ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ungsstekt lax med sweet chili, sparris och het sås

/


Hallo vänner! Är ni redo för en god middag? Färsk lax i ugnen med sweet chili, paprika, sparris och en het, kall sås. My god! Vi har precis ätit detta, jag dör så gott. Ni kanske känner igen receptet jag fick från min gulliga kund Kristina som ofta tipsar om recept. Nu ändrade jag det lite mot hur jag brukar göra. Tjejerna var sugna på fisk så efter jag kört Marilyn på fotbollsträning åkte jag till affären och köpte färsk lax.
Recept hittar ni HÄR
Tog bort limesåsen, kände för en kall stark sås istället.


Följ receptet ovan hur man gör laxen.
Kall sås, tog lite vad vi hade hemma.
Gör så här: 
2 dl creme fraiche
2 msk majonäs
Vitlök
Chilikrydda
Cayennepeppar
Skvätt sweet chili, eller honung. 
salt och peppar
Smaka av så ni får den smaken ni vill ha. Gott när det är lite starkt!
Laxen kör jag i ugnen ca 15-20 min. Akta så den inte är för länge. Strö på lite ruccola, lägg på sparris. Jag stekte sparrisen i olja med havssalt och peppar.Servera med tex pressad potatis om ni inte vill ha sallad men det är mycket grönsaker så det mättar bra. Ni måste testa detta. SÅ enkelt men galet gott.
Bon apetit! 
Dagen har gått i ett här, morgonen kunde dock börjat bättre. I bland blir man helt matt, men det tar vi en annan gång. Var nere på möte och det var desto roligare. Hoppas jag kommer kunna berätta för er vad som är på G. 😉
Missa inte Annicas inlägg strax.
Kram

9

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00