ANNONS
Integritet på Tailsweep

Hemmagjord hamburgare med sting

/

Hemmagjord hamburgare på högrev eller nötfärs med alla tillbehör är ju galet gott! Jag och tjejerna körde ett tungt benpass igår och vi var typ sugna på allt efter. Då är det bra när man har det mesta hemma och en nyttig middag går snabbt att svänga ihop.
Detta är från Per Morgberg men jag kryddade något extra.
Hamburgare 4 pers 
ca 600 gram Nötfärs eller högrev
2 msk Worcestersås
Några droppar  Tabasco
1 msk vatten
salt, peppar
Tillbehör: 
Fransk senap
Ost
Saltgurka
Lök
Skivade tomater
Isbergssallad
Gör så här: 
Lägg köttfärsen i en bunke och tillsätt salt och peppar. Rör ner såsen och tabasco till en smidig färs. Forma till burgare  med händerna. Stek  några minuter på varje sida, vi kör dom lite rosa. Lägg på osten när dom nästan är klara.
Jag rörde även ihop en bluecheese dressing. Älskar det! Lite crème fraîche, blåmögelost, salt och peppar. Mixa med stavmixer.
Vill man ha bröd kör man det. Jag skippar det och sallad går lika bra. Veckorna kör jag mer lågkolhydratkost, helgen mer lite vad jag känner för.


Jag tog lite dijonsenap på hamburgaren, saltgurka, lök och kripsig isbergsallad.
Oh.My.God. Detta kan man bjuda en kung på.


Smaken i hamburgaren blev så god. Kanske något till helgen?


Har varit på möte, gjort fransar hos Linda på Main, varit på ansiktsbehandling och IPL (Erbjudande kommer hos Caroline på Löfvingkliniken) Nu träning med vår kompis Johan! Det är lyx att ha en dag i veckan som är till för möten, mer tid vid datorn och ta hand om kropp och själ.


Vad gör ni i kväll? Hoppas ni har det bra!
Kram Johanna


7
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00