• 2015-08-28, 15:36
  • 5

Riktigt god blåbärspaj lchf med crunch kanske lockar till helgmyset? Jag gjorde på mandelmjöl och nötter, ni måste testa. Är galen i kokos så det har jag i det mesta :)

DSC_1049

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader

Lägg blåbär i en pajform så mycket du vill ha

Crunch: 

50 gram smör

1,5 dl mandelmjöl

1/2 dl kokosflingor

1 ägg

1 msk kokosmjöl

Lite vaniljpulver

Valfri sötning

Nötter: Hackade hasselnötter, mandlar och pecannötter  Jag tog inga mått här, det märker ni hur mycket ni vill ha.

DSC_1015

Koka ihop i en gryta och rör så det blir en “massa”. Lägg det sedan över blåbären. Jag strödde lite stevia ihop med kokosmjöl på bären.

DSC_1030

Sätt formen mitt i ugnen ca 15-2o min på 200 grader.

DSC_1039

Tjejerna tyckte den var jättegod! Servera med lite vaniljgrädde om ni vill ha något till.

Är ledig från salongen på fredagar, då betar jag av mail, fakturor och annat som inte hinns med under veckan. Det är matfestival i Skövde i helgen, blir det inget regn går vi nog ner en sväng. Linnea min syster var här igår så vi hade lite mys med tjejerna.

I morgon kommer Janne! <3

DSC_1182 2

Det är allt lite mysigt ändå när man kan börja tända lite ljus och mysa inne. Jag gillar årstiderna!

DSC_1181

DSC_1191

Puss på er, hoppas ni gillar pajen!

Nu kom Marilyn hem, vilken lyx det är att vara hemma på fredagar. Var ute på en pw före frukost i morse, igår kväll blev det löpning och intervaller. Ska köra styrka lite senare men kör med vikterna här hemma. Magen och överkroppen ska får jobba.

 

 

 

 

Relaterade inlägg