• 2015-10-19, 13:30
  • 3

Ganska rolig bild när Caroline står där bakom, haha. Det vi sysslar med är IPL på benen som jag nu snart är helt klar med. Har gjort det ca 7 gånger totalt och är jättenöjd. Alla tycker olika. Vissa vill ha hår, vissa inte. Jag bryr mig inte hur andra ser ut eller vad ni tycker är rätt eller fel. Jag vill ha bort det! Bara man inte rakar sig i duschen på gymmet eller badhuset för sånt gör man hemma.

I fredags gjorde jag behandlingarna hos Caroline på Löfvingkliniken där jag går. Hon är helt underbar. Jag menar det. Hon är inte bara duktig och proffsig, hon är också härlig människa som verkligen tar hand om dig när du är där.

Hur fungerar IPL?
IPL är förkortning av intensivt pulserande ljus och metoden för hårborttagning har funnits sedan början av 1990-talet.

Ljuset och värmen (ca 70 grader) söker upp melanin, färgämnet i hårstrået, och leds ner mot hårsäcken och avdödar denna, därför är det nödvändigt att håret är mörkare än själva huden. Hårsäcken kan bli lite uppsvullen, knottrig, men det lägger sig oftast inom ett dygn.

Varför måste man upprepa behandlingen?
Endast hår i tillväxtfas, med levande hårsäck, förstörs. Ny behandling görs efter 1-3 månader eller helt enkelt när kunden märker att nytt hår börjar växa ut igen.

Läs mer på deras hemsida HÄR.  Man kan också behandla svår acne, ärr och pigmentförändringar mm. Många som även lider av svåra hudsjukdomar som man också kan bli hjälpt med.

IMG_2308.JPG

Jag gjorde även microdermabrasion för andra gången! Som ett vacum, en liten “dammsugare” som rengör huden ner på djupet ordentligt. Det är små aluminiumkristaller och man ser resultat på en gång. Huden får en lyster, slätar ut och vill man kan man jobba hårdare och djupare på linjer.  Gör alltid en syrabehandling före, den sticker en del men riktigt skön efteråt. Hon avslutar med en mask och som alltid- Man får ljuvlig massage under tiden. Man ligger nästan i koma och det är total avslappning.

Jag frågade om hon ville köra något kul på bloggen så ni läsare får rabatt! Hon ger 20% på alla IPL-behandlingar samt microdermabrasionbehandlingen.

För priser, tider mm kontakta Caroline på 070-979 91 53 eller Löfvingkliniken på 031-711 62 02

Tänk när jag gjorde mesopeelingen i vintras och våras. Herregud vad jag såg ut en vecka efteråt. Sedan blir huden som ny! Det är också et tips fram i vintern då man är extra torr. Blir dock torrare och torrare efter den kemiska behandlingen haha men sedan har du ny hud. Marilyn har en kompis som gjorde den för svår acne. Blev så bra! Den ska jag tipsa om längre fram.

IMG_3898-0-670x1285

DSC_0208-670x445

Jag gjorde IPL och Microdermabrasion i  fredags, bästa dagen för att “unna sig något”. Passa på att kanske önska er till julklapp eller present  =) Rabatten  20% gäller november ut men tider kan ni boka även efter nov. 

Nu har jag jobbat klart här hemma, ska ner till salongen och jobba i em. Driva en blogg på heltid är fullt ös men också något jag älskar. Brinner för att dela med mig och bonusen är när läsarna kommer fram eller hör av sig. Tack för alla mail! Det är roligt att läsa om när någon kommit igång med träning och fått ett bättre liv. <3

Hörs snart!

Kram kram

 

 

 

Kommentarer

katja 5 år sen

Ganska otroligt egentligen….:)

Anneli 5 år sen

Jag har hört att det tyvärr inte funkar med IPL när man har ljusa hårstrån, det låter som det kan stämma om det är färgämnet som ljuset och värmen letar upp. Vet du om det är så?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Stämmer. Helt ljusa, vita går inte för dom saknar pigment tyvärr.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Nu är det inte långt kvar till årets FINAL i Robinson! Så kul det ska bli, hoppas ni har en mysig kväll och kanske äter något gott till. Här blir…

Hoppas ni haft en riktigt skön helg, vilket väder vi haft. Riktigt härligt vinterväder med strålande sol, krispigt klart och kallt. Igår lördag tog vi en skön långrunda ut på Eriksberg och…

Innehåller annonslänkar Fredag är här! Har ni kallt? Shit vilken kyla idag, men klart och fint ute. Jag vaknade på så bra humör efter sovit 7,5 timmar, hoppade i understället och har…