• 2015-10-23, 13:45
  • 6

Vilken fin höstdag. Vädret är helt underbart, hoppas ni hinner ut i solen idag. Jag tog en timma pw i morse efter tjejerna gått iväg, sedan har jag suttit och jobbat vid datorn några timmar. Har smsat med Annica, ni är många som undrar hur hon har det. Jag har ett nytt inlägg från henne som kommer.

Hon väntar på mycket besked idag. Väldigt viktiga prover som handlar om cancervärden mm. Vita blodkroppar har varit lågt så hon är isolerad denna veckan så hon inte riskerar bli sjuk inför hennes cellgifter måndag. Lite dåliga blodvärden dock så hon skulle få blodtransfusion också men det har hon fått förut och det gått bra.

Håll alla tummar ni kan, be om ni vill för henne nu, röntgen lungor, buk och skalle.

sunheart

Måste visa så fina blommor mamma köpte till salongen igår.

IMG_2638.JPG

Styrketräning igår, det blev ett benpass! Flera frågar om just inspiration till träning. Hur man kommer iväg flera gånger i veckan och hur man håller uppe tempot. Jag ska skriva ett eget inlägg om just motivation tänkte jag. Måndagar brukar dom flesta vara mottagliga för just sånt här ;) Därför tar vi det inte idag på en fredag. Idag blir det snart chokladbollar istället.

IMG_2628.JPG

Hann med ett pass idag också. Jag älskar lunchpassen. Jessica på Actic har precis haft ett Bodypump, riktigt jobbigt och tungt men så kul! Vet ni, jag hade en hemsk PMS huvudvärk innan. Kunde knappt gå rakt… Efter 20 min in i passet bara den försvann. Visst är det fantastiskt? Poff- borta. Mycket Må-bra-hormoner när man tränar.

IMG_2712.JPG

Marilyn slutade redan halv ett idag. Alla elever på hennes gymnasieskola slutade tidigt pga vid 11 väcktes åtalet mot Lisa Holms misstänkta mördare. Marilyn går på den skolan Lisa Holm gick. Nu är förhör och bevis ute, antar dom flesta också läst. Jag tror knappt mina ögon vad jag läser och lider så oerhört med flickan och hennes familj. Ofattbart…

Dom fick heller inte klä ut sig till Halloween förstås som egentligen var tänkt på skolan idag.

Vart är världen på väg….

ett

 

 

2015-10-23 Mitt liv

Kommentarer

Annie 4 år sen

Vill gärna veta tips på mer träning!
Tänker på Annica.
Kram

katja 4 år sen

Styrka till Annika .

Linda 4 år sen

Jag ber varje dag för Annika, jag tror verkligen på en Gud som vill och kan hela. Varför han inte gör det med gång kan ingen förstå. Men jag vägrar ge upp tron att Han kan långt mer än Vi tror!! Hejjare Annika!

Och Hejja dig Johanna. Du verkar vara så bra!

Ingrid 4 år sen

Håller tummarna för Annika och skickar massor med kramar.

carina H 4 år sen

Ja. vart är världen på väg? det är så ledsamt detta som hänt och händer, bara elände när man läser och hör nyheterna, sen håller jag tummarna hårt och tänker på Annica och hennes prover, jag vet hur det är att stå brevid någon som är sjuk som hon, Nä fy vad allt är trist just nu. det enda man önskar nu är att allt löser sig till det bästa och att vi får en solig och skön helg. Må så gott det bara går.

Camilla 4 år sen

Sitter och läser på Expressens hemsida och vilket fruktansvärt hemskt sätt Lisa Holm har berövats livet :( tårarna slutar aldrig, stackars flicka.
Hemskt för hennes anhöriga att få veta hur deras älskade dotter har berövats livet. <3
Mina tankar går också till Annica och håller tummarna att hennes prover är bra. <3
Kram <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg