• 2015-08-25, 18:33
  • 45

Här kommer ett nytt inlägg från Annica! I morgon skrivs hon in på Sahlgrenska, läkarna kommer besluta vilken operation det blir efter dom undersökt cystan i äggstocken. Spridd MM i bröstet, lunga, en körtel bakom kroppspulsådern, plus den i äggstocken. Vi kan inte föreställa oss den oron och ovissheten. Ändå ger hon oss andra hopp. Så mycket energi, hon är en sann inspiratör! Gräver inte ner sig, hon ska fortsätta kämpa den här kampen.

Men vet ni?  Hon “var den där procenten”!! Cellgifterna fungerade. Hon storgrät i telefonen när hon ringde och berättade häromdagen.

Fantastiskt! <3

I morgon ska hon göra nytt ultraljud för att se hur dom ska operera. Vi är med dig Annica! Tack för dina fina ord i inlägget. (Träningsinlägget kommer därför efter detta, ville ha in hennes före.)

“Procenten fast på rätt sida”

Åh vad jag känner mycket just nu! Många tankar, tacksamhet funderingar och kaos i hela hjärnan på en och samma gång! En rejäl kombination av allt.

Men just nu väljer jag att fokusera detta inlägg på TACKSAMHET! För det är just nu vad hela mitt liv handlar om. Mitt senaste inlägg handlade om ny, lovande medicin som är godkänd när det gäller spridd MM och det prishandlas om. Ni underbara bloggläsare och vänner som bor “på rätt adress” där just man kan få den medicinen, öppnar upp era hem för mig för att jag ska kunna få medicinen! WOAW!!! Av hela hjärtat TACK!!! ❤️️ nu har jag hört rykten om att den kommit till även ett till landsting vilket bådar gott så kanske kommer den även “hit” ganska snart, till Göteborg där jag vårdas!

hjärta

Jag känner enorm TACKSAMHET för min gulliga specialistsköterska som ringde och meddelade CANCERPROVERNA har gått NER! Jag, Annica är en av de där procenterna som svarar på cellgifterna! Åh tack Gode Gud!!!! Mina cancervärden har mer än halverats på bara EN omgång (en 5 dagars behandling) cellgifter! Underbart! Så underbart att jag fick lite medvind denna gång. Inte bara massa uppförsbackar som det verkligen känts det sista. Detta är långt från över, nu börjar resan på allvar! Vi har ingen garanti på hur länge detta fungerar, men vet ni? Det fungerar NU och det känns ALLDELES underbart! Samtidigt som skrämmande. För jag avskyr ordet resistent så mycket!

Hela mitt liv blev uppochner när de hände förra gången, och snabbt gick det då det började spridas hejvillt! Måtte detta fungera ett bra tag nu. Inte jättelätt heller att gå igenom en cellgiftsbehandling med illamående, trötthet och främst att tvingas åka fram och tillbaka 5 dagar i sträck till Göteborg för att få behandlingen. Att åka fr familjen för att kunna överleva, men samtidigt är det ett lätt måste. Så värt det om det ger mig ett längre liv! Ett längre liv med min familj, då är detta värt ALLT!

Imorgon skrivs jag in på Sahlgrenska inför operationen på torsdag! Inte fått några detaljer mer än att jag ska göra först av allt ett nytt ultraljud för att de ska kunna se den maligna cystan som finns i äggstocken. Så ikväll blir det till att packa väskan. Snart nästan en hel månads oro på om cellgifterna verkligen fungerar är över! Som min hjärna har jobbat på högvarv. Ont i huvudet VARJE DAG! Feber fram och tillbaka och illamående. Inte konstigt med tanke på rädslan kring om behandlingen fungerar. Detta sitter inte utanpå vill jag lova. Mina vänner har verkligen funnits mer än någonsin.

TACK 

Fungerat som bollplank, kuratorer, stöttepelare, you name it! De och familjen betyder allt i detta! Och även ni! Så mycket fina kommentarer, messenger -meddelande, instavänner, Facebookvänner ni är många som stöttar mig i detta! ❤️️❤️️Betyder Så mycket! Har tyvärr ingen möjlighet att svara allt men ni ska veta att jag läser ALLT och varendaste meddelande/kommentar betyder MASSOR!!!

Och min fina Johanna som låter mig skriva här❤️ TACK! Du är som jag sagt förut, helt underbar! Vi har nästan daglig kontakt och du peppar så galet mycket! Får mig oftast på gött humör när jag är ledsen. Grym är du! Jag hoppas detta med mina blogginlägg ger någon “där ute” nåt! Någon som har liknande kamp! Mitt i allt finns det hopp även fast det ibland kan se nattsvart ut! Min tro som ni vet bär mig i min tyngsta kamp! Stolt över min tro, för det är rätt för mig!

IMG_6577.JPG

Igår ringde det på dörren. Jag visste att jag skulle vara “färdig” kl 18:00, för då skulle det komma någon. Mycket riktigt så plingade det på! Utanför står världens underbaraste finaste förtjusande vänner nämligen MINA vänner❤️️❤️️❤️️. Då säger de “stå kvar där”! Och så tar en av dem upp en mobil och spelar “så vacker” för mig och så står de alla skönheterna utanför min dörr och dansar för mig! Sången beskrev hur de ser mig, såååå gulligt! Allt detta för min skull. Så säger dem att jag ska följa med dem i bilen. Kändes nästan som en möhippa! Fast gift är jag sen 13 år tillbaka med min största kärlek, så NÄPP det var det ju inte.

IMG_6576.JPG

Hem åker vi till en av mina vänner och så lagar vi mat ihop, och efterrätt och underbart tal höll de också! Under allas tallrikar låg det en lapp med ett budskap! På min lapp står det “du är fantastisk”! WOAW vilken kväll! En kväll de hade gjort för MIN skull! För att jag en kväll skulle slippa tänka på massa SKITcancer och oro, utan bara vara oss. Bara massa gött tjejtjöt ❤️️. Jag älskar er tre oändligt mycket min Goa Johanna, Sabine och Mia! Detta kommer jag bära med mig.  Ni är Så mysiga! En riktigt tjejkväll!!!!

IMG_6575.JPG

Jag vet att jag inte behöver bära denna kampen själv, det är så otroligt mycket enklare när det finns fler som är med mig! Det gäller bara ta emot det. Jag har alltid haft svårt för att be om hjälp, min man har ännu svårare för det. Vi vill liksom “klara oss själva” och verkligen “inte vara till last” på någon annan. Men vi inser att livet just nu gör det omöjligt för oss utan den hjälp vi får på olika sätt.

Ni är SÅ underbara som ställer upp så. Vet inte hur jag ska kunna tacka, mer än att jag verkligen menar, att den dagen jag orkar och blir frisk så ska jag kämpa för andra som behöver den hjälpen. Då jag vet hur mycket det betyder för oss!

Älskade ni, var med oss nu imorgon! Jag skriver igen när jag får möjlighet!

Stora kramar av tacksamhet från mig❤️️

IMG_6578.JPG

2015-08-25 Gästblogg

Kommentarer

Karolina 5 år sen

Många styrkekramar till dig och din fina underbara familj♥

Lena 5 år sen

Tänker på dig och din familj, lycka till !!!

Marie 5 år sen

Tänker på dig käre Annica, ber att allt skall gå bra i morgon, kram

Amelie 5 år sen

Finaste Annica! Stort Lycka till och kämpa på.
Jag har blivit såå berörd av det som hänt dig och det du nu går igenom.
Tänker på DIG varje dag och undrar hur du har det – idag.
Du är fantastisk som orkar att skriva och berätta.
Stora Lyckokramar tänker på dig och håller alla fingrar o tår för dig och din familj.
Amelie

Vera 5 år sen

Vi tänker på dej i morgon…
Du är fantastisk
Kramar Vera å Tilda❤

Elin 5 år sen

Ställer min klocka fem minuter tidigare imorgon o ber en bön för dej o dagen

Helena 5 år sen

Har läst Johannas blogg länge och följt din resa men brukar inte kommentera men nu, VERKLIGEN LYCKA TILL!!!

camilla 5 år sen

Tårarna bara rinner , tänker på dig och din familj du är en kämpe många styrkekramar från Camilla i Dalarna <3

Marie 5 år sen

Är med dig imorgon i mina tankar. Lycka till och kämpa på! KRAM till dig! <3

Catarina 5 år sen

Tårar i ögonen, STOOOR KRAM till dig! <3 <3 <3

Stina 5 år sen

Gråter alltid när jag läser om denna underbara fighter och till dig Johanna vill jag bara säga, vilken fin tjej du verkar vara med hjärtat på rätta stället.

Anna 5 år sen

Vi är med Dig <3 Kämpa på så kommer det gå vägen <3

AnnaE 5 år sen

Kämpa på! Detta fixar du! Vi är många som peppar dej! :) Kram kram ♡♡

Barbro 5 år sen

Många styrkekramar till dej och dina nära o kära.
Tänker dagligen på dej. Du fixar detta.

Tessan Nilsson 5 år sen

Underbara nyheter!!
Stor kram

Lena 5 år sen

Du fixar detta. Kram

Cattis 5 år sen

Vilken kämpe du är! Oerhört gripande dina inlägg är. Önskar dig stort lycka till, du är stark o kommer att klara detta!!!

Helén 5 år sen

Tänker på dig/er hela tiden, jag är med er.
Det kommer att gå bra, du är en kämpe.
Bamsekram♥
/Helén

Annika 5 år sen

Du fantastiska fina människa, alla tankar går till dig och familjen!!
Det här fixar du!
Kram

Ingrid 5 år sen

Så underbart att höra. Du klarar detta.
Kram

Lena 5 år sen

Vi är med dig Annica, hela tiden, tänker på dig…..

Cissi 5 år sen

Du/ni är sååå vända all medvind ni kan få. ❤️
Styrkekramar till dig/er i er fortsatta kamp. Heja dig Annica!

Petra 5 år sen

Sänder all min kärlek till dig o din familj. Tack för att du delar med dig! Vi är många som tyvärr vet hur det är att gå igenom det du genomlider nu. Fyy för denna sjukdom. Hata är för milt ord.
Har du berättat om hur din resa startade? Varför spred sig ditt MM? Började det som en vanlig liten fläck eller?
Kram kram i massor!!!

Christina 5 år sen

Jag är med er<3<3<3
Du är Fantastisk!!!!!!

Annette 5 år sen

Jag kom för en gångs skull i säng tidigt igår, så ser inte inlägget förrän nu. Vilka fantastiska vänner! Så glad för att du är den “där procenten”. Tänker extra på dig idag. All värme o kramar till dig. Kram

Kerstin 5 år sen

Många styrkekramar till dig!

Malin 5 år sen

Du är verkligen fantastisk Annica.
Kram Malin <3

Annika 5 år sen

Annica – tänker på dig och skickar all styrka jag kan!!! ❤ Kram!

Pia H 5 år sen

Fina härliga Annica i morgon tänker jag extra mycket på dig och din familj <3 härligt med lite positiva vindar…så nu håller vi tummarna att medicinen är på väg till Sahlgrenska!!! tycker det är din tur nu med positiva vindar och besked <3 många styrkekramar till dig <3<3<3

Kram Pia H

Pernilla 5 år sen

Lycka till fina kämpe! Nu vinner du kriget!

Agneta 5 år sen

Styrkekramar❤️

Linda 5 år sen

Kommer tänka extra mycket på dig och din familj imorgon.
Många styrkekramar

Åsa 5 år sen

Åh vilka härliga nyheter Annica! Att det äntligen får gå åt rätt håll nu. Hoppas medvinden fortsätter lääänge till! Du är en sann kämpe och inspiratör och dina inlägg betyder mycket för många, kom ihåg det. Kram!

Helen 5 år sen

Härliga vänner❤️Styrkekramar till dig o familjen!

Charlotte 5 år sen

Annica, imorgon tänker jag extra mycket på dig ♡ Varmt lycka till och hurra för medvind! Hejar på dig du starka kvinna! Kram!

Karin 5 år sen

Underbart att höra!! Fortsätt kämpa! Kraaaaaam ❤️❤️❤️

Anya 5 år sen

Grattis till att det fungerade! Jag tycker ÄNDÅ att du ska försöka få den där nya medicinen, även om du måste folkbokföra dig någon annanstans ett tag. Kram och jag hoppas du får styrka att ta dig igenom det som väntar.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Det kommer hon kämpa för! Det är ganska bråttom…

Camilla 5 år sen

Styrkekramar till dig fina Annica <3
Du kommer att klara detta.
Mina tankar är hos dig och din familj varje dag.
Kram <3

Annelie 5 år sen

Fina fina Annica.
Tänker på dig och din familj. Fortsätt kämpa, jag vet att du kommer att ta övertaget av denna skitcancern till slut och vinna..kram Annelie

Heléne 5 år sen

Fantastiska nyheter. Op kommer gå galant. Du fixar detta. Underbara vänner. ALL LYCKA till dig Annica.

Veronika Norr 5 år sen

Fina Annica.
Lycka till i morgon!!
Ska tänka på dig.
Styrkekramar

Susanne 5 år sen

Annica ❤️ DU är en fantastisk kämpe ❤️❤️❤️
Styrkekramar till dig o din fina lilla familj❤️

sof 5 år sen

får rysningar i hela kroppen när jag läser dt du skriver och tänker på dig och din familj. Lycka till och fortsätt kämpa

Anna 5 år sen

Många kramar till dig Annica! <3<3<3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  I dessa tider är det viktigare än någonsin att ta vara på de små sakerna i tillvaron. Det som gör mig glad utan att egentligen vara någon stor grej. Här…

Innehåller annonslänkar Solen skiner! Nu är nog värmen på väg, tror ni inte det? Vi ska ha 17 grader på måndag, tror ju nästan inte det är sant. Man måste njuta och…