• 2015-08-30, 19:02
  • 0

Det har varit Matfestival i Skövde i helgen! Massor av restaurangtält och en härlig stämning. Janne kom hit igår och därför var det extra roligt att hans kompisar i Tredrag spelade på lördagskvällen i kyrkparken.

Har också som tradition att gå med pappa och hans familj en sväng, kul att även springa på vänner och gamla kollegor som man kanske inte har träffat på många år.

IMG_6856.JPG

IMG_6850.JPG

Gick även med Linnea (syster) och Lisa-Marie en sväng. Vår favorit var Viltkebab! Men det fanns massor av annat gott. Janne gillade Rosers för dom hade ostron.

IMG_6884.JPG

IMG_6916.JPG

Träffade Ulrika som är gift med min kusin Tobbe.

IMG_6908.JPG

Hennes härliga kompis Tove och syster.

IMG_6879.JPG

Pappa och Carl, Lena bakom kameran.

IMG_6874.JPG

Annica (Thimberg) goa bästis Johanna. Snygg tjej med fint namn. ;)

IMG_6888.JPG

Tommy Nilsson! Öppna din dörr kommer jag aldrig tröttna på.

IMG_7018.JPG

Mötte upp mina bästa vänner sedan många år, här är Per och hans sambo Annica nedan. Hanna är min barndomskompis, så kul att hon och Henric också kom in.

IMG_7019.JPG

Vid 22 körde Tredrag igång. Det var så mycket folk! Ni måste verkligen gå och lyssna på det bandet om dom dyker upp någonstans. Ett coverband som spelar på heltid, grymma musiker och får igång publiken! Som vi dansade.

IMG_6928.JPG

Haha, Patrik som är sångaren tyckte jag skulle gå upp på scenen och fota. Klart jag gjorde och här kommer bilderna. =)

IMG_6934.JPG

IMG_6923-0.jpg

IMG_6958.JPG

 

Johan på gitarr spelade i Sälen när jag och Janne förlovade oss, en liten speciell historia när han körde upp oss till fjället och kyrkan. Sälenkyrkan ligger så fint. Snart 7 månader sedan. <3

IMG_6919-0.jpg

 

HÄR kan ni se vart dom spelar.

IMG_7009.JPG

Titta vilken underbar romantisk bukett rosor jag fick av Janne igår. Älsklingen! Den är så fiiiin!

Här grejar vi för fullt men har också en slapp söndag. Underbart när man inte behöver titta på klockan hela tiden. Hoppas ni haft en bra helg, kul att ni gillar inlägget om löpning. I morgon är “kom i form inlägget ute”.

Kram 

 

 

2015-08-30 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej från en förväntansfull tjej som ska fira födelsedag i morgon! Lika pirrig och spänd som när jag var liten. Jag ÄLSKAR att fylla år. Älskar att fira andra, älskar att fira…