• 2015-08-31, 08:07
  • 11

Idag kör Annica igång med cellgifter igen. I fem dagar ska hon vara på Sahlgrenska men underbara SPAR hotell hjälper dom så dom kan bo där hela veckan istället för pendla 4 timmar i bil varje dag. Tack Terese än en gång.

Hon kommer skriva lite till er hur allt går i veckan men hon ville så gärna först dela med sig av en fin sak som betyder mycket för henne.<3

Kram Johanna

//

Det här jag ska berätta nu, är något verkligen stort som hände mig senast när jag var på Sahlgrenska! Det har hänt på riktigt, inget fejk utan bara helt häftigt sant! Närmare dagen innan operation skedde denna otroliga sak, som garanterat satt spår i mitt och en till persons liv! Kristian och jag hade varit på Sahlgrenska på inskrivning och checkat in på vårt hotell. Efter att vilat och fixat oss för kvällen så visste vi att en underbar restaurang hade förberett ett bokat bord för oss kl 19! Vi skulle bli bjudna på en  härlig filébuffé på Restaurang Trädgården av en tjej som heter Camilla ❤️️ (Johannas gamla vän från Skövde) och hennes man Albert ❤️️

När vi kom fram till restaurangen så blev vi fint bemötta av personalen som visade oss till vårt bord. Å vilken mysig restaurang! Det var upplagt för en fantastisk kväll med min stora kärlek Kristian. Tända ljus, go musik, och fantastisk mat! På bordet där vi skulle sitta fanns en stor fin guldkasse som väntade på oss! I kassen var det presenter till mig och Kristian och stora godispåsar till barnen. Det var flera olika personer som ville bidra till denna härliga lyxkasse! Sen hade även fina Camilla gjort 2 fina armband till mig!

IMG_7029.JPG

Men det bästa av allt, om man får säga så, i kassen fanns det även ett kort! Jättefint skrivit och min man som satt mitt emot mig när jag läser kortet säger: “Annica, det står även något på baksidan”… Jag vänder på kortet och mina tårar kommer! För när jag blev sjuk för 2år sedan har jag helt plötsligt fått nya sångtexter med musik till i mitt huvud. Det handlar om den tron jag har. Att Gud finns med mig. Det är styrka och texter som inger hopp! Jag har ALDRIG i hela mitt liv skrivit texter eller musik! Aldrig ens varit i närheten! Jag älskar att sjunga. Men sjunger som man säger: hellre än bra! Dessa texter och musik som “kommit till mig” har gett mig så mycket.

Och för över 1 år sedan (innan min pappa dog) fick jag en sångtext till mig som är ” det är nu det vänder , det är nu det händer . Jag känner det så starkt att Gud finns med mig i allt”! Den sången har jag sjungt mycket för mig själv. Den är min “peppsång” som peppar mig själv under denna otroligt jobbiga resa! På kortet jag fick i kassen, på baksidan står det exakt: “det är nu det vänder. Det är nu det händer “!

Ni förstår att jag direkt tänkte på min sång, den sång som ger mig styrka och pepp! Den sång jag brukar sjunga FÖR MIG SJÄLV för att orka! INGEN förutom min mamma visste om den! Jag har aldrig nämnt den till NÅGON! Och speciellt inte till denna Goa Camilla som fixat vår underbara filébuffé! Jag hade aldrig innan pratat med Camilla, aldrig förut träffat henne! Den här middagen styrdes upp genom henne och Johanna!

Efter en stund när vi ätit, kom Camilla in för att hälsa på oss! Vilken stjärna, Jag kände direkt att denna människa är genomgo! Efter ljuvlig buffé och efterrätt traskade vi vidare tillbaka till hotellet. Och vi pratade hela vägen tillbaka jag och Kristian om den goda maten, om underbara människor och om mötet med Camilla! Om hur otroligt häftigt det var att MIN TEXT var på baksidan av hennes kort!

IMG_7030.JPG

Vi har helt förundrade om vilken go kväll vi båda fått uppleva! På kvällen hade jag fått en ny vänförfrågan på Facebook och det var just Camilla! ❤️️ vi började direkt skriva till varandra, och då passade jag på fråga, hur hon kom på just de två meningarna “det är nu det händer, det är nu det vänder! (Utan att avslöja varför jag undrade) Då berättade hon för mig att häromdagen när hon hade skrivet kortet så hade hon lagt det i kassen! Då hade hon fått en “ingivelse” en “känsla” att hon skulle skriva något på baksidan. 

 

Så helt plötsligt så visste hon att precis detta skulle hon skriva. Orden bara kom! Men har ingen aning om vart det kom ifrån! Just de orden som är viktiga för mig, som JAG fick för över ett år sedan!! Då berättade jag för Camilla om sången som jag har hela tiden haft i mitt hjärta JUST DE ORDEN! Just DE 2 meningarna! Jag hade en inspelning på tfn som jag spelat in för ca 1 år sedan! Så Camilla fick höra min sång! Troende eller inte troende, så känner jag att detta var verkligen ett tecken. Jag är en tjej som tycker VERKLIGEN att ALLA har rätt att tro på precis vad de själva vill tro på, eller inte tror på.

IMG_7031.JPG

Att en tro bär man inuti, och just min tro är rätt för mig! Just i tron finns det inga rätt eller fel! Vill inte pracka på någon min tro! Jag som har min starka tro på Gud är ju precis som alla andra…, mänsklig! Och när det blir tufft och jobbigt har jag knäppt mina händer och bett, ge mig ett tecken på att “du är med”! Klarare än så här kan det inte bli för mig.  Dessutom kvällen innan operationen! Både jag och Camilla är helt förundrade över mötet! Och jag tror/känner/vet Camilla är en sån där vän man har hela livet! En sån man behåller!

Nu pratar vi varje dag. Hon är helt underbar! Vilken stjärna!❤️️ Ibland kan vi inte förstå allt. Men jag tror det hjälper att öppna upp sitt hjärta för att kunna försöka se. Nu är jag äntligen hemma för att ladda batterierna till nästa omgång av cellgifter.

Idag börjar resan igen. Nu är jag redo!

“Det är nu det vänder, det är nu det händer “! Kram Annica  

 

TACK FRÅN HELA HJÄRTAT Camilla och Albert för en oförglömlig kväll! Och tack alla fina för presenterna och för barnens underbara godispåsar från gänget på “Sega gubben”! Det gick verkligen hem vill jag lova❤️️❤️️❤️️ och Camillas goa vännina Janet som överraskade med lite olika nagelvård.

Även till alla er andra där ute som sätter en “guldkant” på vår vardag som gör det lite lättare just nu. Finns Så många att tacka! Vill absolut inte glömma någon och vill ni alla ska veta hur mycket ert pepp betyder! Önskar SÅ att jag på något sätt kunde tacka er!

Nu ska vi tillbaka till vårt underbara hotell igen! Vet faktiskt inte hur jag skulle orka utan den möjligheten. I allt det mörka finns det så mycket ljus!!!! Så många goa människor som verkligen ställer upp och lyser upp vår väg!!!

Av hela hjärtat: bamsekram och TACK till er alla!!! ❤️️❤️️❤️️❤️️

IMG_7033.PNG

Tack även till hela vår familj som gör att allt funkar just nu. Att vi får lämna våra tre juveler hos er! Vi vet att dom har det bra hos er, även fast saknaden och längtan är enorm.  Inget skulle fungera utan er! Älskar er så oerhört mycket!! Kram Annica och Krille ❤️️ 

2015-08-31 Gästblogg ,

Kommentarer

Nicke 5 år sen

Kämpa på Annica!!!

bella 5 år sen

Du är grym Annica. Du är en riktig kämpe.
Många kramar till dig och din fina familj

Teresa 5 år sen

Hej Annica!!
Va underbart att höra din berättelse… Det är nu de vänder… Tänk så härligt att få bekräftelse på de, att Gud är verkligen med dej, (fast du inte tvivlat…)
Du är verkligen fantastisk, tänk va ljus du sprider trots dina prövningar(operation, behandlingar…) Önskar dej allt gott dvs Guds välsignelser!! Kramar Teresa

Christina 5 år sen

Sååå häftigt!!! Det måste betyda att DET ÄR NU DET HÄNDER!!!!
Tror på Dig och Din Styrka!! Kämpa vidare Vi är många som står vid din sida<3<3<3
Kramar från mig

Camilla Alexandersson 5 år sen

Tänk.. jag pratade med Johanna om att jag ville göra något för Annica!
Inte visste jag att att jag slutgiltligen skulle få den största gåvan i form av
ett Lejonhjärtas vänskap. ❤️
Tack Annica för att du skrev ner våran upplevelse så vi kan läsa när vi blir 100 år eller så ! ;)
Och TACK Johanna för att du är DU !
Kärlek till er båda ! ❤️

Åsa 5 år sen

Wow vad häftigt!!

susanne svanberg 5 år sen

Hej fina underbara kämpe Annica.
Jag känner så oerhört med dej och de dina, och nånstans inom mej känner jag att detta kommer att gå bra för dej. För världen behöver sådana människor som du. Vi skulle alla behöva bara en liten del av din kämpaglöd och tro så skull det genast bli mycket trevligare. Kramar i massor!!!

Therese 5 år sen

♡♡♡ kramar♡♡♡

Caroline 5 år sen

Oj jag fick gåshud av att läsa om denna “sammankopplingen”. Att det handlade om en ingivelse, en känsla för så kan jag oxå känna ibland. Jag vet inte om jag tror på Gud men NÅGOT tror jag på… jag tror definitivt på känslor och tecken. Och detta är ju ett så solklart tecken så det finns inte. Känslan jag fick när jag läste inlägget är att… du, Annicka, är en av dom som kommer ta dig ur detta och bli frisk! Du kommer besegra den! För det står liksom redan skrivet i stjärnorna <3 Låter kanske flummigt men jag tror det!! Kram!!

Karin 5 år sen

❤️❤️❤️❤️

Marita 5 år sen

Åhh detta är ju helt otroligt.
Mina tårar bara rinner när jag
läser Annica, detta är ett gott
tecken det känner jag i magen.
Stort lycka till det kommer bli så
bra . Massa kramar och massor
med kärlek till er båda och era
superfina killar . Var rädd om
varandra ❤️❤️❤️❤️❤️

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…