• 2015-09-07, 22:21
  • 88

Reklam och samarbete med Johannashop.se 

Nu vänner är det äntligen dags för tävling!

För ett tag sedan startade jag och Janne en webshop och nu har vi ett sortiment av tränings och skönhetsprodukter på plats. Butikens sortiment växer varje vecka, kolla bl.a. in denna härliga hårolja. Denna har jag använt ett tag och den är riktigt, riktigt bra!

arganmidasoil-300x219

 

2012-11-09-100457

Den klarar av att tämja till och med mitt hemska burr när det är som frissigast.

IMG_6738.JPG

Från förra helgen, världens burr. Jag kramar i oljan ordentligt, flätar ihop det så det “lugnar ner sig”. Det funkar så bra! Håret är dessutom lite halvtorrt när jag gör det, fönar sällan för då blir håret ännu värre.

IMG_6771.JPG

Den här lade jag ut på instagram efter ett tag när jag hade haft oljan i håret. (Man sköljer inte ur den) Håret blir lugnare, har inte ens plattat det. Dessutom doftar den ljuvligt.

HÄR hittar ni oljan. Det finns även andra produkter ur serien i shoppen.

Nu tävlar vi ut ett exklusivt presentkort på 1000 kronor i webshoppen www.johannatoftbyshop.se. Kanske hårprodukter, mössor eller varför inte min favorit, IQ-bältet!

Vem skulle du vilja överraska? Kanske din sambo, mamma, din son eller kanske dig själv? Berätta så är du med i tävlingen!

För att vara med i tävling gör så här:

  • Kommentera här på bloggen vem du vill ge detta presentkort.
  • Gilla vår facebook sida HÄR.
  • Dela detta inlägg på din Facebooksida 

Tävlingen avslutas måndag den 16/9 kl 23.59 Glöm inte uppge en giltig mailadress så vi kan nå den som vinner.

Stort lycka till! Tänk på att är man inte med har man inte någon chans. Kanske är din tur den här gången!

Ps. Några som skriver att dom har svårt att få iväg en kommentar? Testa från datorn, sedan behöver ni inte skriva i “Webblats”. Räcker med namn och mail.

Kommentarer

Julia 4 år sen

Hej! Jag har tyvärr inte Facebook men skulle vilja vara med och tävla ändå!
Om detta bidraget är godkänt och om jag vinner skulle jag vilja överraska min mamma som har hjälpt mig supermycket det gångna året med att ordna student och delta i skoluppgifter :-)

Sandra Peterson 5 år sen

Jag har delat på FB och jag skulle vilja överraska min svägerska som fyller år snart.

Madelene 5 år sen

Hejsan!

Det fina presentkortet skulle jag gärna vilja ge min älskade mamma som vårdade mig i hemmet under min fruktansvärda cancerresa. Hon var med mig som stöd alla gånger när jag fick dom tuffa cellgiftsbehandlingarna. Hon är guld värd och jag älskar henne så otroligt mycket, så därför skulle jag bli så otroligt tacksam om jag fick ge henne presentkortet. Hoppas hoppas!!!

Kram

Rolf 5 år sen

Hejsan!

Skulle så gärna vilja muntra upp min kära dotter som har kämpat så med sin så svåra cancer. Hon var sängliggande under en lång tid och tappade allt sitt hår. Nu är hon på benen igen och hennes hår har kommit tillbaka, lockigare än någonsin. Hon är inte friskförklarad än, men vi håller alla tummar och tår att den dagen ska komma.

MVH/Rolf

Robert 5 år sen

Tjena!

Hoppas detta fina presentkort få vinna, till min älskade kvinna.

MVH/Robert

Birgitta 5 år sen

Hej!

Har jag tur nu, ska jag ge min älskade dotter det generösa presentkortet. Hon är så värd att få det eftersom hon är en riktig kämpe, som har fått kämpa så med sin svåra cancer och är inte friskförklarad än. Vet att hon skulle bli så glad om hon fick shoppa loss i eran fina webshop! Håller tummarna hårt!
Kram

Madde 5 år sen

Jag skulle vilja ge ett presentkort till mig själv! Har precis sagt upp mig från mitt jobb och börjar ett nytt med arbetsuppgifter som jag aldrig haft innan. Flyttar till annan stad och börjar ett nytt spännande liv. Såklart man vill unna sig oljan till håret och känna sig fin och mer självsäker!

Paola 5 år sen

Här har jag delat: https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/684724358328314 och jag gillar sidan på fb som Paola Allegrini.

Jag vill ge presentkortet till min syster i 40-årspresent. Jag tror inte jag känner någon annan som är så snål mot sig själv och sällan unnar sig hud- och hårvårdsprodukter som inte är de allra billigaste. Om hon hade ett presentkort skulle hon ju vara tvungen att använda det – bara till sig själv desutom ;)

Camilla 5 år sen

Vill vinna till min underbara dotter som jag tycker är värd att få unna sig lite lyx i sin vardag<3

Loella 5 år sen

Skulle så gärna vilja vinna detta presentkort till min son som är 15 år. Han sparar ut till långt hår och har kommit en bra bit på vägen, men hans hår är väldigt torrt och behöver mycket omvårdnad! Och ert balsam, schampo och olja har jag använt till mitt hår och vet att det är bra grejer. Tror han hade blivit så glad av att kunna få ha bra produkter till sitt hår! Håller tummarna att jag har lite tur och får överraska sonen med detta!

Camilla Lindh 5 år sen

Hej!
Vill gärna unna mig själv lite lyx. Vill gärna handla från er webbshop.

Mari.B 5 år sen

Jag skulle jättegärna vilja vinna presentkortet själv så jag kan unna mig lite lyx i vardagen och prova oljan i mitt frissiga hår och dem jätte snygga träningskläderna när jag äntligen bestämde mig att träna.

Jeanette 5 år sen

Jag vill ge bort det här presentkortet till mig själv för att unna mig något bra nu när jag har börjat min nya resa. En mössa under kalla morgnar tillsammans med IQ-bältet skulle lysa upp mina promenader :-)
Kram

Susanne Lind 5 år sen

Jag skulle vilja ge presentkortet till mig själv då du/ni har så mycket underbara saker som jag önskar, behöver och förtjänar i webbshoppen :).

Annelie Baldeh-Vendel 5 år sen

Vill ge bort detta presentkort till en av mina kära vänner! Hon fyller år nu i september och är värd detta! Dessutom har hon precis lärt sig att inte borsta sitt ostyriga och frissiga hår efter närmare 30 år! En hårolja vore nog som grädde på moset för hennes hår!

Cicki 5 år sen

Hej Johanna!
Om jag vinner så skulle jag dela det mellan mina 2 söners fina fästmö och flickvänn! Den ena planera bröllop nu till våren så hennes hår behöver lite extra om vårdnad till dess. Hoppas på tur!

Pia Göransson 5 år sen

Jag skulle väldigt gärna vilja få chansen att vinna detta super presentkort. Jag skulle vilja dela det på 2. Halva till mig som på morgonens löprunda svor ännu en lång radänga om sladdj……. Som snurra in sig, nycklar i handen mm. Ert löpbälte låter som en dröm o slut på svordomarna :)
Andra halvan skulle jag vilja ge till en vän som har det tufft just nu och behöver all uppmuntran. Hon började så smått ta sig ut i löpspåret i somras men sedan har det inte blivit så mkt mer. Ett par bra löptights eller kanske ett bälte kunde muntra upp och pusha hennes träning och därmed bidra till ett gladare humör. Tack för en härlig o allsidig blogg. Kram på dig, ps: gillat o delat har jag med gjort. Tjingeling :)

Maria Olofsson 5 år sen

Kan inte motivera varför just jag skulle vara värd att vinna mer än någon annan, men skulle bli jäkligt glad om jag vann, vem vill inte ha nya träningskläder och snyggt hår :)

Jonna 5 år sen

Åhhh… jag vill vinna!
Varsitt löparbälte till min dotter och mig och kanske varsin mössa :)
Heja heja

Malin 5 år sen

Skulle önska att få ge detta presentkort till min älskade make. Han älskar att träna och har ett fantastiskt (om än något ostyrigt) hårsvall så med alla duschar efter all träning och det slitage som håret utsätts för vore detta “a match made in heaven”.

Marita Blom 5 år sen

Presentkort till mig själv. WHY. Because I’m worth it.

Julia 5 år sen

Min mamma har precis som du ett stort och yvigt hår och har många gånger blivit kallad “Ronja Rövardotter” pga barret. Därför skulle hon få detta presentkortet i julklapp av mig om jag vann! Dessutom har jag hittat ett supercoolt sätt att slå in pengar och presentkort som jag gärna vill testa ;)

Veronica Thörnqvist 5 år sen

Skulle ge det till mig själv som peppning mitt uppe i en sjukskrivning/rehabilitering av en whiplash-skada! ☺

Åsa Rudell 5 år sen

Jag skulle unna mig själv denna olja för mitt hår behöver verkligen hjälp nu efter jag fick barn i mars så är det då frissigt o torrt. Så lite extra hårvård vore inte fel.
G&D

Linda 5 år sen

Jag hade gett presentkortet till mig själv. Som småbarnsmamma och funkismamma och fulltids studerande kommer mina behov alltid sist, så det hade varit så grymt nice att få ha något snyggt och nytt på gymmet när man äntligen kommit igång :)

Pia 5 år sen

Hej Johanna!
Hade varit härligt att skämma bort sig själv genom att testa produkter från er webbshop.
Kram Pia

Malin Ericsson 5 år sen

Fina Johanna, halkade in på din blogg då jag känner Annicas mamma och därmed har följt Annicas kamp mot sin cancer.
Först läste jag mest Annicas gästblogginlägg, men numera läser jag alla dina inlägg också. Och jag är sååå glad att jag äntligen hittat en blogg som har så mycket djup och innehåll. Blir så inspirerad av allt du skriver om, allt från träning till resor till olika recept du lägger ut. Du verkar vara en fantastisk tjej också, ödmjuk och positiv på samma gång.
Dessutom kan jag känna igen mig mycket i dig då jag också är en ensamstående mamma. En förebild för mig har du blivit, tack för det!!
Jag har en svår resa bakom mig då jag för några år sedan blev lämnad av min make som hade levt ett dubbelliv bakom min rygg i flera år. Lägga mig ner och ge upp har dock inte funnits på min karta. Trots all sorg och ensamhet har jag kämpat på, med jobb, studier, att ge mina barn trygghet och kärlek.
Annicas mamma (bland andra) har varit ett otroligt bra stöd, underbar människa.
Jag vet att det låter lite själviskt att jag själv skulle vilja ha det där presentkortet, men som ensamstående mamma räcker inte ekonomin till för att tänka på sig själv så mycket. Barnens behov går före allt, så jag skulle bli så otroligt glad. :)
Som sjuksköterska tänker jag också alltid på alla andra. Men det är så viktigt att bry sig om sig själv så man hittar den där kraften att hjälpa både sina barn och patienter.
Tack för din blogg och keep up the good work!

Åsa 5 år sen

Så fin shop!
Jag vill ge detta till mig själv, vill ha nästan allt i shoppen. Klickade hem oljan som jag letat efter länge
#hållertummarna

PIA 5 år sen

WOW JOHANNA!
Vilken tävling du o Janne har! Om turen är på min sida skulle jag faktiskt ge den till mig själv! ( utan dåligt samvete)!
Jag har gjort en stor inre resa pga utmattnings depression. Det Värsta och det Bästa jag gjort, faktiskt.
Nu ska jag satsa på mitt yttre som är precis lika viktigt för mig!
Nästa dröm jag har är att skriva en bok om min förvandling!
Tack härliga Johanna för all inspiration som du delar med dig utav!
Kram Kram o lycka till med era planer!!

Annette Nord 5 år sen

Jo men givetvis vill man vara med att tävla här! ;) vinna hade varit toppen, skulle unna mig själv lite härliga träningskläder och olja till håret. Kul att prova lite nya produkter.
Ha de gott!
Annette

Camilla Sandmark 5 år sen

Det skulle jag ge till mig själv som en klapp på axeln för allt som jag har klarat av den här sommaren. Har sett så mycket bra och fint som jag vill ha!

Jessica Lindh 5 år sen

Jag vill vinna till mig själv för att fira att jag i år avslutat min halvklassiker, att jag lyckats vända ohälsa till hälsa, att jag är en frisk förebild för mina barn och eleverna på skolan, att jag vågar dansa med folk trots att närhet varit besvärligt för mig och…för att jag fyller underbara 40 år i december. Hurra för mig!! :)

Caroline B 5 år sen

Utan att tveka, till min MAN! Tjatar på honom att han måste komma igång o träna, om han nu får ett presentkort o kan köpa sig några snygga träningskläder så kan han åtminstone inte skylla på bristen på kläder :-)

Sofie 5 år sen

Får man önska presentkortet till sig själv =P Jag är så stolt över mig själv, från att knappt orka springa 2 km så sprang jag igår helt plötsligt 4km! Har alltid haft svårt för att springa men nu jäklar är jag på gång, och tänkt att få ett lyxigt presentkort som belöning och en extra kick i baken för fortsatt mod, ork och vilja.

Anna 5 år sen

Jag hade gett presentkortet till mig själv :) har precis återupptagit träningen så sakteliga efter diverse skador och andra komplikationer i livet. Hade suttit fint att kunna köpa nåt nytt att ta på sig ttill träningen :)

Tanja Tynkkynen 5 år sen

Detta presentkort jag skulle ge till min vän Vickan,
med en IQ Exercise hon skulle slippa ha allt i fickan,
då hon är ute i spåret mycket o kutar,
hon kan kämpa på mer när det lutar.
Hon är väl värd att detta vinna,
då hon är den bästa väninna!

Helena 5 år sen

Barnen framförallt <3 Skulle vara toppenkul att få överraska mina kids som är mössfantaster ;)

Annika Lidström 5 år sen

Jag skulle jättegärna vilja vinna presentkortet själv…..:-)
Skulle vara så härligt att få skämma bort sig lite nu när hösten är på ingång!

Anne 5 år sen

Jag skulle ge detta till mig själv och då köpa mera av träningskläderna ni har, har redan köpt två linnen och ett par byxor via dina sidor och är super nöjd. så snygg kläder hoppas utbudet ökar, tack för en toppen blogg :) kram

Anne Mertala 5 år sen

Skulle vilja ge den här fina vinsten till min dotter OCH önskar att hon väljer en fräck mössa som hon kan ta på sig efter ett härligt karatepass nu när det blir kallare o kallare :) Ha en go höst….

Kathrine 5 år sen

Jag vill vinna och unna mig lite extra lyx till MIG själv…..

Matpärlan 5 år sen

Skulle vilja ge det till mig själv så jag kan unna mig lite lyx när hösten känns kall och grå……

Kram, Carina

Heter Carina Henemo på Facebook

Ann Bengtson 5 år sen

Vill faktiskt ge mig själv detta presentkort så jag kan prova oljan i mitt frissiga hår men också dom supersnygga träningskläderna då jag äntligen tagit mig ut i spåret!!

Linda 5 år sen

Skulle vilja unna mig det själv eftersom det alltid annars är familjen som kommer i första hand. Kram :)

Lotta 5 år sen

Jag hade gett den till mina två töser som älskar allt med smink och olika sorters produkter till hår och annat!

Lotte 5 år sen

Jag hade gett presentkortet till mig själv, föööör att i helgen åkte jag hem till min vän (som har massa frisörvård hemma) och sa JAG KAN INTE REDA UT MITT HÅR! Dottern satte sig ner och fick till slut ordning på mitt hår, men det trasslar och har sig, SÅ – jag hade gett oljan till mig själv och hoppas den hade gjort mitt hår igenom-kam-bart!!
http://www.lotte4.blogspot.se

MEN – jag använder inte FB!

Maria B 5 år sen

Tänker inte skriva nån snyfthistoria, en min mamma & min svärfar gick bort med 2 veckor´s mellanrum, efter det hände de något med mig…

SATT HEMMA I SOFFAN, GRÄT O GRÄT, KÄNDE MIG SÅ OTROLIGT ENSAM, o jag åt i massor, godis ja allt jag kom över.. Nu först har jag fått lite motiviation o är redo att börja träna o tänka på mig själv, men de har varit otroligt jobbigt..

Men jag är på G… så lite träningskläder skulle ju passa i stället för gamla paltor..Hoppas på tur o gillar sidorna..

Ingela 5 år sen

Ja skulle vilja vinna de till mig själv då jag inte mår bra och behöver piggas upp.

Svar på kommentaren:
Ingela 5 år sen

Hej igen.
Jag har tänkt och vem är inte värd att vara med och vinna detta om inte kämpen Annica Thimberg hon sprider så mycket positiv energi i all sin bedrövelse. Så vinner jag så delar jag vinsten med henne. De är både hon och jag värda.

Helen Fredriksson 5 år sen

Jag skulle ge det till mig själv som motivation att komma igång och springa,
har börjat så smått men skulle behöva lite bättre och mer
väderanpassade träningskläder när vi går mot höst !

Nina Å 5 år sen

Till min man som tagit hand om precis allt efter min operation och som verkligen skulle behöva tränings bältet.

Annelie 5 år sen

Jag skulle unna mitt slitna hår som är i stort behov av all slags vård, nu efter två stora magoperationer efter upptäckt av Sarkom..
Kram

Gunilla Johansson 5 år sen

Jag vill ge presentkortet till min dotter för att pigga upp henne inför hennes pluggande på högskolan!

Michaela karlsson 5 år sen

Jag skulle vilj vinna själv . Mitt hår skulle behöva lite omvårdnad efter en stressig tid med sjuka barn och bröllop .

Nathalie 5 år sen

Skulle vilja unna mig själv lite hårprodukter, och min sambo hade fått en mössa :)

Ulrica Billberg 5 år sen

Hej Johanna :-)
Vilka underbara produkter ni har.

Mitt hår hade verkligen behövt dessa produkter ,
Men jag skulle dela med mig till min älskade mamma som alltid finns och ställer upp för mig å barnbarn.
Min dotter tar för sig själv av produkterna ;-) vet jag om vi skulle få äran att vinna dem.

Höstliga hälsningar från Ullis :-)

Gabriella 5 år sen

Jag älskar dina tävlingar och denna vill jag bara vinna, jag är i stort behov av nya träningskläder så jag hittar träningsmotivationen igen efter att ha varit sjuk hela augusti. Lätt att komma av sig och vad gör inte nya kläder? jo en bra kickstart.
=) Mvh Gabriella

Camilla 5 år sen

Hade gett mig själv en gott & blandat av mössor & oljan till mitt burr…

Men jag kan ju inte ens vara m i tävlingen då jag inte har facebook, diskriminering, alla har inte facebook…

Svar på kommentaren:
sara 5 år sen

Tycker också det är fel att man inte kan vara med i tävlingen då man inte är med på facebook.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Fast nu är denna tävling en sån tävling så vad är det som är fel? En tävlingen måste alltid ha några uppgifter och då måste man dock ha Facebook. Nästa gång kanske man behöver ha instagram mm.

Kram Johanna

Annika Eriksson 5 år sen

Hej, skulle jag ha turen att vinna blir det ett IQ bälte till mej själv och en mössa till min man. Kram //Annika

Hedda 5 år sen

Det är viktigt att få känna sig “fin” när man tränar, det gör träningen så mycket roligare. Min ekonomi är väldigt ansträngd, så vinsten skulle komma väl till pass =)

Maria 5 år sen

Framför allt skulle jag vilja prova oljan själv, sen skulle jag ge min man en hår massage . Ett nytt tärnings linne skulle vara kul att ha nu när jag tränar på gymmet. Stor tack till dig Johanna som har inspererat mig till träning, kost & att våga satsa på sig själv!!!

Mirjam Håkansson 5 år sen

Vill gärna vinna till mig själv för att jag behöver lite hårprodukter.

Madde 5 år sen

Jag tänkte ge det till mig själv. Den där håroljan gjorde mig nyfiken och det kanske hade funkat på mitt friss också? :-)

jenny 5 år sen

Jag skulle självklart vilja vinna oljan till mig själv:-) men gladast blir nog min tonåring:-)

Therese nilsson 5 år sen

Jag skulle vilja unna mig själv det då jag aldrig lägger några pengar på mig själv knappt utan alltid barnen. @ Tessan_40

Annica 5 år sen

Grymma produkter har Joakim! Arganoils är det bästa!

Anna Grip 5 år sen

Jag skulle vilja att min dotter som kämpar genom mycket vann! Hon får behandlingar två gånger i månaden med injektioner på barnavdelningen som både gör ont och ger biverkningar, men som är en behandling för att slippa leva med risken att dö i en allergireaktion. Inte nog med det kämpar hon med en hemsk huvudvärk och påverkan på närminnet efter en trafikolycka i sommar. Hon ger inte upp! Varje dag tar hon sig till skolan och tar sig genom sin första termin på natur på gymnasiet. Hon är en fighter i vardagen! Min dotter skulle må bra av lite lyx och extra uppmuntran om hon vann presentkortet.

Heléne 5 år sen

Jag skulle ge det till mig själv! Började för 4 veckor sedan med en hälsoresa mot ett piggare, gladare och lättare jag. Efter 4 veckor har jag tappat 6 kilo och ett antal cm. Nu startar jag med en PT för att vid 40 komma i mitt livs form… Det hade varit kul med nya träningskläder för att göra mina pass på gymet ännu roligare!

Julianna Fredriksson 5 år sen

Hej!
Är gärna med.
Min sambo är den enda som har inkomst just nu för tillfället. Den här månaden kom alla räkningar som man kan få och pengarna är som sagt slut. Min dotter fyller 17 år den 20/9 och presenter har man ju inte möjlighet att köpa. Så jag önskar av hela mitt hjärta få vinna ett presentkort till min kära dotter så hon får välja det hon allra mest önskar sig, kläder till hösten som hon verkligen behöver.

Gillar eran FB sida
Delar tävlingen på FB

https://www.facebook.com/JFredr
Mvh Julianna Fredriksson.
[email protected]

Louise 5 år sen

Jag och dottern, nybliven tonåring, skulle dela på detta och köpa matchande träningsoutfits. Jag har blivit så inspirerad av dig när du skriver om hur härligt det är att träna med din dotter, så nu är det dags att göra slag i saken. Det är aldrig för sent för mig att komma igång med träningen, och inte heller för tidigt för dottern så nu j*klar!

Ann-Sofie 5 år sen

Jag skulle vilja vinna presentkortet till mig själv.
På Onsdag startar jag min viktresa med hjälp av Viktväktarna och jag ser verkligen fram emot det.
Ett presentkort hade ju varit värt alla points i världen ;) Håller tummarna för något extra roligt, som en bonus till mig själv :)

Anette Sköld 5 år sen

Detta vill jag ge till Annica Thimberg.

Annelie Gniztra 5 år sen

Skulle ja vinna så skulle jag och min kära mamma som fyllde 70 nyss dela på det för ja tycker vi både skulle behöva lite uppmuntran :-)

Helena Jern 5 år sen

Jag vill verkligen ge presentkortet till min dotter Louise som är en underbar kämpe. Nya träningskläder skulle ge henne en nytändning och motivation i livet.

Petra Svensson 5 år sen

Om jag har turen att vinna skulle jag ge presentkortet till min dotter för att hon älskar mode och träning. .Och ni har så fina saker i shopen!

Ulrika emanuelsson 5 år sen

Skulle faktiskt vilja ge mig själv presentkortet. Vill så gärna köpa iq bältet men tycker jag inte ha råd. Ska springa lidingöloppet 30 om 3 veckor. Skulle vara roligt att springa med bältet och en mössa från dig. /Ulrika

Marita 5 år sen

Jag vill vinna detta till
mig själv eftersom jag
Har tagit tag i mitt liv
Börjat träna och blivit
Och mår som en prinsessa
Vikten står på -32 kg nu och
Livet leker ✊✊

Lina 5 år sen

Jag skulle vilja ge presentkortet till min vän C som har det rätt tufft nu.

Veronica 5 år sen

Skulle gärna ge det till mej själv som en liten uppiggare när man är sjukskriven :)

Annica 5 år sen

skulle absolut vilja ge detta till min coola mamma! Hon är värd att vinna detta! ❤️️

Frkmillan 5 år sen

Jag skulle vilja ge detta till min son 19år för att han är den finaste som finns. <3

maria nilsen 5 år sen

Hej! Jag skulle vilja att min syster Christine fick presentkortet, hon är värd det efter en slitsam tid med flera olika jobbiga saker.

Emelie Johannesson 5 år sen

Jag skulle vilja ge min mamma presentkortet om jag vann. Jag förlorade min sambo för tre år sen och min mamma har ställt upp mycket för mig och mina tre barn och nu skulle jag vilja ge något till henne.

Maria Henrikson 5 år sen

Vill gärna överraska min goa dotter på 17 år!
Hon har samma lika bekymmer med frissigt hår!
Tror hon glatt skulle prova denna och sedan sig lite nöjdare med håret känna!
(Jag vill också gärna prova, för att lindra en och annan tova!)
Gillat, delat och vill gärna vara med och tävla!

Lotta Issakainen 5 år sen

Jag vill nominera min chef, Marina Larsson. Hon är toppen! Hon har haft två riktigt heltiska månader på jobbet men är slltid på bra humör och peppar mig sjukt mycket. Hon behöver få lite uppskattning tillbaka!

Maria Johansson 5 år sen

Jag skulle vilja ge min bästa väninna Tina presentkortet om jag vann. Hon finns alltid där och är bäst

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg