• 2015-09-08, 19:29
  • 11

Kikar in en snabbis medan jag fixar mat och grejar här hemma. Mixade precis ihop en god smoothie för det blir middag lite senare efter tjejerna kommit hem. Körde från Göteborg efter träning i fm och sedan jobbat med kunder på salongen.

Har så många blogginlägg här som står på tur så nu blir det järnet med mycket jobb i kväll. Vad kul att ni är så många som gillar produkterna i vår webbshop! I morse tvättade jag håret med det nya schampot och balsam som hör till, alltså håret blir sååååå bra! Har använt dessa förut men det är bra att byta schampo ibland. Janne är god vän med Jocke som har detta och idag har dom fått beställa massor!

(Outfitlänkar kommer i morgon)

DSC_1251

Har inte fönat eller plattat håret, bara låtit självtorkat, flätat ihop det sedan i med någon droppe olja till. (Tar både i blött och torrt) Schampo och balsam måste ni bara ha. Ska göra ett större inlägg om detta lite senare. Vill ni kika in klickar ni HÄR. 

Nu till Smoothie! Jag gör sällan på mejeriprodukter, kroppen mår bättre av kokosmjölk  men man tar vad man vill. Kan även blanda i lite proteinpulver om jag tex ska träna eller efter träning. Inget måste med nyponpulver, har ni inte det kör ändå. Men det är bra för tex lederna.

Våga er på smoothie, det är världens bästa mellanmål, frukost eller kvällsmål. Kokosoljan smörjer kroppen inifrån, mättar också. Fett bränner fett…

Hallon och Blåbärssmoothie med kokos! 

1 dl frysta blåbär

1 dl frysta hallon

1 dl kokosmjölk  (Köper oftast kung markattas)

0,5 dl vatten

0,5 dl osötad äppelmust

1 msk kokosolja

1 msk kokosflingor

1 tsk honung

1 tsk nyponpulver

Mixa ihop allt och njut!

DSC_1281

Tror ni är en del som gör smoothie, vill ni dela med er av några tips får ni gärna skriva det här så fler kan ta del! Skulle vara kul att se om ni har något frestande ;)

Kram

Kommentarer

Mia 5 år sen

Hej! En till här som älskar smoothies!
Min favorit när jag dka vara lite extra nyttig är denna:
Fryst mango, färsk baby spenat, avokado, pressad citron, lite vatten och banan eller honung för lite sötma. Mums!
Vad är det för kokosmjölk du använder? Sån där i literförpackning eller mindre fetare varianter?
Sen undrar jag också vilken hårolja du använder :-)
Kram, Mia

Pia Bergström 5 år sen

Fantastiskt god smoothie. Första gången jag provade. Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Vad kul!!

Kramar

Melina 5 år sen

Kul med dina tips! Här är mitt godaste tips, halvrysta jordgubbar o ananas, lite riven ingefära, lite naturell kvarg en skvätt soja mjölk en skvätt vatten o ev. lite protein pulver vanilj. Såå sjukt gott!!! Lite sött av ananasen och ljuvlig smak av jordgubbar o en toutch av vaniljen. Mums!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Åh!! Tack! Denna ska jag göra och dela med mig till alla läsare :)
Tack för tipset, låter så gott!

Kram Johanna

Lotte 5 år sen

Jag har spenat, avokado, spirulina, ingefära, citron, Yoggi, äppelmust o banan i min och det är såå gott! Barnen älskade den och annars äter inte de avokado eller spenat hahaha.
http://lotte4.blogspot.se

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Haha ;) Härligt!

Jag äter inte banan men testar utan! Tack!

Annette 5 år sen

Hej! Är helt såld på smoothies jag också, skulle kunna leva på sådana morgon, middag, kväll. Men jag gör inte om misstaget att ta frusna blåbär och hallon – herregud vad BLÅ man blev i munnen!:) Hjälpte inte att använda sugrör… min favvis är mango och kokosmjölk, men jag kör ner lite av varje i bär- och fruktväg. I med lite äppelmust och sen är det ju klart. Och lika gott varje gång!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Visst är det mums!!!

Jag struntar i att man blir lite blå… dricker det inte när jag ska stå med kunder, haha :) Men ska jag vara hemma funkar det fint.

Älskar smoothie!

Jenny 5 år sen

Först och främst TACK för en en superbra och inspirerande blogg! Har läst din blogg varje dag nu i ca 3 år, men är tyvärr dålig på att kommentera… Du är grym!:)

Min morgondrink består av 1 apelsin, 1 citron, fryst mango, cashewmjölk och 2tsk spirulina. Uppiggande och god!

Kram /Jenny

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack snälla, vad glad jag blir!

Testar den smoothien!! kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.