• 2015-09-20, 19:56
  • 6

Hej vänner! Ledsen för lite dåligt uppdaterande, tiden verkligen rusar iväg här. Men vi har det helt fantastiskt! Vill bara kika in och säga hej till er, hade ett inlägg planerat men hann inte göra klart det riktigt. Igår var vi inne i Barcelona hela dan. Mitt älskade Barca! Visade tjejerna mina små pärlor och det klart det både blev Bubo bar, Cavabaren Can Paxiano men också ett par timmar uppe på den mysiga takterassen H10 Montcada. Där bodde jag och Janne i Juni och det är också där vi ska bo på tjejresan jag anordnar i maj. Jippie!! Ni kommer älska det!

Alla bilder kommet i nästa inlägg, ska sätta mig i natt, haha. Vi ska iväg igen på middag men här kommer några bilder från dagen i Sitges. Fullspäckat program som börjar med runda vid havet, pilates vid 9 och efter frukosten föreläsning. Idag lyssnade vi på när Anna pratade om Andning. SÅ intressant och kul! Vi är ett härligt gäng som är med i gruppen.

IMG_9548.JPG

IMG_9564.JPG

IMG_9470.JPG

Från takterassen igår. Vilken dag vi hade!

IMG_9301.JPG

IMG_9617.JPG

Haha! UNDERBART pass med Anna nu i kväll. Zumba med högt tempo från början till slut. Älskar det! Kul när många är med och kör! Koordination kan vara svårt.

IMG_9619.JPG

Nu måste jag rusa ner, dom väntar och jag skulle baaaaara snabbt duscha men ville ändå in till er och säga hej. Vill ni se mer bilder finns det på min instagram, johannatoftby heter jag även där.

IMG_9643.JPG

Genomsvettiga och goa tjejer som precis kört ett pass!

IMG_9586.JPG

Liiite sol blir det allt. ;)

Kram så länge!

 

2015-09-20 Johanna Toftby

Kommentarer

Agneta 4 år sen

Godmorgon:) så skönt med sol o värme härliga bilder❤️

Sanna 4 år sen

Hej Johanna:)
Hoppas du har en underbar resa, jag försökte kolla dina bilder på instagram men kommer inte in:(jag har ju följt dig jättelänge och gillar din blogg och dina träningsinlägg:) Vet inte om det var för nån kommentar jag skrev som du tog illa upp?Jag kan inte komma på vad iså fall,jag har alltid gillat dig! Det känns som att du tagit bort mig från instagram?Tråkigt i så fall,vill gärna veta varför:(Kram

blablabla 4 år sen

Wohoww Va kul jag har inte cancer..Wow livet leker…wogowww!!!!

Svar på kommentaren:
annica 4 år sen

Vad är det där för märklig kommentar?!?

Mona 4 år sen

Hur kan du skriva så??

Diana (La Madre) 4 år sen

Ser helt underbart ut !! Här har vi det fint men inte SÅ fint. :D

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg