• 2015-08-20, 21:22
  • 28

Annica har bloggat till er! Det är tuffa dagar för henne nu. Hög sänka och feber. Någon skum infektion i kroppen som måste bort. Hon vet ännu inte om det blir en stor operation nästa vecka för att ta bort dom metastaserna som tillkommit. Allt beror på proverna hon tagit idag. Dom svaren får hon efter helgen.

Vi kan nog inte föreställa oss hur hon orkar detta. Det går inte ta in. Men vi är många som peppar henne! Ni är underbara allihop, tack än en gång. <3

Här kommer hennes hälsning om vad som händer, det är många som undrar. Hon kommer även blogga någon mer gång före OP men också från Sahlgrenska. Om hon inte är helt borta av “morfindimmorna” hälsar hon.

Blir så rörd över hennes text, idag känner hon”ett lugn”. Grymma, starka vän! Du fixar detta.

// Kramar Johanna

Några avgörande dagar

Idag har skolan börjat för mina stora barn. Inte klokt vad den här sommaren har gått fort! Den började så bra och i slutet blev det mycket sjukbesök som verkligen vände upp och ner för oss alla. Men om jag summerar barnens sommarlov så har den varit fantastiskt! Vi har inte gjort så mycket bara känt lugnet hemma vilket är SÅ skönt nu när jag vet att jag kommer vårdas mycket på sjukhus framöver.

IMG_6031.JPG

Men idag är det en stor viktig dag. Elias min stora kille börjar femman och på en ny skola här i stöpen. Och Gabriel han börjar trean. Galet vad fort tiden går. Med Elias följde pappa krille, och Gabriel fick sällskap av snälla farmor. Jag hade velat följa med, men nu under cellgiftsperioden måste jag undvika stora folksamlingar, speciellt där barn finns med tanke på all virus som går! Jag tog istället med mig lillprinsen och åkte till VDC för att ta prover. Snälla mormor Anitha följde med och tog hand om Samuel utanför, för nu gäller det att hålla bakterier borta så gott det går.

IMG_6025.JPG

Fick lite fika av bästa svärmor och farmor! Brieost och kex är Samuels favorit.

Fick lite fika av bästa svärmor och farmor! Brieost och kex är Samuels favorit.

Nästa vecka väntas det operation. I vilken utsträckning vet vi inte än. Utan allt handlar om mina prover. Jag är inte rädd för operationen, utan egentligen hoppas jag att det blir den stora, då de öppnar hela buken. Visst den är lite “risky” och jag kommer ha mycket ont efter, men just vetskapen att de tar bort mer cancer i den stora operationen får mig att hoppas på den. Om det blir den lilla operationen blir det “bara äggstocken och cystan i den”! Och då blir det antagligen titthål.

IMG_6023.JPG

Dessa närmaste dagarna är väldigt avgörande vilket det blir. Just idag har jag fått ett obeskrivligt lugn. Skönt att känna det för stunden, men jag vet att jag inget kan påverka just nu. Och då väljer jag hellre att sätta hela min TRO på att det kommer bli bra oavsett! Just nu är det grymt härligt att ha min tro som får mig orka genom de tunga bitarna. Att veta det finns andra som orkar be för mig, hjälper grymt bra psykiskt! Jag måste vinna det här, finns inget annat!

När man går som jag flera gånger i veckan och tar blodprover underlättar det om man känner sig bra bemött! Jag och min labbsköterska har verkligen funnit varandra! Åh som jag gillar denna härliga goa fantastiska människa! Hon bemöter mig alltid med ett leende. Hon vet vad hon håller på med, hon är förberedd och hjälper mig på bästa sätt.

IMG_6022.JPG

I bland om hon inte har för mycket att göra så hinner hon prata med mig lite extra. Sånt betyder MASSOR! Att få höra som min vän sa till mig innan jag gick fr labbet att “vi bestämmer att crp och s-100 värdet är bra nu”! Jag höll med henne! Så mycket tro på min framtid, det ger även mig en spark i baken! Tack älskade du för att du ger mig så mycket hopp! Du är på rätt plats!!! ❤️️

IMG_6026.JPG

IMG_6027.JPG

Crp är just sänkan! Och min sänka har varit ruskigt hög det sista och det visar på infektion. Det konstiga förutom feber varje kväll- KÄNNER JAG INGENTING! Konstigt att man inte känner hur sjuk man egentligen är! Hoppas min kropp nu svarar på cellgifterna. Det får jag svar på om några dagar. Men jag har bestämt mig att cellgifterna fungerar.

Orkar inte tänka negativt längre. Så mycket tårar och panik jag känt får mig just idag bli lite avtrubbad. Jag väljer att skratta och le åt mina barns härliga bus! Jag väljer att njuta av att vara hemma för nästa vecka kommer jag vara borta jätte mycket! Kanske borde jag känna mig stressad men nä inte idag! Det kommer säkert tillbaka imorn igen när det närmar sig provsvaren, men nä idag vinner Annica över cancertankarna!

Stor kram till er alla!

Annica

 

Kommentarer

Ingela 5 år sen

Du fixar detta. Massor av styrkekramar till Dig och din familj. Tänker massor på er! Kramar <3 <3 <3

mia 5 år sen

V viktigt det är o bli fint bemött av oersonal i vården.
j har som många både bra o dåliga upplevelser. En var så dålig på huddinge sjukhus där j blev nochalerad i timmar med gallsten o inflammation i gallblåsan.
personalen hade lite i göra o frågade ej mej någon gång
hur j mådde o vilken smärta. Vilken skräckupplevelse.
hoppas nu det går framåt för dej o v du är söt o glad.
tron är viktig o lägg den energi du har till det som
betyder mest för dej. J hoppas o tror att det kommer o
ordna sej till det bästa kramis från maria g.

maria g 5 år sen

V viktigt det är o bli fint bemött av oersonal i vården.
j har som många både bra o dåliga upplevelser. En var så dålig på huddinge sjukhus där j blev nochalerad i timmar med gallsten o inflammation i gallblåsan.
personalen hade lite i göra o frågade ej mej någon gång
hur j mådde o vilken smärta. Vilken skräckupplevelse.
hoppas nu det går framåt för dej o v du är söt o glad.
tron är viktig o lägg den energi du har till det som
betyder mest för dej. J hoppas o tror att det kommer o
ordna sej till det bästa kramis från maria g.

Annika 5 år sen

Det är så otroligt starkt att du orkar dela med dig av allt du går igenom just nu. Det går rakt in i själ och hjärta. Med dina positiva tankar kommer du att klara detta!
Många kramar

AnnicaT 5 år sen

Jag blir alldeles varm av era kommentarer! TACK från hela hjärtat! Det betyder SÅ mycket ska ni veta❤️️

Anna 5 år sen

Du verkar så stark, det är underbart. Jag tror som du, att det hjälper! Jag håller alla tummar och tår för Dig. Styrkekramar <3

Maria 5 år sen

Annica vilken styrka du har!
Jag får en stor klump i magen när jag läser allt du måste gå igenom, jag hoppas & tror att allt ska gå bra för dig.
Många kramar till dig…
Tack ännu en gång för att du delar med dig av detta, det får mig att stanna upp lite i livet & tänka efter på vad som är viktigt:)))

Jenni 5 år sen

Kan bara hålla med det som står i tidigare kommentarer, vilken inre styrka du har. Önskar av hela mitt hjärta att behandlingen ska lyckas. Stor kram till dig och din familj.

Till Johanna!
Vilken god vän och medmänniska du är. ❤️
Med vänlig hälsning, Jenni

Stina 5 år sen

Heja dig Annica! Du kommer att fixa det här! Massor av Styrkekramar till dig❤️

Karolina 5 år sen

Tänker på dig och din fina underbara familj.
Styrkekramar i massor♥

Johanna 5 år sen

Du kommer vinna detta! Håller alla tummar på ett positivt besked!
Många kramar fina du.
Kram

Cissi 5 år sen

Heja dig Annica! Du kommer vinna det här “slaget”!
Styrkekramar till dig och familjen.

Linda 5 år sen

Stor kram fina Annica ❤️✨

helen 5 år sen

Tack Annica för att du ger oss läsare möjlighet att heja på dig i din kamp, hoppas verkligen att du får bra besked det är du o din fina familj värd massor med kramar <3
Helen

Linda 5 år sen

Fina, starka Annica!! du är fantastisk, jag sänder dig många kramar! ♥

Charlotte 5 år sen

Här i familjen hejar vi på dig allt vad vi kan, vilken kämpe du och dina barn och make är!! Stor styrkekram ♡

Nathalie 5 år sen

Massa kramar & styrka till dig och din familj. Du har styrka och kraft inom dig och det hjälper dig på vägen ❤️❤️❤️

Malin 5 år sen

Annica jag tänker på dig , jag blir så rörd när jag läser om dig.
Styrkekramar från Malin<3

Barbro 5 år sen

Varma kramar till dej o din familj.
Lycka till o tänker ofta på dej.

Agneta 5 år sen

Kram❤️

cecilia Rasmussen 5 år sen

Du är fantastisk. Hoppas av hela mitt hjärta att du får ett bra besked o sänder massor av styrka o kramar.

Åsa 5 år sen

Jag beundrar verkligen din styrka! Din inställning o attityd i allt detta ni måste gå igenom. Du är ju fantastisk!
Nu väntar vi på positivt besked, det ska du bara ha!
Kämpa på solstråle! Du lyser verkligen.
Önskar dig all lycka!!
Åsa

AnnaE 5 år sen

Kram fina du! :) ♡

Heléne 5 år sen

Man kommer långt me positivt tänkande så kämpa på !!!

Elin 5 år sen

Tankar, kramar o böner

Suzanne 5 år sen

❤️ Det kommer ett positivt besked snart.. Jag bara vet det!! Miljoner kramar Suzsnne

Anna 5 år sen

Annika; jag kan bara beundra dig för hur stark du är och att du är så positiv! Vet inte hur jag själv skulle reagerat om det varit jag. Hoppas av hela mitt hjärta att ditt positiva tänk gör dig frisk igen så att du får leva ett långt liv med din man och dina barn. Tänker på dig. Kram

Jennie 5 år sen

Starkaste Annica!!! Din tro och styrka är så mkt starkare än cancern. Ta hand om dig och tanka kraft inför operationen. Du fixar detta. All kärlek till dig och din familj. Kram❤️

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…