• 2015-10-11, 15:35
  • 4

Vilken mysig dag Marilyn fick igår. Hon var så nöjd och glad över sig dag. Tack snälla för alla grattis på fb, insta och här inne. Hon har läst alla!

Vi började med att fira henne på förmiddagen med tårta och paket på sängen. Av mig fick hon en “heldag i Göteborg” då hon önskade sig pengar och kläder. Hon har sett fram emot att åka ner en dag och gå på stan, handla vinterkläder och vi ska träffa min fina syster Linnea och äta ute med henne. Hon jobbade så hon kunde inte vara med på kalaset igår, men vi firar nu på lördag istället. Linnea betyder mycket för tjejerna då hon var mycket hos oss när dom var små. Liten extramamma som hjälpte mig mycket när deras pappa var borta mycket.

IMG_1490.JPG

IMG_1491.JPG

Tröttmössa igår morse… Älskar göra fina paket, överraskningar och fira ordentligt. Jag har växt upp med traditioner, jag har mycket fina minnen från alla kalas. Tjejerna tycker det är roligt att ha kontakt med familj och släkt, jag är glad att dom uppskattar det. Min mormor och morfar brukar också vara med men nu orkar dom inte riktigt köra till varje kalas. Annars är vi nog runt 20 pers när vi ses alla, haha!

DSC_0172

DSC_0166

Marilyn önskade köttfärspaj så det blev det. Jag gjorde på mandelbotten istället för mjöl. Blir godare och betydligt nyttigare och skönare för magen.

DSC_0169

Jannes äldsta dotter Ida är vegetarian så jag gjorde en liten västerbottenpaj, vill ni ha recept klicka HÄR. Denna gjorde jag dock utan kantareller och lök.

DSC_0174

Bittans ena tvillingpojk Milo vid buffén.

DSC_0193

Vår fina nyblivna 16-åring!

DSC_0190

Janne och Patrick, systers sambo.

IMG_1464.JPG

Mina fina systrar. Enäggstvillingar om ni undrar varför dom är lika mer än syskon. =)

IMG_1492.JPG

Tre systrar!

DSC_0163

Bjöd på bubbel till dom som ville, detta är från vingården i Sitges. Jag var dock inte med eftersom jag var tvungen att sitta på hotellet och jobba dom timmarna. Men en gullig tjej köpte med några trevliga flaskor från deras ekologiska odling. Herrgud vilket gott, torrt bubbel!

IMG_1482.JPG

Min pappa och tvillingarna Milo och Alvin.

DSC_0201

Linne, Rosemunde från Blueco.se och please. Några timmar kvar på rabatten! 25% gör mycket! Syster köpte detta linne igår och även en snygg Hollies jacka. Jag har en ny för säsongen som hon provade hemma och blev kär. Så skön! Här. Nu väntar jag till det blir något kyligare sen ska jag krypa in i den.

DSC_0158

Lisa-Marie bakade en kladdkaka med after eight och hallon medan jag städade innan gästerna kom. Jag är alltid lika sjukt stressad innan, för första gången kunde jag andas innan och vi var klar i tid, haha!

DSC_0178

Tänk vad många recept i den här bloggen förr… ;) Vill ni ha detta skriver jag om ni vill. Till kalas mm är det roligt att plocka fram dom.

DSC_0183

Sedan var det dags för dessert och sjunga ” Ja må hon leva!

IMG_1489.PNG

Istället för tårtljus köpte jag roliga tomtebloss, ett hjärta och siffror 16 år.

DSC_0184

IMG_1462.JPG

Tack alla för ett mysigt kalas för Marilyn!

 

 

 

 

2015-10-11 Mitt liv, Recept

Kommentarer

Linda 6 år sen

Så fint kalas! Vill också veta vart du köpt tomteblossen som siffror :)

helen 6 år sen

Hej! Härligt med kalas vart har du köpt de roliga tomteblossen har oxå en 16 åring att fira snart din blogg o du är så bra kram!

Anna 6 år sen

Har jag helt fel, eller kollade inte du på ny soffa?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Haha söta ni är som minns så mycket. Knappt jag minns ;-)
Jo vi kollade som galningar, hittade inte den storleken och sedan rann det ut i sanden när sommaren kom.
Jag är alltid mer för inredning på höst och vinter så nu tar vi tag i det igen!
Kanske får den till Jul ;-)
Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…

Hej från sjukhussängen på Calanderska! Idag har jag opererats och just nu känns det som om jag blivit överkörd av en ångvält. Det har varit ett tufft år och de sista veckorna…