ANNONS
Integritet på Tailsweep

Härligt familjekalas!

/


Vilken mysig dag Marilyn fick igår. Hon var så nöjd och glad över sig dag. Tack snälla för alla grattis på fb, insta och här inne. Hon har läst alla!
Vi började med att fira henne på förmiddagen med tårta och paket på sängen. Av mig fick hon en ”heldag i Göteborg” då hon önskade sig pengar och kläder. Hon har sett fram emot att åka ner en dag och gå på stan, handla vinterkläder och vi ska träffa min fina syster Linnea och äta ute med henne. Hon jobbade så hon kunde inte vara med på kalaset igår, men vi firar nu på lördag istället. Linnea betyder mycket för tjejerna då hon var mycket hos oss när dom var små. Liten extramamma som hjälpte mig mycket när deras pappa var borta mycket.Tröttmössa igår morse… Älskar göra fina paket, överraskningar och fira ordentligt. Jag har växt upp med traditioner, jag har mycket fina minnen från alla kalas. Tjejerna tycker det är roligt att ha kontakt med familj och släkt, jag är glad att dom uppskattar det. Min mormor och morfar brukar också vara med men nu orkar dom inte riktigt köra till varje kalas. Annars är vi nog runt 20 pers när vi ses alla, haha!Marilyn önskade köttfärspaj så det blev det. Jag gjorde på mandelbotten istället för mjöl. Blir godare och betydligt nyttigare och skönare för magen.


Jannes äldsta dotter Ida är vegetarian så jag gjorde en liten västerbottenpaj, vill ni ha recept klicka HÄR. Denna gjorde jag dock utan kantareller och lök.


Bittans ena tvillingpojk Milo vid buffén.


Vår fina nyblivna 16-åring!


Janne och Patrick, systers sambo.


Mina fina systrar. Enäggstvillingar om ni undrar varför dom är lika mer än syskon. =)


Tre systrar!


Bjöd på bubbel till dom som ville, detta är från vingården i Sitges. Jag var dock inte med eftersom jag var tvungen att sitta på hotellet och jobba dom timmarna. Men en gullig tjej köpte med några trevliga flaskor från deras ekologiska odling. Herrgud vilket gott, torrt bubbel!Min pappa och tvillingarna Milo och Alvin.


Linne, Rosemunde från Blueco.se och please. Några timmar kvar på rabatten! 25% gör mycket! Syster köpte detta linne igår och även en snygg Hollies jacka. Jag har en ny för säsongen som hon provade hemma och blev kär. Så skön! Här. Nu väntar jag till det blir något kyligare sen ska jag krypa in i den.Lisa-Marie bakade en kladdkaka med after eight och hallon medan jag städade innan gästerna kom. Jag är alltid lika sjukt stressad innan, för första gången kunde jag andas innan och vi var klar i tid, haha!


Tänk vad många recept i den här bloggen förr… 😉 Vill ni ha detta skriver jag om ni vill. Till kalas mm är det roligt att plocka fram dom.Sedan var det dags för dessert och sjunga ” Ja må hon leva!


Istället för tårtljus köpte jag roliga tomtebloss, ett hjärta och siffror 16 år.Tack alla för ett mysigt kalas för Marilyn!4

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00