• 2015-10-19, 07:01
  • 6

God morgon! Somnade tidigt igår så har varit uppe länge och fått mycket gjort vid datorn. Ska ut på morgonrunda med Lisa-Marie halv åtta då hon har sovmorgon idag. Såg ni Solsidan? Äntligen är det tillbaka och söndagskvällarna är räddade! =)

För inte tala om Så mycket bättre…

IMG_2193.JPG

Älskade Niklas Strömstedt! Vilka låtar han gjort. Lisa Nilsson…. hörde ni?

IMG_2214.JPG

“Vart du än går” så oerhört vackert och rakt i i hjärtat.

I lördags hade jag, tjejerna och min syster Linnea en heldag på stan i Göteborg. När Marilyn fyllde år önskade hon sig en shoppingdag och hon fick både pengar och flera presentkort i olika butiker. Det är ju ganska roligt att få gå och köpa det man vill ha och behöver. Vi gick i timmar och just lördagar i Gbg är den dagen då det är mest folk på stan, men det gick jättebra ändå. Hon hittade massor! Kläder, lite smink hon behövde men dom söta grå uggsen var nog det bästa. Ett par fanns kvar i hennes storlek.

DSC_0336

Vi har haft dom förut, ljuvliga att bara hoppa i. Akta er för massa slask även om man sprayar dom… är inte riktigt gjorda för vårt klimat, hehe. Jag var inte ute efter något speciellt mer än en ny concelaer. Jag har länge haft sensai, grym. Men den var slut på Kicks så jag testade en från Chanel nu istället som verkade bra. Snygg även till highlighter. Hittade även lite nya underkläder, man behöver rensa ibland…

Vi åt sedan en god middag på Bee Bar som tjejerna gillar. Det är mysig stämning där och alltid trevlig service! Linus är alltid lika go och glad.

IMG_2183.JPG

Härlig helg med tjejerna. <3 Jackan är Hollies från Blueco.se  Några frågade förra inlägget.

IMG_2204.JPG

IMG_2189.JPG

IMG_2185.JPG

Sorry för kassa mobilbilder. Jag och Marilyn valde deras fina hamburgare. Jättegod! Äter inte brödet men några pommes äter jag om dom är riktigt bra. Ska jag äta det “onyttiga” ska det vara värt det. Det ska vara sjukt gott och inte mosa in bara för att… Lisa-Marie tog deras gigantiska räkmacka som också var god.

Skönt att fått så mycket gjort redan här före vi ska ut och gå, har tänt det fina ljuset jag fick av Annica och tänker extra extra mycket på henne idag. Hon var ledsen igår kväll, hon ska  göra MR röntgen på buken idag och lungorna på onsdag. Hon är så nervös nu. Det gör hon var tredje måndad för att se så det inte har blivit någon mer spridning. I Juli fick hon ett mardrömsbesked när det hade spridit sig på flera ställen i kroppen men som hon nu får cellgifter mot.

(Allt detta skriver hon öppet på Fb och instagram och vi har alltid en dialog hon och jag)

DSC_0330

Annica, det kommer gå bra! Vi är många som är med dig. <3

God morgon alla!

 

Kommentarer

Helena 5 år sen

Hoppas att det går bra för Annica idag. Styrkekramar till henne. Jackan är superfin.Hur är den i storlek ? Vilken storlek har du på din ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Jag har s, det är Mxdc.

Tack snälla, Annica är en kämpe!

kram

C 5 år sen

Annica <3

maria nilsen 5 år sen

Godmorgon!

Uggsen är jättefina, de grå är sötast. Var rädd om dem bara för det finns inget tråkigare än Uggs som ser slitna ut och folk hasar omkring i. Solsidan var en besvikelse tycker jag, man har höga förväntningar efter ett långt uppehåll men det levde inte upp alls.

Tänker på Annica idag, håller tummarna för bra besked!

Ingrid 5 år sen

Tänker på Annika och håller tummarna för bra besked. Kram

Helen 5 år sen

Godmorgon Johanna, usch ja cancer är en fruktansvärd sjukdom:( ha en fin dag!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…