ANNONS

Kycklinggryta med jordnötssås

/
IMG_6563.JPG


Hej hopp!
Har ni det fint? Här är det fullt fart från morgon till kväll. Har mycket på salongen, en del andra uppdrag och möten så nu är det fullt fokus. Träningen pressar jag in i mellan, det är något jag alltid prioriterar för det hjälper till att orka. Så här efter semester och mer av allt det goda vill vi ju inte ligga på latsidan.  😉 Inlägget många väntar på  är förhoppningsvis klart i kväll- Missa inte ”Kom i form och behåll den”.
Mina tjejer älskar den här grytan! Jag också! Kyckling och kokosmjölk är toppen när man tränar dessutom. Vi körde en sallad, ringlade lite god olivolja och lade grytan över så det blev som en matig sallad. Strösslade lite nötkross på, tycker det är gott med lite crunch. (osaltade nötter)

DSC_0683-670x445


Strimlad kyckling i jordnötssås 4 pers 
Strimla 3 färska kycklingfilleér och stek med salt och peppar
Skär 2 paprikor gul, röd och fräs i pannan
2 hackade vitlöksklyftor
1 tsk sambal oelek
Lite lime
skvätt sojasås
ca 1/2 dl jordnötssmör
1 burk kokosmjölk   Jag kör oftast Kung markattas.
Hade lite wokgrönsaker över sedan dagen före som jag också lade i.
Låt koka ihop på medelsvag värme ca 10 min. Severa med en god sallad, eller valfria kolhydrater om man hellre vill.

IMG_6563.JPG


Batterit i kameran laddade ur precis när vi skulle äta så det fick bli från Iphone istället.
Helt underbar middag som är perfekt också som en ”sallad”.

IMG_6535.JPG


Löprunda efter jobbet igår, avslutade med saxhopp som jag lade upp en kort film på instagram. Gillar ni saxhopp? Grym träning, styrka och kondition.
Dags att fortsätta jobba, nästa kund på ingående så vi hörs snart. Missa inte Annicas inlägg här snart.
Puss och kram

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00