• 2015-09-17, 12:54
  • 1

GRATTIS! Vi har en vinnare! En person kunde vinna 1000kr i presentkort i vår webbshop och handla vad ni vill! Roligt att ni gillar tävlingar, i veckan kommer det en ny.

Och vinnaren är……….

Malin Ericsson 2015-09-08 9.37 Vi mailar dig. 

GRATTIS!!! Hoppas du hittar något kul, finns grymma hårprodukter, träningsbältet, mössor mm mm.

Kul att ni är så många som gillar produkterna, jag har redan fått mail att ni tycker dom är bra. Testa även oljan till huden.

IMG_8203.JPG

Stora, rejäla flaskor som inte är klumpiga. Däremot när jag reser vill jag ha små flaskor med mig. Vill inte köpa något annat, då är det så fiffigt att dom även har gjort dessa produkter som små reseförpackningar.

IMG_8935.JPG

Ligger smart i en liten ask, endast 89kr och du slipper övervikt på planet. Jag är en utav dom som annars har mycket hår och hudvårdsgrejer med mig så detta är bra!

Vi har även klarna i shoppen nu, hittar ni inte länken ligger den även i menyn här på bloggen nu. HÄR har ni direktlänken till bland annat resekitet.

Här har vi det toppen i Sitges, det är fullspäckat schema med grymma föreläsningar och träning. Har precis lyssnat på Anna Hallen, alltså hon är så duktig, kunnig inspiratör! Har även hunnit med en morgonrunda, pilates och frukost. Nu har nog dom flesta kilat ner till stranden, ligger några meter från hotellet. Jag har massor med jobb så jag måste sitta vid datorn ett tag till, sedan ska jag också ner och njuta av solen. Vi är ett riktigt härligt gäng, men visar och berättar mer vi vad vi gör nästa inlägg.

Morgonrundan 8 i morse. Ljuvlig start!

Morgonrundan 8 i morse. Ljuvlig start!

IMG_8903.JPG

Kram så länge!

 

 

2015-09-17 Johannas Shop, Mitt liv

Kommentarer

Malin Ericsson 5 år sen

Tack så jättemycket Johanna!
Jag fick ditt mail för någon timme sedan och blev sååå glad! Så glad att jag fick tårar i ögonen och var tvungen att berätta för alla på jobbet. :-)
Som ensamstående mamma är det svårt att få ekonomin att gå ihop, inte ofta jag har möjlighet att unna mig något. Det mesta går till barnen…
Jag ska nu titta i din webshop och beställa hem produkter som kan passa.
Återigen -ett stort tack!
DU är en ängel och en förebild.
Kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg