ANNONS
Integritet på Tailsweep

Buffémat tips och inspiration från halv åtta hos mig!

/

Copyright 2014


När vi var på Halv åtta hos mig- middagen hos Linnie i torsdags bjöd hon på en fantastisk bordsbuffe´. Ni anar inte vad gott allt var… Jag måste göra detta, man kan ju plocka lite vad man vill från allt hon bjöd och tex servera till en kötträtt eller som variant på förrätt/varmrätt.

Copyright 2014


Mysig kväll med tjejkompisarna och en trevlig dukning.

Copyright 2014


Jag och Helené

Copyright 2014


Helene fotar och från vänster, Linne, jag, Annika och Hanna.


Linnie hade gjort detta:
*Färsk lax marinerat med soja och Sweet chili, (Ugnen 20 min 200 grader) grönkålen fräste hon i olja med lite salt och vitlök så det blev som ”friterat”.
Galet gott och grönkål är väldigt nyttigt.
*Räkor, mango, paprika, chili och persilja- Rör ihop allt.
*Pilgrimsmusslor till vänster som hon hade låtit ligga över natten med limesaft. Blanda sedan ihop med salladslök, koriander och servera på hjärtblad/gemsallad. Riv limeskal och strö på…


*Avocadocreme: avocado, creme fraiche, vitlök, dijonsenap, salt.
*Aioli
*Bulgur med tomat, rödlök, gurka, mynta, persilja, salt, rikligt med rivet citronskal och saft från citronjuice.

Copyright 2014Tusen tusen tack Linnie för en underbar middag! Himmelskt gott allting.
Som avslutades med en mörk Fudge-kladdkaka.

Copyright 2014


Magisk….

Copyright 2014


Efter middagen smög vi ut i bilen och hämtade det vi hade förberett i smyg till Annika. Hon har ju gift sig!!
Grattis älskade vän! Häftigt när man gifter sig efter många år som sambo och har stora barn. Vi hade med en flaska Moet som vi skålade i och blommor.


Tjejer som jag känt i många år, härligt med äkta vänskap och vi har fortfarande mycket kontakt. Nästa omgång Halv åtta hos mig kommer bli här hemma hos mig  i December. Puh, jag får redan nu börja leta inspiration till middag. Linne satte ribban högt.
Kvällens oufit: Miss June blus som jag stoppar i Skinnkjolen från Blueco. Skor Gestuz. 


Nu ska jag krypa ner, i morgon är det mycket jobb vid datorn. Har kollat solsidan, Hellenius hörna med tjejerna och myst i soffan. Sköna söndagskvällar sitter vi alltid bänkade. Vet ni förresten! Soffan är äntligen beställd!! Är så nöjd! Kommer före jul och ska visa er vilken det blev.
Hoppas ni haft en fin helg, kanske firat Fars dag? GRATTIS alla pappor! Min fina pappa firar vi nästa helg både födelsedag och fars dag. Tjejerna firade sin pappa igår.
God natt
3

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00