• 2015-09-27, 12:45
  • 6

Spröda pannkakor gjorda av kokosmjölk med blåbär och vaniljgrädde. Galet gott som man kan göra på många olika sätt, variera med säsongens bär eller frukt. Vi har varit ute på en runda, vilket underbart väder idag! Istället för frukost äter vi brunch efteråt och idag blev det pannkakor med kokos. Sist gjorde jag på grädde men nu tog jag kokosmjölk istället om man vill ha mindre mejeriprodukter. Utan gluten och du får i dig energi.

DSC_1493

Enkelt recept 2 pers, 4 pannkakor 

4 ägg

3,5 dl kokosmjölk, Jag har kungmarkattas

Nypa vaniljpulver, har den i kvarn. Vaniljstång man maler ner.

2 tsk fiberhusk

Vispa ihop ordentligt eller med stavmixer

Stek som “vanliga pannkakor i smör eller kokosfett,  var försiktig när du vänder dom.

DSC_1495

Servera med grädde, bär och kokos. Eller varför inte krossade nötter, man kan ha precis vad man vill.

Jag har ingen sötning, men det är gott att ringla lite honung över. Nu var den slut här tyvärr.

DSC_1500

Mums!

Vad gör ni idag? Hoppas ni har en riktigt skön söndag! Igår var jag på bokmässan, träffade flera jag känner och köpte med mig trevliga böcker jag ska tipsa er om. Flera undrar även hur Annica mår. I morgon ska hon in för cellgifter en vecka, hon har även skickat ett blogginlägg jag ska lägga ut under dagen.

IMG_0458.JPG

Kram på er så länge!

Kommentarer

AnnaE 5 år sen

Vi har vart ute hela dagen. Rensat grusgång bl.a Ikväll har vi käkat våfflor och senare blir det en skogspromenad. :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Härligt!! Vilket väder vi haft!

Jag har provat några olika proteinpannkaks-mixer som funkar bra om man som jag är lite slö med matlagning :)
Bara att blanda med vatten och sedan grädda.
Smakar gott och så får man mycket protein på köpet.
Jag brukar ha en generös klick vispgrädde på och sedan färska bär i olika varianter.
Söndagen har varit lugn och skön. Kom precis in från en lång promenad och nu är det gymmet som gäller!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Åh vad gott!
Lugn och skön söndag, det är underbart!

kram Johanna

Skåningen 5 år sen

Jag har precis kommit hem ifrån en cykelrunda på 3½ mil.
Tränar inför Ringsjön Runt och vill även gå ner i vikt.
Hälsningar Skåneland.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Saknar cyklelträningen! Måste laga en grej på cykeln, älskar den träningen!!
Kul att ha ett lopp att se fram emot. Lycka till och kör hårt!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…