• 2015-09-04, 09:17
  • 16

Dag 5 med cellgifter för Annica, idag får hon även svar på om det är en ny cancersort i tumören dom tog bort. Har ni svårt för sprutor får ni skrålla förbi bilderna.

Här kommer en hälsning och några bilder från världens goaste glädjespridare.

Kram Johanna

//

“Och här kommer alla känslorna på en och samma gång”! 

Känner ni igen titeln på en välkänd sång? Precis Så känner jag nu! Så lättad att 4 dagar är avklarade denna gång. Idag är det sista gångens cellgifter innan HEMFÄRD hem till barnen! Det är även SISTA omgångens sprutor jag ska ta i mina stackars ben. Jag måste göra något knasigt för de blir helt blåmärkta. Och ont efter gör det. Det är sprutor för att förhindra att det blir proppar efter operationen. Och om man har tumörer i kroppen så finns det större risk för proppar. Ni minns kanske när jag fick öva på apelsinen förra veckan? Det var betydligt enklare än på sig själv. För det gjorde ju inte ont, haha!

IMG_7365.JPG

Går inte lika lätt som på apelsinen som ni ser...

Går inte lika lätt som på apelsinen som ni ser…

Igår pratade jag med mamma och då hade vår minsta lillprins sett oss på kort och sagt “ledsen”! Även 2,5 åringar kan känna sig ledsna och det gör så ont och detta är inget jag valt. Vill Så gärna ha med mig barnen men vardagen för dem med skola etc måste fortsätta. Vi måste komma på någon bra lösning för oss alla 5 i detta…

Om 2 omgånger cellgifter (dvs v44) OM cellgifterna fortfarande fungerar har barnen lov. Då vill jag Så gärna ha med mig dem.  Så vi inte behöver lämna de mer än vi behöver. Även fast vi har världens bästa barnvakter…. Att hitta på något, behöver inte kosta, utan bara få vara tillsammans… Samtidigt är det svårt att låta barnen åka 4 timmar i bilen varje dag i 5 dagar, nog inte så poppis.

IMG_7367.JPG

Farfar Pelle följer med killarna på fotbollsträningen! På söndag är det match, då ska jag stå och Hejja!!! Så tacksam att familjen ställer upp för oss.

Farfar Pelle följer med killarna på fotbollsträningen! På söndag är det match, då ska jag stå och Hejja!!! Så tacksam att familjen ställer upp för oss.

Tröttheten kommer för varje dag för varje behandling. Sen får jag väldigt många mediciner för att motverka illamåendet och det lär klubba mig rätt rejält också. Förstår inte hur trött man kan bli. Och när jag blir trött DÅ blir jag “tråkAnnica” med MASSOR av tankar och funderingar. Hur länge vågar jag andas ut lite innan jag blir resistent?

Kommer cellgifterna fungera även denna gången? Hur länge? 2,3,4 månader?! 

I dag är det 1 vecka sen de opererade bort äggstocken och förändringen i den. De TROR att det har med min ursprungscancer att göra, men SAMTIDIGT svarade inte förändringen på första omgången av cellgifterna. Så det skrämmer mig om jag ska vara ärlig. Jag börjar direkt fundera på “tänk om det är ytterligare en annan cancer”, men min läkare säger att det vore högst otroligt att jag skulle ha höjden på otur om det vore så. De tror inte det.

IMG_6745.JPG

Men de kan ju aldrig vara säkra förrän vi vet efter förändringen har granskats av patologerna. Och ni vet, jag söker info, jag vill veta. Och kan inte andas ut förrän vi fått ett säkert besked! Denna väntan… Allt från 7 dagar till 14…

Jag hoppas jag får svaret idag,  för det blir lättare än när jag kommer hem i min nya vardag igen då älsklingen ska börja jobba.

Vi vill ha ett “lugnt liv” de veckorna hemma. Med ett totalt försök att tänka bort cancern och fokusera på “mammagladaAnnica” Och sjuk i cancer är jag när jag är på Sahlgrenska, (fast på väg att bli frisk) typ så är min grymma plan! ❤️️

Så här såg jag ut 3 dagar efter operationen. Så svullen!

Så här såg jag ut 3 dagar efter operationen. Så svullen!

IMG_7368.JPG

IMG_7373.JPG

Nu bär det av för dag nummer 5, åter till Sahlgrenska för denna veckas sista omgång av cellgifter. Då är min behandling på ca 12 timmars cellgifter avklarade. Då får jag sedan åka hem till mina barn igen och vara hemma 3 helt underbara veckor till nästa omgång cellgifter. (Om inget annat jobbigt inträffar, med vita blodkroppar infektioner etc) DÅ ska jag bara vara MAMMA igen❤️️❤️️❤️️❤️️

Tack underbaraste Spar hotell personal med Terese i spetsen för att ni gör detta möjligt! ❤️️Vet att ni inte vill jag skriver det så många gånger. Kanske blir tjatigt. Men det betyder så mycket SÅ MYCKET för oss. Och sånt bemötande vi får av er. Ni är SÅ mysiga ska ni veta!!

Många varma kramar från mig och Krille ❤️️

Kommentarer

Pernilla 5 år sen

Vilken fantstisk styrka du har! Ser din blogg via fb och varje gång blir jag lika ledsen över det som drabbat dig/Er samtidigt blir jag så oerhört berörd över din/er styrka! Det är beundransvärt! Önskar er allt gott, håller tummarna hårt!!! Kram

Anita 5 år sen

Styrkekram för eget boende

Emma 5 år sen

Du är en kämpe! skickar över alla styrkekramar i världen och en massa energi och håller alla tummar för att du ska bli frisk och få leva många många år till.

Anneli 5 år sen

Så du kämpar, en stor kram! Mot dina blåa hårda blåmärken kan du smörja på Hirudoidsalva som snabbar på läkningen. Finns på apoteket.

Agneta 5 år sen

❤️Kram❤️

Cicci 5 år sen

Annica! Känner igen mig så i dina rader. Exakt samma låt sjöng jag om och om igen efter sista cellgiftsbehandlingen. Sprutorna du tar, har du provat magen (om du får) istället? Jag tyckte det gjorde mindre ont i magen. All styrka till dig, kram!

Pernilla 5 år sen

❤ önskar dig en fin helg hemma med familjen ❤

Camilla 5 år sen

DU är bäst Annica❤️❤️❤️ DU är starkast av oss. Vi alla är med dig!!!!

Anne 5 år sen

Heja Annica!
Håller tummarna att det ska gå bra för dig !

Heléne 5 år sen

Fina Annica !!! Usch, de där sprutorna minns jag alltför väl. Var oxå full me blåmärken. Skönt att du har ngr veckors uppehåll me cellgifterna. Härligt och komma hem till barnen. Tack för allt du delar me dig. Massor me styrkekramar.

Ann-Christin Hector 5 år sen

Fantastiska Annika! Du skriver så fina inlägg trots din tuffa tillvaro. Du finns i mina tankar hela tiden. Jag önskar dig o hela familjen Guds rika välsignelse. Kramar❤️❤️❤️

Lena 5 år sen

Jag är så full av beundran. Du är så stark och positiv, även om jag förstår att det finns dagar du inte är det. Du förmedlar livsglädje❤️
Hoppas du får njuta av att vara med din familj nu och vara mamma, fru, vän Annica.
Stor kram vackra kvinna, vacker både inuti och utanpå

Hanna H 5 år sen

Du är en fantastisk människa Annica! Tårarna rinner när jag läser dina inlägg som är så starka. Kram till hela din familj ❤❤❤

Ingrid 5 år sen

Fina Annika. Du är så stark. Jag håller tummarna för ett bra besked. Du kommer klara detta. Kram

Linda 5 år sen

Annika. Det är en kamp du går igenom,du är såååååå stark. Men du som har en sådan stark tro måste lita på Gud. Jag tror starkt på ordets kraft Gud talade och de blev till. Jag tror på något sätt att uttalar man negativa saker så är de risk att de sker. Missförstå mig rätt jag förstår verkligen rädslan i det hela till 100 % men Gud är ju såååååå mycket större än all cancer i världen. Vi måste tro på honom och leva i tro att Han som skapar oss även tar Hand om oss på bästa sätt. Kram och all välsignelse till dig!!

Svar på kommentaren:
Annica T 5 år sen

Tack snälla! Jag tror precis som du! Skönt att ha en tro att luta sig på när allt annat blir jobbigt! Många gånger fast man gar tron blir det jobbigt. Man är ju människa. Men håller precis med dig! ❤️️ Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…