• 2015-09-14, 09:50
  • 3

God morgon måndag! Jag piggar upp den här regniga och mörka morgonen med en smoothie med vitaminer! Trodde det var natten när jag vaknade idag, så mörkt det är ute när hösten kommer. Istället äter jag mer av frukt och bär så jag håller mig pigg, nu kommer även bacillerna från skolorna, vi tränar mer och mer inne så håll förkylningarna borta genom näringsrik kost. Extra vitaminer, träna utomhus så mycket som möjligt. Brukar alltid dra på mig halsont så här efter sommaren men hoppas vi klarar oss. Vill ni ha fler smoothierecept skriver ni in det i sökrutan längst upp så hittar ni allt.

Hallonsmoothie med exotiska frukter

1 dl hallon

1,5 dl exotiska frukter. Mango, papaya, ananas.

1, 5 dl kokosmjölk (Kungmarkattas kör jag)

1 dl äppelmust, osötad eller annan vätska

1 tsk Lite honung

Kokosflingor

Jag späder ut med ev lite vatten om det blir för tjockt. Tar lagom med kokosmjölk, blir för kraftig annars tycker jag. Man får pröva sig fram.

Mixa ihop allt och njut av en god och nyttig frukost.

IMG_8592.JPG

Så här ser jag ut just nu. =) Skulle köra Lisa-Marie och tog det jag hittade typ. Älskar jobba hemifrån.

Ha en riktigt fin start på veckan, idag kommer det en rolig grej som gäller först till kvarn! Jag och Jessica från Blueco.se kommer ha ett mysigt event om några veckor, en inbjudan som inte kostar något så missa inte detta!

Kram kram

 

 

 

 

 

 

2015-09-14 Mitt liv, Recept

Relaterade inlägg

En dag kvar! I morgon fotar vi sista dagen till min bok. Har varit igång från 8.30 till nu så jag ville bara säga tack för att ni finns och att ni…

Så usel bloggerska dessa dagar men ni vet varför. Kommer blogga järnet som vanligt när vi plåtat klart till boken. Har ni instagram? Klicka på min profilbild så kan ni se massor…

Innehåller annonslänkar Vilken sommarvärme! Jag och Lisa-Marie har varit ute på en runda med Lucy, hon badar och går i vatten så fort vi hittar en bäck. Svalka av sig är skönt.…