• 2015-09-30, 21:12
  • 35

Nu har jag precis pratat med Jessica på Blueco.se och jag säger bara WOW!!! Ni anar inte vilken kväll vi kommer få i morgon! Ni är så välkomna! Har ni fått mail? Några svar på er frågor:

Ja, ni får självklart ta med er en vän!

Kungsmässan ligger i Kungsbacka, följ skyltar och kör igenom rondellerna in mot centrum. Vid MC Donalds hittar ni kungsmässan, stor parkering.

Vip-kvällen för er läsare sker alltså i butikerna Melrose och Lodge living. På Melrose kommer en DJ spela och på Lodge kommer det vara trubadurer. Vi bjuder på bubbel och lite plock! Finns även alkoholfritt.

IMG_0497-670x893

Några viktiga saker ni inte får missa.

1. När ni handlar kommer ni få en lott för varje 500kr, då kan ni vinna massa fina paket!

2. Man kan vinna höstens oufit, mer info om hur det går till får ni under kvällen.

3. Ett megastort paket kommer någon vinna. Jag lovar er, detta paket är helt sjukt bra. Paketet är enormt och jag är 100% säker på att alla vill vinna det här!! Galet….

4. Kl 19 visar vi höstens modeoufit på Melrose. Kl 20 Visar vi höstens modeoufit på Lodge Living

IMG_0733.JPG

Janne kommer vara med och ha ett bord med våra hårprodukter får vår webbshop.  Nu kör vi grymt erbjudande, passa på!

IMG_8208.JPG

IMG_8203.JPG

IMG_8204.JPG

Vi kommer köra 4 olika erbjudanden alla produkter!

Shampo+ Balsam : 290kr ord pris 338kr

Shampo+ Balsam+ Moroccan argan oil:  420kr ord pris 497kr

Shampo+Balsam+Instant repairing Mask: 420kr ord pris 497kr

Shampo+Balsam+Moroccan Argan Oil+Instant Repairing Mask: 550kr ord pris 656kr

Ni kommer älska produkterna! Ni är otroligt många som har beställt och det roligt att ni hör av er och tycker om dom. Jag är supernöjd och har även oljan till huden. Håret har blivit bättre.

IMG_0259.JPG

Vi blir många i morgon och det ska bli underbart att mingla med er! Ni kommer även få träffa Annica som också ska dit med sin Krille. Hon behandlas just nu denna veckan med cellgifter på Sahlgrenska men har laddat så mycket för den här kvällen, hon får medicin mot illamåendet så håll tummarna att hon inte blir dålig. Hon vill så gärna vara med på detta.

IMG_0739.JPG

Vi ska se till att du får en magisk kväll, min fina vän!

Några har skrivit att dom är sjuka, är det nu någon som sent kan eller vill komma är det bara att skriva en kommentar här. I morgon blir det fest! KL 18 kör vi igång!

Sist men inte minst, 10 % av allt ni handlar kommer gå till Barncancerfonden. <3

Välkomna!

 

 

 

2015-09-30 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här!…