ANNONS

Härligt familjekalas!

/
IMG_1456-0.jpg


Vilken mysig dag Marilyn fick igår. Hon var så nöjd och glad över sig dag. Tack snälla för alla grattis på fb, insta och här inne. Hon har läst alla!
Vi började med att fira henne på förmiddagen med tårta och paket på sängen. Av mig fick hon en ”heldag i Göteborg” då hon önskade sig pengar och kläder. Hon har sett fram emot att åka ner en dag och gå på stan, handla vinterkläder och vi ska träffa min fina syster Linnea och äta ute med henne. Hon jobbade så hon kunde inte vara med på kalaset igår, men vi firar nu på lördag istället. Linnea betyder mycket för tjejerna då hon var mycket hos oss när dom var små. Liten extramamma som hjälpte mig mycket när deras pappa var borta mycket.

IMG_1490.JPG

IMG_1491.JPG


Tröttmössa igår morse… Älskar göra fina paket, överraskningar och fira ordentligt. Jag har växt upp med traditioner, jag har mycket fina minnen från alla kalas. Tjejerna tycker det är roligt att ha kontakt med familj och släkt, jag är glad att dom uppskattar det. Min mormor och morfar brukar också vara med men nu orkar dom inte riktigt köra till varje kalas. Annars är vi nog runt 20 pers när vi ses alla, haha!

DSC_0172

DSC_0166


Marilyn önskade köttfärspaj så det blev det. Jag gjorde på mandelbotten istället för mjöl. Blir godare och betydligt nyttigare och skönare för magen.

DSC_0169


Jannes äldsta dotter Ida är vegetarian så jag gjorde en liten västerbottenpaj, vill ni ha recept klicka HÄR. Denna gjorde jag dock utan kantareller och lök.

DSC_0174


Bittans ena tvillingpojk Milo vid buffén.

DSC_0193


Vår fina nyblivna 16-åring!

DSC_0190


Janne och Patrick, systers sambo.

IMG_1464.JPG


Mina fina systrar. Enäggstvillingar om ni undrar varför dom är lika mer än syskon. =)

IMG_1492.JPG


Tre systrar!

DSC_0163

Bjöd på bubbel till dom som ville, detta är från vingården i Sitges. Jag var dock inte med eftersom jag var tvungen att sitta på hotellet och jobba dom timmarna. Men en gullig tjej köpte med några trevliga flaskor från deras ekologiska odling. Herrgud vilket gott, torrt bubbel!


IMG_1482.JPG


Min pappa och tvillingarna Milo och Alvin.

DSC_0201

Linne, Rosemunde från Blueco.se och please. Några timmar kvar på rabatten! 25% gör mycket! Syster köpte detta linne igår och även en snygg Hollies jacka. Jag har en ny för säsongen som hon provade hemma och blev kär. Så skön! Här. Nu väntar jag till det blir något kyligare sen ska jag krypa in i den.


DSC_0158


Lisa-Marie bakade en kladdkaka med after eight och hallon medan jag städade innan gästerna kom. Jag är alltid lika sjukt stressad innan, för första gången kunde jag andas innan och vi var klar i tid, haha!

DSC_0178

Tänk vad många recept i den här bloggen förr… 😉 Vill ni ha detta skriver jag om ni vill. Till kalas mm är det roligt att plocka fram dom.


DSC_0183


Sedan var det dags för dessert och sjunga ” Ja må hon leva!

IMG_1489.PNG


Istället för tårtljus köpte jag roliga tomtebloss, ett hjärta och siffror 16 år.

DSC_0184

IMG_1462.JPG


Tack alla för ett mysigt kalas för Marilyn!4

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00