• 2015-10-24, 13:59
  • 3

För några veckor sedan hade jag ett erbjudande och samarbete med SPAR hotell i Göteborg! Dom kör ett pangpris under lovet och ni får även biljetter till Liseberg samt Tacobuffé på hotellet på kvällen. SÅ kuul att ni är många som bokat och ringde ner hotellet ;)

Fåtal rum finns kvar men chansa och ring om ni spontant vill åka ner till Göteborg! Det är första året Liseberg kör Halloween både för stora och små, jag tror det blir super. Erbjudandet gäller från nu och fram till och med nästa helg.

 

DSC_0636-670x509

 Två alternativ:

1. Trebäddsrum, 2 vuxna + 1 barn för 995kr

2. Fyrbäddsrum, två vuxna + 2 barn för 1195kr

Detta är ett riktigt pangpris! Jag har flera gånger bott på både spar Gårda samt det i majorna. Det är riktigt trevlig service, personligt och mysigt hotell.  Gårda lite närmre stan, nära Ullevi och Majorna nära mysiga Slottskogen, spårvagn precis utanför.

Hela inlägget om detta erbjudande kan du läsa om HÄR.  Där hittar du även telefonnummer mm. 

Vi ska förstås besöka Liseberg men osäker på vilken dag det blir, kanske i morgon eller måndag då nästa helg ska tjejerna vara med sina kompisar.

Kraaam på er

2015-10-24 Mitt liv

Kommentarer

Tanja 4 år sen

Tack för detta, har bokat en natt! Dottern är jätteglad och ser fram emot allt, Liseberg, övernattning och frukostbuffén.

Annika 4 år sen

Hurra! Fanns ett rum kvar till mig och mina två barn. Toppenerbjudande, det ska bli så mysigt. Tack!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg