ANNONS

James Bond Spectre

/

IMG_3379.JPG

I torsdags var vi på en förhandsvisning av James Bond spectre på nygamla biografen Göta. Innan hade SBXgroup bjudit in till mingel på MrP.
images

IMG_3375.JPG

Robert, Försäljningchef på Frölunda Indians och en försäljningschef på Nilfisk minglar.
IMG_3377.JPG

IMG_3362.JPG

IMG_3364.JPG

Hur var filmen då? Jag ska vara helt ärlig. Jag somnade. Men det har inte med filmen att göra, jag är hemsk att gå på bio med när jag är trött. Kan bara inte hålla mig vaken hur bra den än är. Jag gjorde allt jag kunde för att hålla ögonen öppna, sedan nickade huvudet ner. Janne puttade på mig om och om igen, herregud så sjukt tråkigt biosällskap jag är.
Men iaf, jag såg förstås en hel del ändå när jag piggnat till. Filmen var 2.28 lång…. =)
Ett kryptiskt meddelande från Bonds förflutna skickar iväg honom på ett uppdrag för att avslöja en olycksbådande organisation. Medan M bekämpar politiska krafter för att hålla underrättelsetjänsten vid liv skalar Bond bort lagren av svek för att avslöja den fruktansvärda sanningen bakom SPECTRE. 
Det var snygga bilder, riktigt mäktigt! Handlar om att dom onda vill kontrollera alla genom att äga all dokumentation. Lite mindre action än vanligt tyckte Janne.
IMG_3366.JPG

Gillar ni James Bond ska ni absolut se den. Helt klart sevärd så gå inte på min recension bara för att jag somnade. Janne hälsar att den var bra.
Nu ska jag och Marilyn gå till gymmet, vilken fin lördag det blir!
Kram på er
 
 

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00