• 2015-10-29, 12:35
  • 130

Nilfisk har grymma fönstertvättar som ni nu kan vinna! Jag vill även lyfta fram dom eftersom dom stödjer Rosa Bandet! För varje såld Smart fönstertvätt går 25 kr till Cancerfondens Rosa Bandet kampanj!

Dom har redan ett garanterat belopp på minst 200.000 kr som skänks till Cancerfonden. Hur bra som helst! <3

12049726_10153779950477608_5762614587112015005_n

Hur många gillar att tvätta fönster? Kanske inte det roligaste som finns, men jag lovar er att efter jag testat denna ÄR det roligare.

Jag fick nämligen lära mig ganska snabbt hur enkelt det är eftersom jag gjorde en reklamfilm för knappt ett år sedan om just Nilfisk Smart fönstertvätt.

Vi spelade in filmen, som gått på TV4, i ca 12 timmar utanför Köpenhamn i december förra året. Ni anar inte hur mycket jag tvättade fönster den dagen, haha!

12196066_10153779937727608_2008861590934564608_n

För när ett fönster var tvättat skulle det tas om  och om och om och om….

12132605_10153779937792608_1255953092726697443_o

12182906_10153779937522608_1827892937771524966_o

Men jag blev snabbt kompis med den här lilla rackaren. För ni anar inte hur grym den är. INGA ränder. Snabbt och smidigt sprayar du fönstret, sedan på med motorn i skrapan, kör över hela rutan och Pang klart!

12118811_10153779957962608_2138566590892642746_n

Jag är lite sån, det måste gå fort och det måste vara enkelt. Inga tunga jobbiga grejer eller fler moment. Den är lätt att hålla vilket är ett stort plus om man kanske har ont i handlederna eller armen. Finns även förlägnare till om man inte kan eller vill klättra på stege för att nå högt upp. Blir riktigt rena snygga fönster!

Jag frågade min kära kontakt på Nilfisk ;) om jag kunde få loss några tvättar till er läsare! Och det klart vi fick! Jag fick 6 stycken att tävla ut, nu är det flera som har chansen att vinna så missa inte detta! Kanske en julklapp? Eller en fin present till er käraste? Hehe.

Varje tvätt är värd 595 kr och ni hittar dom hos Bauhaus, XL-bygg, Elon, Elkedjan, MediaMarkt, Bygghemma, Siba, Tretti.se, Jem&Fix, Volvohandlare, Optimera och många fler.

12189854_10153779936327608_2003652454016422278_n

 

 Jag har 6 stycken tvättar!  Vill ni vinna? Gör så här. 

* Skriv en kommentar i kommentarsfältet i detta inlägg om varför just du vill vinna en Smart fönstertvätt. Glöm inte   namn och korrekt mail.

*’Dela inlägget genom klicka på FB share nedan. 

* Gilla gärna Nilfisk för fler erbjudanden och roliga tävlingar  HÄR. 

Inga minusgrader ännu så ni hinner få snygga fönster före jul! Tävlingen avslutas måndag 23.59.

Stort lycka till allihop, hoppas ni gillar tävlingen!

Kram Johanna

 

 

 

Kommentarer

Annica T 5 år sen

Jag är såååå trött och lat, så skulle behöva en nilfisk idag (såååå dålig på rimma, men ändå) ; ❤️️

Rolf 5 år sen

Hej!

Så fin julklapp till min älskade dotter som har kämpat så med sin så svåra cancer, men som skulle bli så lycklig över en fin Nilfisk. Det skulle verkligen underlätta för henne att tvätta sina fönster. Håller tummarna!

MVH/Rolf

Robert 5 år sen

Tjena!

Hoppas en fin tvätt få vinna, till min älskade kvinna!

MVH Robert

Madelene 5 år sen

Hej!

Jag och min pojkvän har nyligen blivit husägare och huset har många fönster. Så en fin Nilfisk tvätt skulle underlätta för mig att tvätta fönster med tanke på min onda rygg. Jag har en kotfraktur i ryggen efter min svåra cancer. Håller tummarna så hårt jag kan och hoppas sen få jubla att jag en Nilfisk vann!!!

Madelene 5 år sen

Hej!

Birgitta 5 år sen

Hejsan!
Hoppas på att få vinna Nilfisk tvätten den fina, så mina fönster äntligen får skina, så nu hoppas jag den få vinna, då blir jag en väldigt lycklig kvinna.

Kram/Birgitta

Anja L 5 år sen

Vill se ut med glans, denna fina från Nilfisk gör fönsterputsning till en dans.
Min man på fönsterputsning är en fena. Vill nu honom i putsningen förena.
Vinterljuset vi gärna släpper in och dammet tar bort. Vill ju det ska skina blankt i vårt egna lilla slott.

Anki O 5 år sen

Gillar & Delar & hoppas vinna denna smarta fönstertvättare

Elisabeth 5 år sen

Hejsan – vilken trevlig tävling passande inför julen storstädning :-). Jag hoppas på att vinna till mina föräldrar som är äldre och inte så vitala längre. De har inglasad balkong + en massa fönster som tar en massa tid att putsa. Eftersom jag studerar just nu så är det si och så med ekonomin. Att köpa alla fina presenter som jag önskar till mina föräldrar går inte, så jag hoppas på turen att få vinna till dem istället, så kommer de få en superanvändbar julklapp. :-)

Maud Lindberg 5 år sen

Hej! Det har varit mycket reklam om fönstertvätten men jag har ännu inte köpt någon! Hoppas nu att vinna till vår villa med många fönster.
Det skulle nog underlätta. Kram maud

Stina Polvi 5 år sen

Hejsan ! Hur härligt vore inte det att få rena fönster utan ränder <3 En dröm :) Jag har hört från många att dessa ärfantastiska :)
Gillar såklart och delar, håller tummarna :)
Ha en fortsatt fin dag !

Elga Holm 5 år sen

Jag lyckas aldrig få sådär blanka fina fönster när jag putsar dem. Det kan se skapligt ut – tills solen skiner på dem. Då är de både randiga och flammiga. Därför skulle jag vilja testa Nilfisk fönstertvätt. De har ju väldigt bra grejer för övrigt så den här är säkert lika bra som övriga. En fråga, varför spelades filmen in i Köpenhamn? Bara sådär nyfiken på varför inte i Sverige.

Tommy 5 år sen

Hej hopp
Jag skulle verkligen behöva denna! Bor mitt inne i centrum, bilar med avgaser och allt annat smuts från gatorna smutsar ner rutorna mer än vad som är ok.
Det är ju sjukt tråkigt att tvätta fönster “the old fashion way”. Men med en Nilfisk så kanske det blir skoj? Kommer åtminstone gå snabbare.

Ulrika Andersson Kahlman 5 år sen

Skulle denna så gärna vinna inte för att jag är kvinna. Min man o jag delar på det mesta oxå det bästa ❤️
Dock har båda slitna arm/axel/rygg pga fysiska arbeten så denna fantastiska mackapär från bilfolk skulle hjälpa oss o få mindre besvär! Hoppas massor!

Svar på kommentaren:
Ulrika 5 år sen

Från nilfisk såklart, dessa stavningsprogram…

Daria 5 år sen

Kanske denna smarta manicken kan hjälpa mina reumatiska händer att någorlunda börja gilla fönsterputsning….ja, drömma kan man… <3

Pia 5 år sen

Hej Johanna!
En fönstertvätt från Nilfisk hade varit perfekt då fönster (tyvärr) måste putsas ibland. Kram..

Linnea 5 år sen

Jag skulle vilja vinna fönstertvätten och ge den till min bror i julklapp, för han är så dålig på att tvätta fönster så då blir det aldrig av istället. Så om han skulle få en smidig fönstertvätt så skulle även hans fönster äntligen kunna bli rena och fina.

Eva Sjödin 5 år sen

Hej! Wow, vill verkligen vinna detta trevliga redskap från Nilfisk, som kommer att göra att det blir roligare att tvätta fönster.

Cinna 5 år sen

Kanske Nilfisken o jag kan bli vänner o göra ett gott samarbete på mina fönster. Fram tills dess är fönstrens o jag inga vänner (smile)

Ann-Charlotte Larsson 5 år sen

Hej!
En skadad axel har satt stopp för all “vanlig” fönsterputsning för min del
och att anlita någon extern hjälp är inte ett alternativ.
Kanske kan detta vara lösningen för mig,
så att jag åter kan få njuta av rena fina fönster,
som man med glädje belyser vackert till 1:a advent?

Kristin 5 år sen

Nu när vi i förra veckan skrev kontrakt på vår första gemensamma lya,
vore det ju underbart om vi fick alla fönster att skina och se ut som sprillans nya.
Med en Nilfisk smart fönstertvätt skulle fönstertvättande bli så mycket coolare,
och jag skulle få en ny polare! :)
Om jag vann skulle det innebära starten på något underbart och stort.
En fönstertvätt skulle jag gladeligen stoltsera med på vårt inflyttningskort.
Håller nu tummarna att vi vinner och vi på bloggen får en avisering, som säger: Grattis Kristin med din fina motivering! <3

ewa-maria persson 5 år sen

Om jag Nilfisk Smart fönstertvätt vinna då skulle mina smutsiga fönster helt försvinna. Då mina två brutna armar inte orkar göra detta jobb, Nilfisk skulle får göra mitt jobb,så glad jag skulle bli att från detta bli fri.

Anita Söllwander 5 år sen

Denna skulle vara toppen att vinna, så att mina fönster ska skina,för att putsa fönster är det tråkigaste jag vet att göra, men nu kan denna Smart fönstertvätt mig till nya höjder föra.

Spendrup 5 år sen

Jag vill gärna vara med och tävla.Har så många smutsiga fönster,som inte har tvättats på två år:)

Spendrup 5 år sen

Jag vill mycket gärna vara med och tävla.Har så många smutsiga fönster,som inte har tvättats på två år:)

Kurt Ström 5 år sen

Min fru hatar att putsa fönster, men jag tycker det kan vara ganska rogivande. Självklart skulle det vara ännu trevligare med en fönstertvätt från Nilfisk, så den vill jag gärna vinna. =)

Lalle Mårtensson 5 år sen

Med en sådan blir det mycket lättare att putsa alla 40 fönsterrutor här hemma så behöver man inte skämmas sen , Nilfisk gör det lätt att göra rätt

Camilla 5 år sen

Flyttade in i ny lägenhet idag som inte flyttsstädats av tidigare hyresgäst. Ensamstående med bebis har jag nog med jobb ändå men med en fönstertvättare skulle det iaf bli lite roligare att putsa fönstren och det behövs kan jag lova.

Sussi Hägg 5 år sen

Åh den skulle jag vilja ha
Då kanske det inte skulle behövas 3 dagar till fönsteputsning

Carina 5 år sen

Det vore ett bra pris att vinna då mina fönster är i ett stort behov av att bli putsade!

Nilla Stjärnberg 5 år sen

Jag tycker verkligen illa om att tvätta fönster dom blir alltid randiga. hemma i mitt hus har jag ej tvättat på flera år, kör nerdragna persienner istället. Hos min Kärbo försöker jag i alla fall en gång per år. men jag är aldrig nöjd. visst ser man bättre ut men det blir aldrig bra.

Anna 5 år sen

Åh skulle jag vinna så skulle min snart 80-åriga mormor få den i present då hon tycker att det är så besvärligt att putsa fönstrena nu för tiden när kroppen börjar säga i från…..men knoppen vill ju fortfarande ha rena fina fönster såklart

Gitte 5 år sen

Det vore underbart för mig att vinna den här. Jag skjuter upp fönsterputsningen hela tiden, eftersom det aldrig blir bra när jag gör det. Skulle vara så nöjd med att ha blanka, fina fönster….

Magnus Eriksson 5 år sen

Med denna så skulle mina fönster bli perfekt putsade. Den skulle underlätta min vardag

Lotta 5 år sen

Pinsamt men sant… Har inte putsat mina fönster sen jag flyttade in i nuvarande lägenhet (3 år sen)…så det är dags nu!
Hoppas på en Nilfisk smart såklart!

Linda Snäll 5 år sen

Åh vad denna tvätt skulle passa oss nu! Efter flera veckors av renovering med försening och ett kalas för vår 15-åring i mitten av nov så skulle det underlätta storstädning och fönsterputs med denna tvätt. Så minskar stressen lite………..

Violino 5 år sen

Smutsiga fönster mitt ständigt dåliga samvete är!
Tungt och slitigt och på min sjuka, svaga rygg fönstertvättning tär.
Att få vinna Nilfisk fönstertvätt skulle underlätta så otroligt mycket för mig.
Drömmer om att sitta i skönaste fåtöljen, få njuta av en stor kopp te och i skinande rena fönster kunna spegla sig!

Therese B 5 år sen

Tvätta fönster ska gå fort och lätt,
vill gärna göra det på ett smidigt sätt.
Att tvätta fönster 10 våningar upp,
är inte lätt utan att få krupp.
Med en fönstertvätt från Nilfisk,
hoppas jag kunna göra det utan risk.

Jessica 5 år sen

Rena fönster vill man ha
Men tiden finns inte att ta
Med en rosa Nilfisk till hjälp
Får fönstren fint blänk

Anette Öbom 5 år sen

Med ont i lederna så hade denna varit en stor hjälp att även jag skulle få fina fönster.

Marie Larsson 5 år sen

Jag har tennisarmbåge m. värk i handleden så jag klarar bara 1 ruta åt gången, vore såklart jätteroligt att få en Nilfisk Smart som hjälper mig att göra rent hela fönstret på en gång :)

Cecilia L 5 år sen

Hej. Vi bor i ett hus med 2 våningar och jag riskerar livet varje gång som jag hänger mig ut för att putsa fönsterna. Kanske en Nilfisk gör det lättare :)

Helen Tracey 5 år sen

Har inte haft något emot att putsa fönster förut men nu har vi fler fönster då vi flyttat till större och alla fönster måste putsas i mellan ibland också, så nu hade det passat jättebra att vinna en Nilfisk Smart. Hoppas på tur!!

Petra Andersson 5 år sen

Jag skulle vilja ha riktigt rena och fina fönster och det verkar denna kunna fixa.

johanna sellen 5 år sen

Jisses va den hade varit välkommen! ! Bor precis vid en grusväg så fönsterna här behöver putsas ofta, och bra mycket oftare än vi gör idag. Men det är ju så tråkigt och drygt. Så en fönstertvättare hade vart en gudagåva

Charlotta strando 5 år sen

Vilken grymt passande tavling. Jag hoppas hoppas jag vinner sa jag kan ge denna till min man som avskyr att putsa vara manga stora fonster, men anda gor det … Kanske tom kan tanka mig att gora det sjalv nagon gang emellanat ;-).

Lotte 5 år sen

Hade du sett mina fönster så hade du förstått att vi behöver en fönstertvättare från nilfisk! Det är ett fönster på tvären längst upp sen 2 på andra hållet under. Alla fönster går att öppna och dela så det är mycket fönster som ska putsas!

Daniel Nilsson 5 år sen

Ååh jag skulle så gärna vilja vinna en sådan där fönstertvätt. Det ser så smidigt ut! Jag tycker att det är så tråkigt att putsa fönster, men med en maskin så skulle nog till och med en gadgettokig person som jag tycka att det är kul att putsa fönstren.

Annette Jönsson 5 år sen

Alltså denna fina apparat hade suttit som en smäck ……inte en fläck så långt ögat kan nå när jag till jul står o gör min knäck!!

Anki 5 år sen

OJ! vad det skulle vara kul att få prova på att tvätta fönstren med nilfisk, såg reklamen som du var med i, såg så himla lätt ut när du tvättade fönster är den värkligen så bra?
I så fall skulle den passa mig perfekt som värkligen hatar att tvätta fönster, får aldrig dom så fina.
Tack för en helt underbar blogg /Kram

Malin Samuelsson 5 år sen

Jag och min kille har skilda åsikter om vad skitiga fönster är. Han tycker inte fönstren är skitiga förrän man inte kan se ut medan jag anser att man kan tvätta oftare än så. Eftersom att han älskar maskiner (men måste vänta med att köpa de flesta tills vi bor i hus) vore denna toppen. Dessutom blir kanske jag kan ligga på soffan så länge. Vad gör man inte för jämställdheten

Chatarina Frejd 5 år sen

Jag skulle behöva en så eftersom mina fönster går mot en trafikerad väg och behöver därför tvättas ofta vilket tyvärr inte blir av.det skulle kunna underlätta massor för mig att ha denna smsrta grej

Malin 5 år sen

Är lite orolig att slita ut min kära make som är min fönsterputsare… Med en sån här bra grej håller han säkert längre :)

Kram på dig Johanna!!

Lina Augustsson 5 år sen

Hoppas det är nu det händer så jag slipper söl och ränder ;)

Bittan bayard 5 år sen

Som ensamstående mamma till 2 idrottande ungdomar så hinner man knappt städa , än mindre putsa fönster …..men med en sån här kanske man tillomed kan få hjälp , eftersom det är en teknisk pryl ;-)

Pär Björklund 5 år sen

Ifall jag vinner så kommer jag ge den till min mamma. Hon orkar inte så mycket när hon håller armarna högt nu, så alla hjälpmedel är bra. :)

Lena Nilsson 5 år sen

Inga mera mönster på mina fönster accepteras något mera Några ränder,sånt som händer.Denna förenklar min vardag helt klart och kommer förbättra utsikten väldigt märkbart och med ett leende på läpparna helt klart. . KRAM

Hedda 5 år sen

Jag är en av dom som tvättar fönster, sätter sig ner med en kopp kaffe när solen kikar in o tänker aldrig mer när jag ser ränderna !!! Tyvärr håller ju inte det..

Annika mathiasson 5 år sen

För att den verkar så himla smidig att tvätta just fönster med

Nathalie sivertsson 5 år sen

Skulle jag vinna en nilfisk så skulle det underlätta att göra rent fönstren här hemma. Dom blir fort smutsiga eftersom jag o sambon bor bredvid e18. Skulle vara en bra julklapp till mig o sambon :)

Nathalie sivertsson 5 år sen

Skulle vara perfekt och vinna en nilfisk, fönstren blir fort smutsiga när man som jag bor bredvid e18 och har två katter som gärna sitter i fönstret då blir de tassavtryck. Så med denna nilfisk skulle det gå fort och göra fönstren rena :)

Madelen Lagerstam 5 år sen

Med ständig värk i axlar och rygg skulle denna verkligen underlätta vardagen för mig!

Madde 5 år sen

Min pappa har precis flyttat in till ett hus i stan och jag vill slippa skämmas för skitiga fönster. Han är en person som fullkomligt avskyr att städa, men älskar verktyg. Med en Nilfisk hoppas jag att hans fönster förblir rena och inser att med rätt verktyg är det faktisk kul att städa!

Carita Broberg 5 år sen

Det tar tid att tvätta fönster, med denna så går det mycket fortare så jag får tid till sånt som höjer min livskvalité, rida och vara ute i naturen vilket jag älskar.

Carita Broberg 5 år sen

Det tar tid att tvätta fönster, med denna så går det fortare så jag får tid till sånt som höjer min livskvalité, rida och vara ute i naturen vilket jag älskar.

Anna Wikman 5 år sen

Jag hoppas på att få vinna en fönsterputs till min mamma. Hon trillade och föll väldigt illa för ett tag sedan. 3 benbrott i handen som först missades av läkaren. Detta medförde gips och lång läkningstid. Med endast 1 fungerande hand skulle denna fönstertvätt underlätta väldigt mycket för henne, och alldeles säkert skulle hon bli väldigt glad efter en lite jobbig tid.

maria 5 år sen

Som ensamstående mamma har jag lite tid för städning och när jag väl städar måste det gå fort! Den här skulle passa perfekt så jga får skinande fönstet samt mer lektid att spendera med min 8 månaders bebis:)

Malin johansson 5 år sen

..jag skulle vara egoistisk å ge mig nilfisk’s fönstertvätt till mig själv, för det är jag värd!
Få tid för att få fina & rena fönster, men också ..ger det ju tid över till annat..!!

Johanna 5 år sen

Det skulle passa mig perfekt eftersom jag har stora fönster och alltid får be om hjälp med min fönsterputsning eftersom jag inte klarar det själv för att få ett bra resultat.

Jenni Nilsson 5 år sen

Jag är så urusel på att få mina fönster fina när jag putsar dem, skulle verkligen vilja ha/ behöva en Nilfisk.

Helena Bengtsson 5 år sen

Uppe, nere, ute, inne. Trist och jobbigt, trött i sinne. Giv mig kraft – jag behöver detta skaft! Trist och tråkigt kan bli…inte så pjåkigt.

Carina Andersson 5 år sen

Hej hej :)
Då jag har karpaltunnel syndrom så får jag jätte ont i händerna när jag ska tvätta fönsterna här hemma.
Så om jag skulle vara en av de lyckliga 6 personerna som vann, så skulle det underlätta jätte mycket i min vardag <3

Ewa Rikardsson 5 år sen

Åhhh denna fina tvätt vore ju perfekt att vinna till mig själv i julklapp. Efter många år med jobb inom vården så har axlarna sagt ifrån ” ingen mer fönstertvätt” men med denna så kan jag nog börja igen då jag älskar att tvätta fönster. Kram Ewa.

Ulrika Andersson 5 år sen

Om jag en Nilfisk skulle vinna, jag äntligen fönsterputs skulle hinna. När motivationenen inte riktigt infinner sig, får jag “att med rätt redskap blir det roligt” intala mig. :)

AnnSophie Bergqvist 5 år sen

Åh vad denna skulle underlätta för mig Har axelproblem och många fönster att tvätta då jag hjälper min mor på 75 år oxå. Gamla lägenhets fönster är inget kul. Håller tummarna så hårt det går. Ha det gott.

Sandra Boström 5 år sen

Kladdiga barnahänder lämnar spår. Men för Nilfisk smart är inga fläckar för svårt. Mamman vill gärna ha lite tid över för reflektion. Men ändå på fönstren kunna uppvisa perfektion.

Hoppas på vinst ☺

Frida 5 år sen

Om jag vann en Nilfisk fönstertvätt så skulle jag ge den till min mamma som ännu aldrig har provat någon sådanhär. Själv har jag redan en som jag är helnöjd med!

Sandra Boström 5 år sen

Kladdiga barnahänder lämnar spår. Men för Nilfisk smart är inga fläckar för svårt. Mamman vill gärna ha lite tid över för reflektion. Men ändå på fönstren kunna uppvisa perfektion.

Victoria 5 år sen

Tvätta fönster är en plåga. Brukar ta ett då och då men med lite hjälp kanske det kan gå med rasande fart.

Håkan 5 år sen

Om jag vinner en fönstertvätt så ska jag med glädje hjälpa alla mina grannar med fönstertvätt då alla inte har möjlighet och putsa själv

Jessica Lindh 5 år sen

Jag köpte ett liter hus till mig och barnen i mars ifjol. Det bästa jag gjort. Vi delar på alla sysslor och det har svetsat oss samman än mer och gett oss kvalitet på relationerna då vi känner att det är vårt hem…inte mitt som dom får bo i.
När det gäller fönster så finns mer att önska. Små kattnosar och pollen är kluriga att få bort och jag sitter hellre och ser ut över fårhagen tillsammans med barnen gnm fina fönster än att lägga tiden på att slita med dem. Hoppas på tur
Tack för fin blogg och fina initiativ.

Sara Larsson 5 år sen

Har fått fina tapeter i min lägenhet men har riktigt gamla fönster som är svåra att få rena!
Fönsterputsaren från Nilfisk skulle verkligen göra arbetet både roligare och lättare :)

Therese 5 år sen

Jaaaaaa….Den perfekta julklappen (och piken) till sambon ;)

Tessan 5 år sen

Hade varit en perfekt fars dag present till min älskade pappa!

Eva Lundström 5 år sen

Hej!
Som alla andra så tycker jag att tvätta fönster är en plåga. Men så otroligt nöjd man är efteråt. Hade varit kanon att vinna då kanske allt motstånd kunnat försvinna…. fniss
Mvh Eva

Heléne 5 år sen

Jag avskyr verkligen att tvätta fönster!! Inte jättebra när man bor på Västkusten med salta vindar…
Något som unerlättar och gör denna plåga rolig hade varit kanon!
Mvh Heléne

Anna 5 år sen

Fönstertvätt är typiskt en sån grej man inte unnar sig,skulle vara toppen att få vinna en! Kanske som julklapp till min man, som en liten påminnelse :)))
//Anna

Gunilla Liljegren 5 år sen

Kan inte tvätta fönster på vanligt sätt pga utslitna axlar,men med Nilfisk fönstertvätt kommer det gå lätt som en plätt!

Sandra Antonsen thyselius 5 år sen

Spreja på en skvätt,
För att sen använda Nilfisk fönstertvätt.
Skönt att slippa att allt strul,
Nu inför kommande jul o allt kul :)

Annica 5 år sen

Ååh vad jag skulle behöva en sån. Jag har förslitningar o värk i mina armar och att tvätta fönster är riktigt jobbigt. Skulle underlätta så för mig.
Hoppas på tur o håller tummarna nu :-)

Anette G 5 år sen

Har alltid haft en känsla av att jag måste ha varit lyxhustru i mitt tidigare liv… Vill ju liksom inte hålla på med hemmafixet… MEN… den där lyxhustrun verkar inte bo här för jobbet måste göras så detta pris skulle ju vara toppen för att komma halvvägs i alla fall!

Karin 5 år sen

Hej johanna . Att vinna en fönstertvätt hade varit kanon har ett hus med både gamla och nya fönster.Tänk vad det hade underlättat☺ Tack för en mysig och underhållande blogg .

Ulrika Östholm 5 år sen

När man har barn står de gärna med både händer och munnen mot fönstren och det blir väldigt skitigt. Med denna skulle fönster putsningen bli väldigt mycket enklare,speciellt när man som jag absolut inte klarar att putsa fönster utan att det blir ränder eller fläckar. Tänk vilken bra julklapp.

Jasmine J 5 år sen

Min man sköter fönsterputsningen i vårt hem och varje gång pustar och gnäller han hur jobbigt det är när han gnor runt med tidningspapper på fönsterrutorna! Den här smarta “Nilfisken” hade blivit en perfekt farsdagspresent till honom från barnen och mig.
Håller alla tummarna och hoppas på vinst!

Emelie Sjöquist 5 år sen

Åh skulle gärna vilja vinna en Nilfisk fönstertvätt! Det skulle passa mej perfekt då jag helt enkelt är precis värdelös på att putsa fönster och det slutar alltid med att jag uppgivet får ringa städbolag för hjälp! Det ser ju så smidigt och lätt ut med Nilfisk fönstertvätt och jag lovar att den skulle gå varm här hemma och verkligen komma till användning om jag vann en!

Maria Nilsen 5 år sen

Kallt, fryser om mina fingrar, kladdigt och spill, barnen springer och hunden kan inte sitta still. Jag far omkring med skrapan i handen, skrubbar och försöker få bort randen. Nä, att tvätta fönster blir aldrig bra, enkel, smidig hjälp behöver jag!!

Malin 5 år sen

Ett smidigt och lätt sätt att få det få det snyggt och rätt!

Karolina 5 år sen

åh önskar att vinna denna fönstertvätt med små kladdiga händer på fönstrena så blir de många vändor med hink,trasa och fönster skrapa.
men denna maskin skulle de gå som en dans, så alla handavtryck på fönstret skulle då vara ett minnas blott.

Jeanette 5 år sen

Svårt att putsa fönster, det blir ränder överallt
Men med en Nilfisk kan man ta det lite kallt
Hoppas på turen att få vinna
så alla fönsterbekymmer får försvinna!

Monica dahl 5 år sen

om jag vinner skall jag med glädje hjälpa mina söner och deras fruar att putsa fönster. Dem kan istället lägga den tiden på sina barn.

Helena Salmons 5 år sen

Klart jag vill vinna denna mackapär,
med fönsterrengöring är det lite sisådär,
men nu blir det lekande lätt,
med Nilfisk’s perfekta fönstertvätt!

Marlene Walterlind 5 år sen

Har stora och många fönster och får alltid “tvätta” av dem först innan själva fönsterputsningen när man sen väl är färdig (genomsvett och slut i armarna) så är de ändå randiga :( så tråkigt…..hoppas på vinst för kanske detta skulle vara bra på mina fönster :)

Magdalena Johansson 5 år sen

Jag hatar verkligen att tvätta fönster o med stora fönster som vetter ut mot en sjö vill man ju gärna ha hyfsat rena fönster, med Nilfisk produkter ser det ut o bli en mycket roligare upplevelse.

Anna Dahlberg 5 år sen

Jag vill gärna vara med o tävla! I somras fick jag nya fönster i mitt hus. Tänkte att äntligen ska jag slippa fula ränder o repor. Ack så fel jag hade, det var inte lättare att tvätta nya fönster. Har provat alla mirakelkurer o ingenting funkar. Vore kul att få prova en nilfisk o få se om den tvättar utan ränder! Hoppas på tur!

Andrea 5 år sen

Med en Nilfisk i handen kommer fönstertvättandet gå som en dans, jag vill vinna!
/A

Molly 5 år sen

Älskar dina tävlingar! Och jag hatar att putsa fönster, kanske en Nilfisk smart kan ändra på det. Håller tummarna <3

Christine 5 år sen

Putsa fönster kan nog vara en av dom absolut tråkigaste saker att göra. Men med en riktig värsting så hade det blivit rena fönster väldigt ofta. Får ALDRIG till det när jag putsar med skarpa. Bor i ett nybyggt hus/område. Så fönsterna skitas ner nästan direkt igen av all rullians som rör sig i området. Lycka att kunna köra fönsterna inomhus oxå smidigt och lätt.

Alexandra Olsson 5 år sen

Har inte hunnit ta mig tid att tvätta mina fönster på två år! Detta skulle definitivt underlätta arbetet så att det faktiskt blir gjort!

Maria 5 år sen

Hemma hos oss är det min älskade man som städar, han är helt fantastisk.
Det vore sååååå kul att få överraska honom med en fönstertvätt !

Solveig Lundin 5 år sen

Om jag vill vinna en fönstertvättare från Nilfisk, Aaaaaaa eller jag menar JAAAAAAA.
Fast jag är hemmafru så räcker inte tiden till. Huset är stort och fönstrens MÅNGA.
Så låt mig få en maskin som kanske även gubben går igång på så att jag kanske kan få lite tid i soffan med ett glas vin och titta på när han tvättar fönstrens med en maskin. Vilken julklapp de skulle vara för mig. Tre i ett; en fönstertvättare, pause i vardagen då min man går bananas över en ny maskin (+ett glas vin till mig), och framförallt rena rutor utan slit.

Eva-Marie Svedberg 5 år sen

Hej Johanna!
Vill så gärna en fönstertvätt från Nilfisk vinna
Få fina fönster till jul och all smuts enkelt får försvinna
Då kan jag lägga tid på att göra julgodis och kaka
Varför inte ett nyttigt och gott fröknäcke baka?
Tack för att du fixar så fina saker och ger oss så bra tips och trix
Kram Eva-Marie

Camilla Sandmark 5 år sen

Alltså, det är ju bara så himla trist att putsa fönster! Och jag har många! Hur jag än bär mig åt så blir det inte bra. Jag tror att jag har provat alla knep som finns och jag fick till och med låna något liknande den här av grannen. Den gick i alla fall på batteri och skulle vara jättebra! Tror du att jag lyckades?! Näh!!!
Nu är det upp till bevis. Nu måste du låta mig få prova den här och om den håller vad du och Nilfisk lovar ,så kommer jag att bli den lyckligaste på jorden, för jag inser ju hur många fler gånger jag kommer att putsa fönster i mina dar som jag får leva om man ska tro och hoppas på statistiken.
Jag vill slippa bli arg, sur och använda de fulaste ord jag vet varje gång det är dags så nu håller jag tummarna!

Madde 5 år sen

Tänker vara ego och säga att jag vill ha den själv :-) Tycker det är riktigt tråkigt att tvätta fönster så tyvärr blir det gjort för sällan. Så allt som underlättar är ett plus.

Nathalié eriksdotter teodorson 5 år sen

Jag är med :) delat på Facebook också i samma namn.

Bor i en sekelskifteslägenhet med stora fönster. Vackra men tyvärr orkar jag inte tvätta dem! Har neddraget persiennerna för jag vill inte se eländet haha. Hade vsrit perfekt att vinna denna så jag kan få fin utsikt igen och slippa persiennerna. Sen vet jag att syrran skulle bli så glad över att få låna den då och då :).

Frida Elmgren 5 år sen

Nu när jag precis har flyttat till en ny lägenhet så har jag helt plötsligt 2 lägenheter att rå om, den ena har en uppsägningstid fram till 31:a december och då kommer det roliga….NOT! Flyttstädning :(

En fönstertvätt från Nilfisk skulle ta bort en del av det tråkigaste jobbet och göra det så mycket enklare när jag även behöver tvätta fönsterna i den nya lägenheten där det dessutom är högt i tak. Det låter som att det är väldigt kul att tvätta fönsterna med den här, kanske jag har turen att även dottern vill hjälpa till och ta sitt rum :)

Jag håller tummarna för fullt och hoppas på att turen hamnar hos mig och vill samtidigt passa på att tacka dig för all den inspiration du delar med dig i din blogg.

Frida Elmgren 5 år sen

Nu när jag precis har flyttat till en ny lägenhet så har jag helt plötsligt 2 lägenheter att rå om, den ena har en uppsägningstid fram till 31:a december och då kommer det roliga….NOT!! Flyttstädning :(

En fönstertvätt från Nilfisk skulle ta bort en del av det tråkigaste jobbet och göra det så mycket enklare när jag även behöver tvätta fönsterna i den nya lägenheten där det dessutom är högt i tak. Det låter som att det är väldigt kul att tvätta fönsterna med den här, kanske jag har turen att även dottern vill hjälpa till och ta sitt rum :)

Jag håller tummarna för fullt och hoppas på att turen hamnar hos mig och vill samtidigt passa på att tacka dig för all den inspiration du delar med dig i din blogg.

Loella Holmqvist 5 år sen

Hade gärna vunnit denna för att ge till min mamma i julklapp. Hon tvättar sina fönster väldigt ofta och för 1 års sen så ramlade hon ute och fick en spricka sin axel. Efter det så har hon svårt att lyfta upp sin arm. Så en sån här maskin hade varit en räddande hand för henne eftersom hon inte kan avstå att tvätta fönster även om hon har ont. Hoppas på tur!

Julianna Fredriksson 5 år sen

Hej!
Är gärna med.

Putsa fönster kan ibland vara det tråkigaste som finns, men en nödvändighet. Hur jag än putsar och gör rent så får jag alltid trista fula ränder. Denna fönstertvätt från Nilfisk skulle kunna bli världens bästa vinst och underlätta jättemycket.

Gillar Nilfisk
och delar tävlingen på FB

https://www.facebook.com/JFredr

Mvh Julianna Fredriksson
[email protected]

Ann-Cathrine Nilsson 5 år sen

En önskeklapp till min dotter i jul. Hon bor 4 tr upp med många, utåtgående fönster, vid trafikerad gata. Ensamstående mamma med ont om tid, för henne vore en Window Cleaner från Nilfisk rena drömmen!

Loella Holmqvist 5 år sen

Hade gärna vunnit denna för att kunna ge till min underbara mamma som tvättar sina fönster flera gånger i månaden ibland. Men det är ju tungt när man gör det på gammalt vis. Min mamma skadade sin axel förra året när hon ramlade och efter det har hon svårt att lyfta sin arm så då hade denna underlättat hur mycket som helst för henne. En perfekt julklapp till min älskade mamma!

Lillemor pettersson 5 år sen

Skulle göra stor nytta att smidigt få rena fönster så att man kan få mer ledig tid att lägga på barnbarn

Anneli 5 år sen

Jag tycker alltid att jag är såå duktig när jag putsar fönstren här hemma men när jag är klar och tar ett steg tillbaka så finns de där….ränderna…..hur jag än gör så blir fönstren randiga, vill ha hjälp nu, så hoppas att en smart fönstertvätt vill hjälpa mig.

Anette 5 år sen

Håller på att sälja hus och bävar redan för fönstertvätten inför flytten :( Denna lilla Nilfisk skulle göra mig så glad :)

Margit 5 år sen

Har bott 3år i denna lägenhet, lika gammal som äldsta sonen är. Och är det något en 3åring är bra på, så är det att lämna kladdiga handavtryck på fönsterrutorna! Nu med en 4veckors hemma finns inte tid för krångliga och tidskrävande städningar. Vore drömmen att vinna denna fiffiga fönstermanick så avtrycken fås bort någon gång (nu ignonerar vi dem).,

Carola Ericsson 5 år sen

Jag har själv nyligen fått diagnosen bröstcancer och skulle vilja vinna en fönstertvätt till min käre sambo.
Den skulle underlätta åtminstone en uppgift för honom här hemma. Han ställer upp helhjärtat och arbetar heltid både på jobbet och hemma.

Lotta Wiik 5 år sen

Åhhh va jag skulle behöva just en sådan :-) Vi har precis byggt en inglasad altan, många fönster är det ;-) Ser otroligt lätt ut o roligt :-) Hoppas på turen nu bara ♥

Jenni Ekekrantz 5 år sen

Just för mina klena handleder så hade denna maskin hjälpt mig massor. Det vore toppen att få vinna!

Yvonne Bäckström 5 år sen

Skulle gärna prova denna om det är lättare än att tvätta fönster för hand.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…