• 2015-09-06, 13:08
  • 3

Nu är jag hemma efter en väldigt rolig grej jag varit och fixat. Kan knappt hålla mig, men ni får reda på det snart.

Löpningen blir ännu bättre med bra utrustning. Detta bälte måste var ett av de bästa som uppfunnits! Jag vägrar att springa med tunga saker i fickorna som skramlar och dunsar. Då stör det bara! Jag vill kunna köra på ordentligt och inte ha något i händerna. När jag gjorde löpartestet sa han att det var viktigt att händerna var avslappnande, du ska inte hålla i någonting. Har jag det på armen stör jag mig på att den åker ner, eller sladdar som slänger.

I IQ-bältet har du perfekt plats för mobiltelefonen och du kan fästa sladden ordentligt bakom ett blixtlås så det inte fladdrar i ansiktet på dig. Bältet är också fukttåligt och skyddar din telefon om det skulle regna. Det finns också små smarta fack för t ex nycklar. Man kan även ha tex larm, vem vågar springa ute själv efter allt….
Bältet hittar du i vår webshop.

IMG_2629-670x893

En runda med trappor är bra om man vill få upp flåset ännu mer. Jag kör ibland vid Haga i Göteborg, upp och ner i rasande tempo. Som intervaller. Kör tex tre olika varianter tre gånger. 1. rusa upp det fortaste du kan. 2. Ta två steg åt gången. 3. Hoppa jämfota upp.

Har ni skador i tex knän är det förstås inte bra med tuff trappträning, men det gäller allt jag skriver om. Jag utgår från att man är frisk.

20140417-101257

IMG_4018-670x670

Skorna är Salming Distance som jag har fått hjälp med att prova ut. Bästa skorna jag haft! Ta reda på vad det är för skor just du behöver.
Gå och få proffshjälp så det blir rätt skor för just er springstil och era fötter. Framöver kommer ett roligt inlägg om det stora löpartestet jag gjorde i somras på Salming. Man springer och har reflexer på sig över hela kroppen, sedan får man reda på precis allt. Muskler, skelett och vad man kan ändra på eller kanske tänka på för att förbättra sin teknik för att tex undvika skador, ont i knän mm.

IQ bältet finns förresten i flera storlekar, nu när det börjar bli mörkare ute är det bra att det är reflexer så man syns! HÄR hittar ni det!

Dagens träning blir alltså en go runda! Först ska jag fixa här hemma med tjejerna lite, dom passar sin lillebror här just nu och sedan ska vi alla iväg på lite grejer.

Hörs lite senare med en riktigt roligt tävling!

Kram!

 

 

2015-09-06 Hälsa

Kommentarer

Maria 5 år sen

Verkar skitsmart! Är det nåt jag stör mig på är det svängande sladd till hörlurarna!

Åsa 5 år sen

Hej och tack för en inspirerande blogg.
Verkar jättesmart med ett kombinerat telefonfodral och reflexväst nu när det blir mörkt. Får nog ta och beställa ett sådant!

Jenny 5 år sen

Klickade hem ett bälte precis, såg ni hade hårolja också. Är den bra?
Tack för inspiration, kom ut på min första löparrunda för i år tack vare ditt inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…