• 2015-11-07, 11:32
  • 1

God morgon från Köpenhamn! Vi har precis ätit frukost, trodde knappt jag skulle klara av att äta idag efter en magisk middag på Sticks´n´Sushi på hotel tivoli igår. Asiatisk mat och en utav dom bästa restaurangerna jag ätit på. Oj oj så mycket god mat. Ska skriva ett eget inlägg om vad vi åt och tipsa er sen.

Först ett annat tips ni  inte får missa! Min väninna Michela driver La Vendettaclothing och hon kör ett öppningserbjudade i helgen så ni får 20% rabatt på allt!

DSC_0718 2

Jag gillar Miss Mejeansen och dessa mörka är något annorlunda än dom jag haft innan. Dom är lite mer clean och stenarna sitter i fram och inte i bak.

DSC_0796

 

HÄR hittar ni Miss me, ni får även med Calvin Klein strumpor 3-pack på köpet! Kolla även in dom svarta jeansen! Jag har 26 och tycker dom är ganska normala i storleken, vet ni undrar hur kläderna är i storlekar.

IMG_3241.JPG

Har även Leo träningskläder från Juicy cuture! Linne, tights och top. Riktigt sköna, gillar att träna i halvlånga så blir man inte så varm när man kör konditonspass.

3805_top_hat_l_z

3805_top_hat_b_z

Denna Velourdress i grå har jag beställt från Juciy Cuture. När jag kommer hem varje dag efter jobb och träning kastar jag på mig myskläder, Marilyn har en i svart och har länge tänkt beställa en. Sedan fick jag se denna mjukis i grå. Så fin! Kolla även i blå….ljuvlig. Kanske julklapp?

jcbluregal

Lånade Michelas fina bilder.

Erbjudandet är 20% på allt till och med i morgon söndag 23.59. Happy Shopping HÄR. 

Nu ska jag ta en dusch, sedan ska vi göra stan. Älskar Köpenhamn, ska ger mina bästa tips sen! Enda tiden vi har att passa är i kväll då det blir italienskt.

Bor på Copenhagen Island, nu spricker det upp här efter varit lite regn och mulet.

IMG_4199.JPG

Kram så länge

Kommentarer

jr 2 år sen

hm

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar till Blueco. Här kommer mer tips på riktigt bra rabatt, i morgon är det Black Friday och jag vet många gillar att fynda om man letar efter julklappar eller har…

Innehåller annonslänkar Tre dagar kvar till första advent. Underbart! Här skiner solen precis så jag ska stänga datorn efter jobb sedan före åtta, tar alltid ett par timmas paus mitt på dagen,…