• 2015-09-14, 09:50
  • 3

God morgon måndag! Jag piggar upp den här regniga och mörka morgonen med en smoothie med vitaminer! Trodde det var natten när jag vaknade idag, så mörkt det är ute när hösten kommer. Istället äter jag mer av frukt och bär så jag håller mig pigg, nu kommer även bacillerna från skolorna, vi tränar mer och mer inne så håll förkylningarna borta genom näringsrik kost. Extra vitaminer, träna utomhus så mycket som möjligt. Brukar alltid dra på mig halsont så här efter sommaren men hoppas vi klarar oss. Vill ni ha fler smoothierecept skriver ni in det i sökrutan längst upp så hittar ni allt.

Hallonsmoothie med exotiska frukter

1 dl hallon

1,5 dl exotiska frukter. Mango, papaya, ananas.

1, 5 dl kokosmjölk (Kungmarkattas kör jag)

1 dl äppelmust, osötad eller annan vätska

1 tsk Lite honung

Kokosflingor

Jag späder ut med ev lite vatten om det blir för tjockt. Tar lagom med kokosmjölk, blir för kraftig annars tycker jag. Man får pröva sig fram.

Mixa ihop allt och njut av en god och nyttig frukost.

IMG_8592.JPG

Så här ser jag ut just nu. =) Skulle köra Lisa-Marie och tog det jag hittade typ. Älskar jobba hemifrån.

Ha en riktigt fin start på veckan, idag kommer det en rolig grej som gäller först till kvarn! Jag och Jessica från Blueco.se kommer ha ett mysigt event om några veckor, en inbjudan som inte kostar något så missa inte detta!

Kram kram

 

 

 

 

 

 

2015-09-14 Mitt liv, Recept

Kommentarer

Johanna 6 år sen

Hej!
Jag har gjort din smoothie med hallon och blåbär och jag är verkligen fast den var fantastisk god :)
Kram

helen 6 år sen

Har provat o gjort några av dina smoothies men jag tog alldeles för mycket kokosmjölk så bra tips att spä ut lite med vatten, naglarna du gjort är det Ombre? snygga :) va kul med event synd man bor i Sthlm ;)

Lotte 6 år sen

Jag gjorde en kanna grön smoothie till frukost men jag har Yoggi i min… Tar inte det bort järnet från spenaten jag har i? Har du någon bra ersättning till yoggin som tar upp järnet bättre? Går det ha apelsin/apelsinjuice i? Eller det smakar kanske skit….
http://lotte4.blogspot.se

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg