• 2015-09-08, 23:23
  • 8

I dagarna kommer det ett träningsreportage i GT som vi plåtade igår. Solen, utomhusträning och en magisk miljö i slottsskogen. Älskar att springa, gå pw eller träna där. Jag började med att leta fram ett gummiband, det är enkelt att ta med sig ut. Sedan har man resten utomhus. Backträning, intervaller, styrketräning med stockar, stenar eller en parkbänk. Det kommer ett reportage med massa tips- Kom i form efter semestern! Länkar så fort den är ute.

Svarta sköna tights som verkligen håller in allt på plats hittar ni HÄR. 

IMG_7798.JPG

IMG_7811.JPG

Gräva upp stenar kan man också göra och ha som redskap.

IMG_7829.JPG

Jag och duktiga reporten Hanna som också tränar, det blir så mycket enklare att göra en artikel om just träning om reporten tränar. Förstår alla ord mm.

IMG_7836.JPG

Ni måste besöka slottsskogen om ni inte bor i Gbg.

Sedan cyklade jag vidare för att hämta min bil. “Styr och ställ” är super när man är inne i stan och ska ta sig från ett ställe till ett annat om man inte vill ha sin egna ståendes.

IMG_7847.JPG

Sedan åkte jag ut till Kungsbacka! Inte på cykeln dock ;)

IMG_7851.JPG

Jag och Jessica tog en mysig fika på Espressohouse, som vi har längtat efter detta.  Sommaren rusat iväg och båda haft fullt upp, men nu så! Vi har redan planerat nya grejer. Blogg/inspirations eventet blev ju bra. =) Vi är så glada över att så många som var där hört av er och är nöjda med allt. I I dagarna kommer ni få reda på vad vi har på G.

Jag är inte bara samarbetspartner med Jessica på Blueco.se, hon och Johan är även mina och Jannes nära vänner så det är extra kul att jobba ihop. Tiden rusar alltid iväg när vi ses. Till slut gick vi upp till butikerna, där gick jag bananas som vanligt. Visst är det underbart med höst.

Den här outfiten från topp till tå fick följa med hem. Gillar lite countrykänsla!

IMG_7889.JPG

Hatt kommer det bli mycket i höst. Den här är från Maison scotch, finns på Lodge Living. Klänningen är Miss June. Älskar den här outfiten. Vill man ha det rockigare sätter man skärpet längre ner och kul att variera. Klänningen är även fin lite lösare utan skärp.

Stövlarna är italienska Moma. Har ni provat det märket förut? Då förstår ni att man inte vill ta av sig dom.  (Också från Lodge.)

IMG_7891.JPG

IMG_7892.JPG

Alltså dessa killar som jobbar på Lodge Living. Sebastian och Fredrik. Vilka grymmekillar! Jag blir alldeles lycklig när jag ser och hör hur dom bemöter sina kunder. Äkta, roliga och duktiga. Ni kommer fatta när ni träffar dom. =)

Det kommer mer tips och länkar så ni hittar.

Här hemma har jag och tjejerna ätit het räkgryta med spenat. Marilyn tog åtminstone 1 tsk av spenaten och smakade. Grytan fick full pott däremot. Recept kommer om ni vill ha.

God natt och kram på er, nu släcker jag för den här dagen.

 

 

 

 

2015-09-08 Mitt liv, Mode / Skönhet

Kommentarer

anette 5 år sen

Allt är jättefint men jag säger det igen,finns ingen chans man har råd med dessa priser.
Vi lever nog i två skilda världar.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Nej jag tycker inte det, då får du ta och åka IT dit. Finns massor som även är billigt.
Man ska inte bara stirra sig fast vid det som är dyrast.

Erika GBG 5 år sen

Åh lääängtar tills nytt event kommer! Hade ju så himla kul sist :-)
Receptet måste du lägga ut, låter ju jättegott! <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Kommer! :)

Marita 5 år sen

Snygga stövlar – hur är de i storleken? Är dragkedjan brukbar eller fejk?

Roligt med träningsreportage!
Jag måste bara få dela med mig av min lycka över att ha klarat Tjejmilen i lördags. En höftskada förra sommaren har fått mig att ändra hela mitt liv. Läkaren sa att jag inte skulle kunna springa mer, men det vägrade jag acceptera och körde mitt eget upplägg med viktnedgång och massa uppbyggande och stärkande muskelträning. Konditionen övade jag upp i crosstrainern, som är skonsam att träna i.
Så skam den som ger sig. Träning ger resultat och kan förbättra ens hälsa enormt och jag är så tacksam att jag inte gav upp och lyssnade på läkaren.
Känslan att glida över mållinjen efter att ha sprungit en mil utan minsta ont, det var fantastiskt!
http://chocochock.se

Mia 5 år sen

Ja tack! älskar dina recept.

Johanna 5 år sen

Hej
Hur är storlekarna på byxorna..?? Med vänlig hälsning, Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…