ANNONS
Integritet på Tailsweep

Hallon och blåbärssmoothie med kokos

/


Kikar in en snabbis medan jag fixar mat och grejar här hemma. Mixade precis ihop en god smoothie för det blir middag lite senare efter tjejerna kommit hem. Körde från Göteborg efter träning i fm och sedan jobbat med kunder på salongen.
Har så många blogginlägg här som står på tur så nu blir det järnet med mycket jobb i kväll. Vad kul att ni är så många som gillar produkterna i vår webbshop! I morse tvättade jag håret med det nya schampot och balsam som hör till, alltså håret blir sååååå bra! Har använt dessa förut men det är bra att byta schampo ibland. Janne är god vän med Jocke som har detta och idag har dom fått beställa massor!
(Outfitlänkar kommer i morgon)


Har inte fönat eller plattat håret, bara låtit självtorkat, flätat ihop det sedan i med någon droppe olja till. (Tar både i blött och torrt) Schampo och balsam måste ni bara ha. Ska göra ett större inlägg om detta lite senare. Vill ni kika in klickar ni HÄR. 
Nu till Smoothie! Jag gör sällan på mejeriprodukter, kroppen mår bättre av kokosmjölk  men man tar vad man vill. Kan även blanda i lite proteinpulver om jag tex ska träna eller efter träning. Inget måste med nyponpulver, har ni inte det kör ändå. Men det är bra för tex lederna.
Våga er på smoothie, det är världens bästa mellanmål, frukost eller kvällsmål. Kokosoljan smörjer kroppen inifrån, mättar också. Fett bränner fett…
Hallon och Blåbärssmoothie med kokos! 
1 dl frysta blåbär
1 dl frysta hallon
1 dl kokosmjölk  (Köper oftast kung markattas)
0,5 dl vatten
0,5 dl osötad äppelmust
1 msk kokosolja
1 msk kokosflingor
1 tsk honung
1 tsk nyponpulver
Mixa ihop allt och njut!


Tror ni är en del som gör smoothie, vill ni dela med er av några tips får ni gärna skriva det här så fler kan ta del! Skulle vara kul att se om ni har något frestande 😉
Kram

11
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00