• 2015-10-09, 17:09
  • 4

 

Blueco.se firar 2 år i helgen! Missa inte fira detta med mig, ni får nämligen hela 25% på hela webbshoppen!! Visst är det grymt! Er kod här inne är FIRAMEDJOHANNA som ni skriver in i kassan så dras 25% av.

Rabatten gäller från i natt fredag 24.00 fram till söndag 11/10 23.59

Missa inte detta! Finns hur mycket som helst som jag tror ni gillar. HÄR. 

_50D8039

IMG_0845.JPG

Massa kramar från oss!

 

2015-10-09 Mode / Skönhet

Kommentarer

Theresa 4 år sen

Hej Johanna!
Jag längtar så mycket efter att få komma och bli fixad av dig <3 Jag är så jäkla gråhårig och känner mig 10 år äldre! På jobbet har vi ett rent helvete just nu där vi genomgår en omorganisation och jag inte vet om jag får vara kvar
:-( Detta om något ger mig ännu fler små grå….. Hi hi hi….. Nu är det bara några veckor kvar innan jag kommer och innan dig blir det Pita (tradition) Jag läääääängtar!!! Ha en fin helg vackra du <3 Kram

Lena 4 år sen

Koden fungerar tyvärr inte?!? Kanske fler som upptäckt detta?

Svar på kommentaren:
Maria 4 år sen

Tror den börjar gälla kl 24..

Johanna Toftby 4 år sen

Från 24 som jag skrev… ;-) kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Tack från hela mitt hjärta för alla fina hälsningar och för ert stöd. Ni är fantastiska. Kommer i nästa inlägg berätta lite mer så ni förstår vad som hänt. Rörd att…

Nu kan jag berätta vad som har hänt, varför jag varit så tyst och varför jag inte uppdaterat min blogg som jag brukar. Detta har varit den värsta våren i mitt liv…

Innehåller annonslänkar  Sitter på tåget mot Göteborg, ska till Valentina på Main och få håret fixat, jag är så mörk i botten och ska fixa färg och lite folie, jobbade där förut…