• 2015-10-21, 00:01
  • 4

Lång dag börjar ta slut. Klockan är kvart i tolv och jag har lovat både mig själv och tjejerna att jag ska vara i säng före midnatt, detta inlägg blir bara ett snabbt god natt. Eller God morgon till er andra!

Både L-M och Marilyn lägger sig väldigt tidigt när dom ska upp, dom har fått sådan disciplin och nu är det dom som skäller på mig istället. Dom orkar inte med tuffa dagar i skolan annars, ska man hänga med och klara av allt måsta man sova. Det har dom upptäckt själva.

Är stolt över tjejerna! Tycker dom är trygga och sköter sig bra, fixar skolarbetet och hjälper mig mycket här hemma. Dom är SÅ värda beröm och vi är ett litet team. Hjälper man inte till lär man sig heller inget.

Jag är nog en gnällmamma på kvällarna efter mycket jobb så det är inte konstigt dom vill att jag ska i säng. ;-)

Jag och L-M  går varje morgon och kom ut tidigt även idag. M börjar redan 08 så hon går inte med då.

IMG_2378.JPG

Vindbyxorna alltid på nu varje dag. Älskar praktiska plagg!

Efter salongen körde jag M till möte på fotbollen sedan gick vi till gymmet och sprang på bandet.

IMG_2442.JPG

Dödstrött så nu kommer nog kroppen sova djupt….

Middagen i kväll blev räkgryta med kokosmjölk, lime, ingefära, vitlök mm. Åh vad det är gott!

DSC_0399

Skriver recept i morgon.

DSC_0386

Ännu mer jul så klart! Här brinner Voluspa juldoften varje dag, kanel och mandarin. Den måste ni dofta på.

Har suttit och svarat på en del jobbmail en stund och mellan mailen smsade jag med min vän Jessica på Blueco. som skickade bilder på ljuvliga valpar både hon och jag letar efter….. <3 oj oj den rasen är såååå speciell, bedårande och äntligen har “jag hittat rätt”.

Vår fina Annica mår inte jättebra, hon har skrivit ett inlägg till er som jag lägger ut under dagen i morgon. Pluttisen. <3 Hon har googlat för mycket tyvärr och det blir aldrig bra.

God natt vänner! Nu slog klockan 12 och jag hann. Ska springa in till sängen ;)

 

 

 

2015-10-21 Mitt liv , , ,

Kommentarer

Ellinor 5 år sen

Måste verkligen fråga…Hur har du gjort för att “få” såna fina och duktiga tjejer? Har precis separerat med tre små tjejer. Vill ge allt jag har för att de ska bli sådär fantastiska som dina verkar vara:-) Har du några tips för ensamstående?:-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Oj oj, det är helt underbar med barn men det är också väldigt mycket fostran…
Att separera är inte enkelt när man har små barn, jag hade många sömnlösa nätter när vi gick isär.

Detta är ett ämne jag däremot kan ta upp på bloggen och skriva om, jag gör det ganska snart så håll utkik på bloggen!

Stor kram på dig

Charlotte 5 år sen

Valp härligt med en promenad kompis, älskar hundar då måste man ut oavsett väder ☺

Sofie 5 år sen

Valp???!!! KUL!!!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Dom flesta här inne vet nog att jag är en riktig julnörd, jag älskar den här tiden! Allt planerande och alla förberedelser, underbart! Det pratas mycket julrecept nu och därtill också vad…

Den här lövbiffgrytan gjorde jag idag på vad jag hade i kylen, älskar ta lite vad som finns hemma, snabbt ska det gå. Detta tog 30 minuter från jag började skära grönsakerna.…