte vilja kunna sitta i bikini och jobba vid poolen. Jag hade gärna gjort det :)
Fortsätt njut av livet, påklädd eller avklädd, det väljer du själv!

Caroline 5 år sen

Hahaha asså herregud! Vet du en sak… jag blev lite fundersam över varför du satt med kläder på vid poolen :-) Jag är en av dom som INTE blir provocerad av att bikinibilder. Snarare motiverad ju… blev det inte gnäll över bilden där du var påklädd oxå? (Har inte kollat igenom kommenterar o dyl.) Skulle inte förvåna mig då de flesta aldrig är nöjda med nånting! Men du vet vad de säger… “Haters only hate the people they can’t have or the people they can’t be” :-) Finns många såna quotes iofs :)

KRAM!

Camilla 5 år sen

Hej!

Kör på med bikini bilder alltid retar det nån eller ett par.
Är det varmt ute så är det!
Skit i vad alla andra säger.
Ha det gott i solen.
Tack för en kul blog.
Kram
Camilla
Med otroligt vita ben ha ha!

Marianne 5 år sen

HAHAHA så roligt. Undrade varför då hade en massa kläder på dig men brukar inte kommentera. Sååå roligt. Bra där! :-)

Diana (La Madre) 5 år sen

ha ha ha jag dör, hur kan man bli provocerad av såna bilder?!?! Är ju helt normalt att ha bikini vid stranden, poolen! Det ser helt sjukt ut att ha massa kläder i värmen, vid stranden. Nej nej, av med kläderna och ut och njut, skit i vad folk säger och kör ditt race! Klart som fan att man har bikini/baddräkt vid poolen. Det handlar bara om folk som är avis och önskar att dom hade känt sig lika avslappnade över att sitta i bikini och jobba vid poolen, säkert såna som döljer sig till max pga komplexer och istället för att se dig som en egen individ så kopplar dom det personligt… psykfall, skit i dom.

Ha en fin dag snygging.

Tessan 5 år sen

Det finns folk till allt, vad tröttsamt. Hur orkar de ens lägga denna energi på att störa sig på andra. Vilket tråkigt liv de skapar sig.

Jag blir inspirerad av dina bikinibilder! Nästa vecka blir det inköp av träningskort och jag ska äntligen försöka komma igång med träning efter två års uppehåll. Så stort tack för dessa fina, inspirerande bilder!

Eva 5 år sen

Bara tråkig svensk avundsjuka. Vi ses i Barcelona Maj 2016. Ska bli så trevligt:) Kram

Camilla 5 år sen

Kan bara instämma med tidigare inlägg. Ren avundsjuka… Genom vackra bilder på dig ger det inte bara mig pepp att träna utan jag får lite tips på kläder att kombinera. Du har ju så bra smak!! Behöver inte köpa Damernas Värld längre:-) Såg bild på din sambo i hockeymundering.. Satsar han på att ta en plats i Frölundas A-trupp? Hehe ..snart dags för nedsläpp i SHL.. Håller förstås på coach Rogers pöjkar, hockeynörd som man är. Kram till alla där ute.

Svar på kommentaren:
Janne 5 år sen

Jepp, Camilla :)
Satsar på SHL premiär med Indians denna säsong ;)
Må gott och heja Indians.
PS. Visst är min darling fin i bikini?! Ds

Anna 5 år sen

Haha, folk är bara avundsjuka! Vilken underbar resa ni verkar ha haft! Blir så sugen på att resa! Kram

Madde 5 år sen

Vi håller på att bli riktigt bittra och avundsjuka vi svenskar… Bikini vid stranden eller poolen har väl alla eller?? :-) :-)
Fast lite avundsjuk får väl jag också erkänna att jag är… Första året på evigheter jag inte åkt på solsemester och så får vi den här sommaren :-) :-) :-)

sara 5 år sen

Fortsätt precis som du gör Johanna, för vi är många som gillar dig och blir inspirerade av dig! Tycker synd om er som blir irriterade och provocerande – läs inte bloggen och sluta följ på Instagram, svårare än så är det inte ;)

Jayzee 5 år sen

Solklara fall av avundsjuka! Blir väl inte förvånad men less. Samtidigt som jag tycker lite synd om dem som drabbats av sådan bitterhet. De mår helt klart inte bra och kanske ska undvika att följa bloggare på solsemester, men allra helst ta tag i sina issues. Reagerade bara på din påklädda bild i flödet. Såg så varmt ut. Nu fattar jag! :-D Du är skitsnygg och det syns att du trivs i din kropp. Det är bara inspirerande för mig!

Sandra 5 år sen

haha :) underbart! Säger som övriga…det är klart att de blir provocerade när de ser en mamma med en sån fantastisk kropp! Du ser kanon ut i bikini…fler såna bilder så man man får drömma sig bort till varmare länder! :)

Lena 5 år sen

Underbart Johanna! Härlig humor!

Lotta från Sundsvall 5 år sen

Ha ha….inte konstigt att folk blir irriterade. Du är FÖR SNYGG helt enkelt!! Nej men skämt åsido. Själv reagerade jag inte alls. Det är väl naturligt att gå runt i bikini i den värmen. Ni verkar ha haft hur bra som helst!!

Moa 5 år sen

Otroligt, jättefina bilder och blir sugen på att besöka Cypern har aldrig varit där!

Marita 5 år sen

Haha ja jag bilden på
insta. Du vet du vad ;
det är rena rama
avundsjuka och inget
annat. Du har en super
kropp som du kämpat
hårt för och den ska du
va stolt över .Vilka härliga
bilder du bjuder på ❤️

ZRJ 5 år sen

Hahaha elsker din humor og ironi. Jeg har flere bikinibilleder på min insta og ingen skal bestemme hvilke billeder jeg har der :-). Mon ikke også der er flere folk der er glade for bikinibilleder end der er folk der er utilfredse.
Tak for alle tips både tøj, rejser, mad og Göteborg :-)

Petra Nymans Dagbok 5 år sen

Haha jag såg den Instabilden där du satt påklädd o tänkte kan det verkligen vara så kallt på Cypern på morgonen?!? Haha hade missat din ironi där! ;D Så kul! Jag kan tyvärr varken gilla eller kommentera din Insta då det försvinner i samma sekund?!? Jätte konstigt o det är bara din Insta det är så med! Kram o vilken härlig semester ni har haft! <3 /Petra

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…