• 2015-10-16, 09:29
  • 3

Fredaaaag yeah! Jag fotade några höstfavoriter i morse innan jag satte mig på tåget. Idag är jag på möten, ärenden i Gbg hela dagen. Ska även träna med Johan och lägga upp några övningar här till er.

Jag älskar fortfarande djurmönstrat, tröttnar aldrig och det är kul när det fortfarande finns kvar. Sätt en snygg moccakjol till och blanda materialen.

Tips på snygg väska och denna får ni inte missa. Väskan är vändbar, den kan även bli svart och det medföljer en necessär. Jag har mitt smink där i och den rymmer mycket. Du hittar den HÄR. 

DSC_0229

Skönaste botten. Fantastiska med alla detaljer, dessa italienska är bland det bästa kvalitén jag haft. Märket är Moma och finns hos Bluco.se 

DSC_0239

Våga hatt. Handgjord från Gypsetters. Så snyggt!

DSC_0254

I våras hade jag ett par sneakers från Philippe model. Både jag och L-M bor i dom, speciellt när vi jobbar. Nu har dom kommit ut med höstskon. Glitter, skinn och fleece. Gillar när det är olika material. Satsa på en snygg kvalite sko om du vill att den ska hålla länge. Dessa lever upp till både form och kvalité! Blueco har dom.

DSC_0233

Tunika som jag både har utanpå eller slarvigt i. Tror den finns kvar. Många som frågar vart den kommer från när jag har den. Bra pris! Clarks.

DSC_0303

DSC_0266

Mer djurmönster som passade min lejonman i morse, haha! Sovit med blött hår efter träningen igår…

DSC_0286

Leopard! Små små glitterstenar. HÄR. Denna har varit poppis, kan finns något kvar så skynda om ni vill ha en. Älskar den.

DSC_0269

Gestuzboots med rosenitar! Jag har dom både till klänning och jeans. Bluco.se 

DSC_0299

Hoppas ni gillar lite inspiration, det är så kul med höst och vinterkläder! Är glad att samarbeta med dessa fina butiker som är genuint duktiga och härliga att jobba med.

Nu är jag framme i Göteborg, ha en riktigt fin dag vänner!

IMG_2049.JPG

Kram!

 

2015-10-16 Mode / Skönhet , ,

Kommentarer

Agneta 4 år sen

Tack för inspirationen:) mer sånt!!!!!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tusen tack Agneta!!

Agneta.S 4 år sen

Så snyggt! Handlar gärna på Melrose och Lodge living när vi i är i Kungsbacka. Vad bra med en hemsida, det finns mycket fint där!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg