ANNONS

Caesarsallad till lunch

/
DSC_1202


Vad äter ni idag? Caesarsallad tröttnar jag aldrig på. Egengjord Caesardressing, åh det är så gott! Lagrad parmesan, knaperstekt bacon.

DSC_0721-670x445

Caesarsallad
Marinera kycklingen i några timmar. Olja, vitlök, soja, cayenne, honung, lime, salt och peppar. Eller om man vill ta en annan marinad. Denna är min favorit.
Stek på hög värme, sedan 10 min i ugn 200 grader.


Skär upp kycklingen, lägg den på en bädd av romansallad, tomater, rödlök och strö över lagrad parmesan.
Strö knaperstekt bacon på salladen. Jag hoppar krutongerna

DSC_0716-670x445


Caesardressing 
2 dl olja
1 msk vitvinsvinäger
skvätt tabasco
1 stor pressad vitlök
2 äggulor
1 tsk dijonsenap
Några droppar citron
2 sardeller
1 dl riven parmesanost
Rör ihop allt utom oljan, kör med stavmixer så allt mixas och häll oljan sakta under tiden.

DSC_1201


Min lunch även idag. =) Nu blir det ett pass på gymmet, ben och rumpa! Sedan jobb på salongen. Hoppas ni har en fin dag!
Bon Apetit

9

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00