• 2015-09-06, 09:14
  • 3

God morgon!

Här är vi uppe med tuppen idag, jag är på väg till Skövde med tidigt morgontåg för att hjälpa en vän med en grej. Berättar längre fram :) Igår mötte vi upp våra vänner Daniel och Hanna igen för att ladda upp inför hårdrock! Dom jobbar med “Lillasyster” som spelade på Brewhouse. Varit mycket musik och vänner i helgen, ska visa alla bilder i ett inlägg lite senare. Vad vore livet utan vänner!

Några som frågar efter kläderna jag hade igår och inte hittar rätt sida, här kommer länkarna. Blusen är leopard med små glittrande stenar på sidorna, dragkedja, SÅ skön! HÄR. Finns även grå. Jeansen är riktigt snygga. Kolla knapparna. HÄR.  Det är kul med lite nya höstkläder nu.

IMG_7504.JPG

IMG_7593.JPG

Lillasyster, vilket drag!

IMG_7597.PNG

Kommer åka ner till Göteborg igen lite senare,  i morgon blir det ett roligt träningsreportage i en tidning som ska plåtas. Behöver förbereda och hoppas vädret är bra, vi ska jobba utomhus.

Nu ska jag kliva av tåget, hoppas ni får en fin söndag!

Kram

 

2015-09-06 Mitt liv, Mode / Skönhet

Kommentarer

sanna 4 år sen

Hej
Har du den bruna eller gråa leo tröjan

Jenny 4 år sen

Hej!

Läs min nya blogg http://citygirl08.blogspot.se där jag kommer att testa olika saker och produkter.

Andrea 4 år sen

Snyggt!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Alla pastalovers, har ni gjort den här enkla men goda pastan med västerbottenost och kantareller? Nytt recept. En magisk kombo. Pastan går supersnabbt att laga så det här är inga krångliga saker…