• 2015-10-08, 23:47
  • 4

Tusen TACK för alla fina kommentarer i tävlingen där du kunde vinna vackert armband och ring från Calvin Klein. Hur snygga som helst i silver med massa glitter och stenar. Älskar dom! Men vi har även ett set där vi tävlar ut till en bloggläsare här inne. Jag har pratat med Susanne på Pagoldhs ur idag som vi kör tävlingen med och hon frågade om jag ville köra igen! Kanske en snygg märkesklocka?

Jag drog en vinnare bland alla som tävlat, hade ju mer än gärna velat ha med er allihop. Men någon måste vinna.

GRATTIS!

Jerker 27/9 10.00

Jag älskar att göra min fru glad och jag vet att hon gillar vackra smycken, men sällan unnar sig det. Jag är lite för feg för att våga köpa till henne själv, men vinner jag så får hon dem genast som en överraskning. 

Även om jag säkert kommer att få frågan vad jag gjort för dumt som ger henne saker när det är länge till både julafton och födelsedag :)

Svar: Grattis Jerker! Nu vet din fru varför hon fick dessa vackra smycken. ;)

Vi mailar dig. Grattis än en gång!

Måste även visa vinsterna precis vi även dragit på BLUECO när vi hade VIP/bloggträffen förra veckan! Vilka priser!!

IMG_1371.JPG

GRATTIS allihop! Det var höstens outfit, 5000kr i presentkort, valfritt favoriplagg mm.

IMG_1372.JPG

IMG_1370.JPG

IMG_1373.JPG

Visst är det kul med goa vinster! Tack till alla som kom.

Idag har jag jobbat lång dag på salongen i Skövde och när jag tar emot första kunden möts jag av detta. Jag fick en alldeles ljuvlig bukett blommor! Vita rosor, liljor och hela buketten var “Johanna”. Hon visste precis vad jag gillar! Jag gjorde henne i håret när hon skulle på bröllop i Sthlm och hon blev så nöjd och glad över sin fina frisyr så hon ville tacka.

IMG_1334.JPG

Åh vad glad jag blev. <3 Nu pryder den matsalsbordet här hemma.

DSC_0079

När jag kom hem var jag så sjukt trött så jag nästan vinglade fram. Soffan var det enda som existerade men jag vet att hade jag lagt mig ner så hade jag aldrig kommit upp. Jag vet att det bara är huvudet som är helt slut efter en dag så jag hoppade i träningskläder och gav mig ut i mörkret. Löpning är det bästa för att bli pigg och rensa hjärnan. Blev en sen runda och kolsvart, lite läskigt att springa  ensam då tjejerna redan hade tränat- men larmet! Jag kom på att jag har ju larm!

IMG_1378.JPG

Sagt och gjort. Det är grymt. Går inte en meter utan larmet längre. Det är viktigt att känna sig trygg! HÄR finns mer info.  Gillar att det även finns lampa också. Mössorna förresten! Vet några undrade. Fåtal kvar HÄR. 

På lördag fyller min yngsta lilla tjej 16 år. Alla säger att tiden går så fort, det gör verkligen det. Jag fattar inte att jag har min yngsta som går i gymnasiet. Hon låg ju nyss i min mage… den här tiden för exakt 16 år sedan ganska stor och tung efter gått över 7 dagar..orkade inte ens vända mig i sängen.

20121009-123036

Tur bilden är suddig. Alltså dessa hemska mammabyxor man hade =)

I morgon kväll ska Marilyn ha sina tjejkompisar här på middag. Dom blir 7 tjejer så vi åkte och handlade allt, sedan lagade vi middagen redan nu så det är bara att värma. Hon önskade sig fläskfilegrytan med klyftpotatis.

Blev en del gott gott också förstås det hon ville ha. Oh shit vad gott, nästan så jag smygäter upp alltihop.

DSC_0091

Lördag när hon fyller år ska vi ha familjen här på lunch, ska baka hennes favoritkaka som hon inte vet om. Ska ge er recept på den den. Jättegod!

Nu måste jag lägga mig, har messat med Åse 56 kilo en halvtimma och bara skrattat ihjäl mig åt en grej så jag kom av mig helt med jobb här. Hann även med att maila med en kompis på Fb…. tiden bara rusar iväg så här på kvällen när man sitter och jobbar vid datorn.

Saknar dig darling, nackdelen med särbo…. ogillar verkligen krypa ner i en tom säng utan dig… men desto mysigare när vi ses.

DSC_0102

Kunde inte låta bli ta fram mina Voluspa som doftar jul. Mysig tid framför oss nu!

Kram på er alla så hörs vi snart igen.

Just det, måste visa tunikan många frågade om på insta!

IMG_0402

 

Lik den som fanns i zebra.. underbar! Jag har den ibland utsläppt helt, ibland istoppad på sidan i jeansen. Gillar att den inte är så lång så man kan busa till den utan att den liksom hänger rakt ner perfekt…

Fredagstips! HÄR. 

 

2015-10-08 Hälsa, Mitt liv

Kommentarer

Jerker 4 år sen

Tack, vad kul!!! :) Jag återkommer med storlekarna asap! :) :) :)

Anna 4 år sen

Tack för svar!
Jag bor i London så det blir lite svårt med “Götlaborg” ;)
Ska dock dit om ett par veckor, lustigt nog – kanske jag hinner klämma in ett besök hos Sukran…

Ha en härlig helg!
Anna

Anna 4 år sen

Hej fina Johanna!

Snabbfråga – dina naglar. Sååå snygga!
Är de uppbyggda med gel? Och hur länge håller dem?

Kram :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Hej!

Tack snälla! Sitter faktiskt just nu hos grymma Sukran som gör mina naglar här i Göteborg. Dom är uppbyggda av acryl.
Är så nöjd!
Äntligen naglar som håller även i mitt arbete.
Ska visa bild på hur dom blev den här gången. :)
Jag gör om dom var fjärde vecka.
Sukran finns på lilla bommen 6 och har 0737-699683

Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg