• 2015-10-14, 23:56
  • 8

Måste visa världens godaste laxrätt igen. Har gjort flera gånger, tjejerna var sugna på fisk så då passar denna bra. Färsk är så mycket godare och betydligt roligare än allt vatten som är i fryst. Jag passar alltid på när det är extrapris.

DSC_1595

Man lägger hela laxen i en form, penslar med lite sweet chili. Sedan strör man på hackad paprika och flagad mandel. Gratinera i ugnen 225 grader 20 min. Under tiden gör du en god limesås och grillar färsk sparris som man har över.

För hela receptet om ni inte har det innan klicka här.  Janne kom upp igår och vi hade en mysig middag med tjejerna. Älskar verkligen sitta länge vid matbordet hela familjen och äta god mat, prata i timmar. Jag tror det är för min barndom. Mamma och pappa gillade middagar.

Duka upp och mysa en vardagskväll, det är vardagslyx. Behöver inte vara krångligt.

DSC_1614

Vi hade sallad med avocado till, mycket grönsaker mättar. Har jag serverat rätten till gäster har jag haft pressad potatis.

DSC_1603

Majas lyktor finns bland annat hos Blueco.se. Jessica berättade även att dom har fått in flera varianter, så fina! Jag älskar att detta är för barncancerfonden. Tjejen som startade Majas lyktor kände att hon ville göra något när hon fick sin första dotter- hon tänkte mycket på om det skulle hända sitt egna barn något och startade därför Majas lyktor. Vet ni, 50 % går rakt in till Barncancerfonden. Kolla Melrose i Kungsbacka, där står alla mysiga lyktor på en stor hylla så ni missar dom inte!

Fin text…  Sprid kärlek.

DSC_1613

DSC_0591-670x445

Bon apetit! Kanske en rätt till helgen?

I morgon är jag hemma och jobbar hela dagen, måste få undan massa mail och samarbeten mm. Ska även tipsa om mina favoritchokladbollar. Följer ni bloggen vet ni nog men nu har jag testat lite nytt. ;)

…nu kryper jag ner…

God natt från din nattbloggerska!

 

2015-10-14 Recept , , , , ,

Kommentarer

Lotta från Sundsvall 6 år sen

Oj oj oj, så gott det ser ut! Men jag måste vara blind, för det står väl ingenstans hur mycket lax man ska ha? Jättesnällt om du kunde svara mig på det. Då hoppas jag kunna göra laxen i helgen. Sen vill jag bara säga att jag “håller på dig”. Tack för en härlig blogg!

Svar på kommentaren:
Annie 6 år sen

Håller också på dig!

Linda 6 år sen

Hej Johanna!
Jag undrar om och isåfall när ni får in fler armband i webshopen. De är så snygga… Tack för svar! //Kram Linda

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Hej linda! Vad kul att du tycker om dom.
Dom har varit populära men vi hoppas få in mer i dagarna. Håll utkik på vår FBsida- Johannatoftbyshop där vi uppdaterar så fort något kommit in.

kram Johanna

Susanne 6 år sen

Så mumsigt det ser ut. Måste prova! Jag köpte så fina lyktor på din roliga mingelträff från Maja’s. Älskar dom och framförallt ändamålet. Kram fina Johanna ❤

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Åh visst är dom ljuvliga. <3
Gillar också ändamålet.

Stor kram!

Annika 6 år sen

Ser riktig smarrigt ut!! får testa till fredagsmyset i morrn :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Ja, testa!! :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Den här lövbiffgrytan gjorde jag idag på vad jag hade i kylen, älskar ta lite vad som finns hemma, snabbt ska det gå. Detta tog 30 minuter från jag började skära grönsakerna.…