• 2015-11-07, 19:15
  • 8

 


Hej från mysigt Köpenhamn! Älskar staden som har allt. Vi har strosat hela dagen nere i Nyhamn först sedan i butiker, på Ströget och ätit god lunch på Peder oxe. Fick många tips av Jessica på Blue.co som jag ska berätta mer om! 

  
  
Massa julpynt! 

  
 Alltid en öl nere vid Nyhamn.  
 
  
Den här helgen är Jannes födelsedagspresent från mig, därför blir det italienskt på Fiat i kväll som han älskar. 

  
  
Nu blir det choklad, champagne och bubbelbad! ❤️. 

 

2015-11-07 Johanna Toftby

Kommentarer

Pontus 4 år sen

Hahaha! Alltså killen längst upp är så sjuukt lik Petyr Baelish i Game of Thrones!!

Ulrica billberg 5 år sen

De snygga strumpbyxorna :-) var kommer de ifrån ?
Och jag måste komma och hämta mitt schampoo och balsam., jösses vad svårt det ska va ;-)
Hoppas ni hade det underbart i Kph
// Ulrica

Jag förstår att ni har det mysigt, Köpenhamn är verkligen en charmig stad.
Hur är det med folk den här tiden, är det lugnare med turister?
På sommaren kommer man ju knappt fram på Ströget :)

Och de där Flödebollarna är ju ljuvliga :)

Annie 5 år sen

Åh jag har alltid velat åka till köpenhamn! Och efter att ha sett era bilder vill jag ännu mer!Gud så mysigt! Tack för att du delar med dig och för en spn trevlig blogg. Du är riktig inspiration! Kram

Lise 5 år sen

Välkomna till Danmark!! – hoppas att ni trivs i “min” stad ! – även om det är ruskigt i dag. Restaurant Le Pavé på Gråbrødre Torv är vor favoritt – fransk mat och “hyggeligt”

Sara 5 år sen

Ha, ha vad lustigt! Den här helgen är jag i Stockholm med min man Martin, det är min födelsedagspresent till honom. Därför blir det Panevino ikväll för han älskar Italienskt. Hoppas att ni får det mysigt. Kram

Sara 5 år sen

Ha, ha vad lustigt! Den här helgen är jag i Stockholm med min man Martin, det är min födelsedagspresent till honom. Därför blir det Italienskt ikväll på Panevino för han älskar Italienskt. Hoppas att ni får det mysigt. Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…