ANNONS
Integritet på Tailsweep

Pannkaksbrunch med grädde och blåbär

/


Spröda pannkakor gjorda av kokosmjölk med blåbär och vaniljgrädde. Galet gott som man kan göra på många olika sätt, variera med säsongens bär eller frukt. Vi har varit ute på en runda, vilket underbart väder idag! Istället för frukost äter vi brunch efteråt och idag blev det pannkakor med kokos. Sist gjorde jag på grädde men nu tog jag kokosmjölk istället om man vill ha mindre mejeriprodukter. Utan gluten och du får i dig energi.


Enkelt recept 2 pers, 4 pannkakor 
4 ägg
3,5 dl kokosmjölk, Jag har kungmarkattas
Nypa vaniljpulver, har den i kvarn. Vaniljstång man maler ner.
2 tsk fiberhusk
Vispa ihop ordentligt eller med stavmixer
Stek som ”vanliga pannkakor i smör eller kokosfett,  var försiktig när du vänder dom.


Servera med grädde, bär och kokos. Eller varför inte krossade nötter, man kan ha precis vad man vill.
Jag har ingen sötning, men det är gott att ringla lite honung över. Nu var den slut här tyvärr.


Mums!
Vad gör ni idag? Hoppas ni har en riktigt skön söndag! Igår var jag på bokmässan, träffade flera jag känner och köpte med mig trevliga böcker jag ska tipsa er om. Flera undrar även hur Annica mår. I morgon ska hon in för cellgifter en vecka, hon har även skickat ett blogginlägg jag ska lägga ut under dagen.


Kram på er så länge!

6

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00