• 2015-09-12, 10:00
  • 12

God morgon vänner!

Igår tog jag hand om kropp och själ från början till slut. Gör behandlingarna här i Göteborg så då försöker jag alltid att boka upp allt på en gång då jag annars jobbar mycket på veckorna.

Vill tipsa er om en amazing ansiktsbehandling jag gjorde hos Caroline på Löfvingkliniken. Hon är så bra så bra. Man vill nästan inte gå därifrån. Hon är proffsig, duktig och man är avslappnad djupt i hela kroppen.

Jag har gjort en del behandlingar hos henne nu, senaste gången var i juni då vi gjorde en djuprengöring, mask och C-vitamin behandling inför sommaren. Huden har blivit bättre och bättre och idag var det dags igen. Jag märker att detta funkar! Inga fula plitor längre, inga torra fläckar eller ojämnheter.

Jag älskar skönhet för kropp och själ! Tycker att det är roligt, spännande och framförallt avkopplande.

Hon gjorde en klassisk ansiktsbehandling på 90 minuter, bland annat C-vitamin Enzym peeling som öppnar upp huden. Seden en spännande Microdermabrasion! Det är aliminiumkristaller och vacumsug. Som en slag dammsugare kan man säga som drar upp porer, rengör på djupet, dessutom slipar. Vill man få bort ärr mm eller få en jämnare hud är denna grym när man kör några behandlingar.

När vi körde “dammsugaren” var det så skön känsla. Det kändes att den verkligen gick ner på djupet. Efter ännu mer rengöring, fukt och en mask var det dags för massage. Åh, det är ljuvligt! Jag måste boka en ny tid om några veckor för detta är balsam för själen.

IMG_8230.JPG

Jag frågade henne om vi skulle köra något kul för läsarna och det klart hon vill! Ni får 20% rabatt på den här klassiska behandlingen jag gjorde idag, men sedan ger hon även 20% på IPL. Jag har en bokad tid framöver för den. Man kan tex ta bort ärr, ytliga kärl, hår mm mm.

Erbjudandet gäller när ni bokar i september men ni kan boka tiden när ni vill framöver.

För att boka : 070-979 91 53 eller Löfvingkliniken: 031-711 62 02  Hälsa från mig!

Kram kram!

IMG_8240.JPG

Riktigt skön runda  i morse. Älska Göteborg! (Tights HÄR. Håller in och är sköna.)

 

 

 

Kommentarer

Hillevi 4 år sen

Hej Johanna!
Jag undrar hur du behandlade din bekymmersrynka? Det vill jag också!
Är dock skraj för injektionsbehandlingar.
Med vänlig hälsning, Hillevi

Cecilia 4 år sen

Hej Johanna! Kan inte du berätta hur du fixade din bekymmersrynka i pannan? Och var fixade du den? Jag har en som jag så väldigt gärna vill bli av med!
Kram, Cecilia

Jessica 5 år sen

Hej Johanna!
Vet du någon som gör samma behandlingar men närmare Katrineholm/Norrköping/Eskilstuna/Stockholm? Jag behöver verkligen detta, verkar ju hur bra som helst!
Kram//Jessica

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

ÅH nej, tyvärr!! Har du ingen tripp planerad ner till Göteborg? Caroline är grym!!

Jag märker verkligen skillnad nu.

Sök annars på googele och skriv in den behandlingen så kanske du hittar något!

Kram Johanna

katja 5 år sen

leta på nätet…..måste ju finnas!

Siv Åhlin 5 år sen

Du har väldigt fin hy johanna. Ska oxå unna mig behandling snart.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack Siv! Hyn är sååå mycket bättre efter fuktbehandlingar men mycket också för jag slutat med socker.

Kram Johanna

Sofia. S 5 år sen

Vill också testa den, så härligt med ansiktsbehandling!

Marie 5 år sen

Åh vad bra det verkar…härligt. Kan du inte berätta lite om fillers? Jag funderar starkt på bekymmersrynkan, och lite annat. Inget att skämmas över anser jag, att man är mån om hur man upplevs. Jag är trött på att höra hur arg jag alltid ser ut, trots att jag är en glad, positiv och sprudlande jag inombords…Du är så vacker, och jag skulle vilja få lite tips… Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Det kommer! Klart man inte ska skämmas? För vad?

Inget kul att se arg ut. Jag fixade min djupa hemska rynka för flera år sedan. Nu behöver jag endast dutta lite för huvudvärken. Rynkan är ett minne blott! Så skönt!

Hatar huvudvärk och skönt att piffa sig lite snygg.

Det är upp till var och en vad man vill göra.
kram Johanna

katja 5 år sen

Ja, den där funderar rynkan vore intressant veta vad som är bäst för.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Kommer! :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Nu är det inte långt kvar till årets FINAL i Robinson! Så kul det ska bli, hoppas ni har en mysig kväll och kanske äter något gott till. Här blir…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…