• 2015-11-06, 12:48
  • 7

Äntligen har jag fått ordning på mina kaosgarderober! Jag tog hjälp av Elfa som är superproffs på att få ordning i ditt hem oavsett om du bor litet eller stort. Konstigt nog har man alltid uttrymmebrist och det blir lätt kaos om man inte har smart förvaring.

Jag älskar verkligen mitt sovrum där jag har harmoniska färger jag trivs med, en lugn miljö och saker jag tycker om. Aldrig jobbgrejer där eller saker som staplas högt och lågt på möblerna.

Men. Mitt största problem var garderoberna. För där var det allt annat än lugnt och harmoniskt. Jag störde mig otroligt på det lilla utrymmet, enbart en lång stång och inte mycket plats att förvara. Jag hade det sista riktigt kaos och fick ha kläderna i ett annat rum, även om jag rensade bort mycket var det alltid en röra.

Jag tror dom flesta känner igen sig i att man har ett utrymme, skåp eller förråd som är rörigt och saker som inte får plats. Man måste inte flytta till större bara för att man inte får plats, den smartaste investeringen är att istället satsa på ordning i sina utrymmen istället. Vilket jag äntligen har tagit tag i.

Så här såg min kaosgarderob ut dagarna före Elfa kom hem och hjälpte mig.

Före:

IMG_8005-2

IMG_8002

Trångt, inga bra hyllor, dom som fanns hade gått sönder. Fula speglar och skjutdörrarna funkade inte att dra längre.  Allt var en enda röra för att det fanns ingen bra förvaring. Då blir det lätt ett kaos tyvärr.

IMG_8001-2

Hemskt!

Elfas proffsdesigner har sedan varit här och hjälpt mig få helt ny förvaring. Jag mätte allt noggrant och skrev mina önskemål vad jag ville ha för garderob. Jag vill gärna hänga så mycket som möjligt av mina kläder, tycker jag ser mer vad som finns plus att det är både snyggare och bättre för kläderna.

Sedan önskade jag ha smidiga lådor som rymmer mycket, jeans och tjockare tröjor. Jag ville också ha förvaring där man kan tex ha väskor och skärp. Eftersom jag har ganska mycket kläder i den här garderoben ville jag få ordning på allt.

Förvaringsexperten Christine Dahlman från Elfa som jobbat med förvaring i 25 år var på plats tillsammans med hantverkaren Jonny. Dom har full koll på det här med förvaring och det är skönt att få hjälp med proffs.

IMG_0684.JPG

IMG_0694.JPG

Jag trodde inte mina ögon när detta blev klart. Jag älskar mina nya garderober för det har blivit som ett litet rum. Jag har allt här inne!

Så här blev det efter:

DSC_1741

Snygga, eleganta speglar. Smidiga skjutdörrar och det märks det är kvalite.

DSC_1739

DSC_1757

DSC_0699

DSC_1710

DSC_1758

DSC_1704

DSC_1719

DSC_1728

DSC_1722

Jag gillar även att hänga kläderna i färger, enklare att hitta.

DSC_0699

DSC_1715

Vad tycker ni? Jag är sååååå nöjd med detta!  Älskar sovrummet ännu mer.

DSC_1739

Har ni också planer på att styra upp förvaringen hemma? Här kan ni spana in tips och få inspiration som jag fått! Bra förvaring kan göra mycket och det var intressanta och roliga tips.

Vet ni mer, håll utkik här framöver för jag kommer snart köra en tävling! Ni läsare kommer kunna vinna ett maffigt presentkort hos Elfa. All info kommer i det inlägget.

Tack än en gång Christine och Jonny, vilka proffs ni är.

Kram Johanna

 

Kommentarer

Johanna 5 år sen

Åh va fint det blev! Måste säga att du har ett underbart innehåll i garderoberna! Så mkt fint! Bra smak ;)
Kram

Diana 5 år sen

Jättesnyggt, gäller bara att kunna planera inredningen så blir det alltid bra.

Agneta .s 5 år sen

Men jösses vad fint du har! Elfa har bra grejer!
Tack för all inspiration du ger.
kram

Louise 5 år sen

Så jäkla snyggt! Älskar struktur!

Marita 5 år sen

Wow så fint det blev
nästan som en liten
mini walk in Closet :)
Härligt och få ordning.
Ha en fin helg Johanna ❤️

Annie 5 år sen

Men jag smäller av så fint! Vad kul!!

Emelie 5 år sen

Elfa är bara bäst. I vår gamla lgh så byggde vi en garderob i entrén och det blev sååå bra.
Nu i huset ska vi bygga en ny garderob även denna i entrén.
Mina föräldrar har IKEA inte alls samma sak. Deras lådor började åka ur spåret inte kort efter dem var klara, 7 år efter för oss så märkte man ingen skillnad mot dag en.

SÅ satsa på Elfa om du ändå ska göra om, sååå värt pengarna !

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Dom flesta här inne vet nog att jag är en riktig julnörd, jag älskar den här tiden! Allt planerande och alla förberedelser, underbart! Det pratas mycket julrecept nu och därtill också vad…

Jag hoppas ni fick en fin advent, tänk att det redan är 1 december i morgon! Och nu är även julen invigd i Göteborg! Göteborg brukar kallas för julstaden, i år blir…