ANNONS

Blåbärspaj med crunch

/
DSC_1033


Riktigt god blåbärspaj lchf med crunch kanske lockar till helgmyset? Jag gjorde på mandelmjöl och nötter, ni måste testa. Är galen i kokos så det har jag i det mesta 🙂

DSC_1049

Gör så här:


Sätt ugnen på 200 grader


Lägg blåbär i en pajform så mycket du vill ha


Crunch: 


50 gram smör


1,5 dl mandelmjöl


1/2 dl kokosflingor


1 ägg


1 msk kokosmjöl


nypa vaniljpulver


Valfri sötning


Nötter: Hackade hasselnötter, mandlar och pecannötter  Jag tog inga mått här, det märker ni hur mycket ni vill ha.

DSC_1015


Koka ihop i en gryta och rör så det blir en ”massa”. Lägg det sedan över blåbären. Jag strödde lite stevia ihop med kokosmjöl på bären.

DSC_1030


Sätt formen mitt i ugnen ca 15-2o min på 200 grader.

DSC_1039


Tjejerna tyckte den var jättegod! Servera med lite vaniljgrädde om ni vill ha något till.
Är ledig från salongen på fredagar, då betar jag av mail, fakturor och annat som inte hinns med under veckan. Det är matfestival i Skövde i helgen, blir det inget regn går vi nog ner en sväng. Linnea min syster var här igår så vi hade lite mys med tjejerna.
I morgon kommer Janne! <3

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00