• 2015-10-31, 09:36
  • 7

I torsdags var vi på en förhandsvisning av James Bond spectre på nygamla biografen Göta. Innan hade SBXgroup bjudit in till mingel på MrP.

images

IMG_3375.JPG

Robert, Försäljningchef på Frölunda Indians och en försäljningschef på Nilfisk minglar.

IMG_3377.JPG

IMG_3362.JPG

IMG_3364.JPG

Hur var filmen då? Jag ska vara helt ärlig. Jag somnade. Men det har inte med filmen att göra, jag är hemsk att gå på bio med när jag är trött. Kan bara inte hålla mig vaken hur bra den än är. Jag gjorde allt jag kunde för att hålla ögonen öppna, sedan nickade huvudet ner. Janne puttade på mig om och om igen, herregud så sjukt tråkigt biosällskap jag är.

Men iaf, jag såg förstås en hel del ändå när jag piggnat till. Filmen var 2.28 lång…. =)

Ett kryptiskt meddelande från Bonds förflutna skickar iväg honom på ett uppdrag för att avslöja en olycksbådande organisation. Medan M bekämpar politiska krafter för att hålla underrättelsetjänsten vid liv skalar Bond bort lagren av svek för att avslöja den fruktansvärda sanningen bakom SPECTRE. 

Det var snygga bilder, riktigt mäktigt! Handlar om att dom onda vill kontrollera alla genom att äga all dokumentation. Lite mindre action än vanligt tyckte Janne.

IMG_3366.JPG

Gillar ni James Bond ska ni absolut se den. Helt klart sevärd så gå inte på min recension bara för att jag somnade. Janne hälsar att den var bra.

Nu ska jag och Marilyn gå till gymmet, vilken fin lördag det blir!

Kram på er

 

 

Kommentarer

Susannah 5 år sen

Hej Johanna! Jag har varit inne på din blogg tidigare, och bland annat läst artiklarna om din vän Annica Thimberg. Tragiskt, jag minns själv när en väninna till mig från frisörutbildningen (jag är frisör precis som du) fick cancer. Innan hon skulle påbörja cellgiftsbehandling, så kom hon till mig och bad mig klippa bort allt hennes hår. Minns att vi grät båda två medan jag höll på. Nåväl, min väninna överlevde, och har inte fått några återfall.

Med vänlig hälsning Susannah

Camilla 5 år sen

Hej Johanna!
Skrev precis en lång kommentar som tyvärr inte syns :(
Tyvärr inte första gången det händer.
Vad beror det på?
Vet att du har svarat på det en gång innan och att vissa kommentarer råkar hamna i skräpposten.
Kanske detta också gör, men tråkigt.
Kram <3

Svar på kommentaren:
Barbro 5 år sen

Du är ensam om detta för har det gjort för mej också .
Ha en fortsatt bra helg vi som läser Johannas blogg.

Barbro 5 år sen

Jag menar ju att du är inte ensam om detta problem.

Camilla 5 år sen

Hej!
Jag förstår precis hur du känner när du somnar på bion.
Jag är precis likadan, filmen kan vara hur bra som helst men jag har ändå svårt att hålla ögonen öppna.
Likadant nästan varje gång men ändå så vill jag inte sluta att gå på bio.
Värst var det när jag såg filmen “Gone Girl” med en jobbarkompis, filmen var nästan 2,5 timme så du kan förstå hur jag kämpade för att hålla mig vaken.
Hemma är det inga problem, bara att spola tillbaka om man har somnat.
Mycket vackert par på första bilden. <3
Ha en fortsatt bra helg.
Kram <3

Jag älskar Bond-filmerna!
Bio får jag tyvärr välja bort numera då jag inte kan sitta längre stunder, så jag får vänta till den kommer ut på dvd och kan se den hemma i soffan.
Men jag ska nog undvika en fredagkväll, då somnar jag ALLTID i soffan vad vi än ser :)

http://chocochock.se
“Min sjukusskräck”

Janne 5 år sen

Haha… Du är min sleeping beauty när vi går på bio ;)
Kanonfilm, se den!
Janne (som såg hela filmen) ;)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg