• 2015-11-10, 18:17
  • 9

Smoothie tycker jag passar både som mellanmål, frukost men också direkt efter träning. Ju tuffare träning, desto snabbare ska du fylla på med näring och vätska. Jag brukar köra smoothie tex efter jag tränat, det är enkelt att bara slänga i allt i en blender sedan mixa. Går på några minuter och bär eller frukt har du i frysen. Jag har många favoriter men tycker nog den allra godaste är den med jordgubbar, lite kokosmjölk, mynta och lime. Mums! Tar även i proteinpulver om jag vill ha i mig protein.

Sedan mat efter träningen men oftast kanske man måste fixa maten först,  då är en smoothie bra direkt när du kommit hem.

DSC_0040

Jag gör den gärna fluffig som milkshake =) Äter även med ögat.

Nu ska jag ner till gymmet och köra ett styrkepass, igår körde jag och tjejerna Body Pump. Vilket sjukt bra pass. Två instruktörer, fullsatt sal, många var peppade att träna ett hårt måndagspass. Hög, tung musik till det sedan kör man! Visst är det underbart med pass, jag tar i så mycket mer och man tar ut sig till max.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

HÄR hittar ni mina smoothierecept. Lova testa, det är inte krångligt som en del verkar tro.

HÄR hittar ni just denna med jordgubbar och mynta. Sååååå god!

Kram kram!

 

2015-11-10 Hälsa, Recept , , ,

Kommentarer

Nidzara Zejnelagic 5 år sen

Såå gott och härlig färg på den man blir glad ser den.Tack för dina recept och tipset. Kram

Milla 5 år sen

Dina smoothies är väldigt goda.

Caroline 5 år sen

Hej:) när du nyanserar med tex lika delar TSB/TPB/TBB vilket väte använder du då? 1+2? Hittar inte något lägre väte än 3% på hemsidan .. :)
Mysig blogg du har!

Barbro 5 år sen

Har provat många av dina smoothies och dom är ju jättegoda.Det är så att man kan ju blanda o ge precis som man tycker.
Kram o ha en fortsatt bra kväll.

Malin 5 år sen

Jag får heller inte fram något recept! Skulle hemskt gärna vilja prova :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Blev fel med länken!
Ledsen …

Nu funkar den :))

Julia 5 år sen

Jag får inte fram receptet på dena smothie

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Åh!!
Förlåt … Hade missat rätt länk på den.
Kolla nu !

maria g 5 år sen

Ser gott ut. J så upprörd s k kompis ringde o pappan dött. Hon menar varför slösa pengar på blommor på kistan!!! J mår så illa av detta. Hur fan är en del funtade?? Så hemskt o inte vilja hedra sin pappa med fina blommor nej jag fattar det inte. Hon menar det kostar pengar!! Jag hade lust o lägga på luren. Min mamma dött o såklart hon fick jättefina blommor.
jag mår illa när jag tänker på hennes inställning o det ligger inget bråk bakom. Ursäkta mej men det är bland det värsta jag hört bkev så ledsen kramis.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I går skrev jag om min blodbrist och bad alla som kommenterar att inte skrämma mig i onödan. Tack snälla alla som respekterade det! Men ni som tycker att ni vet bättre än…

Hej från väldigt blandat väder i Göteborg. Strålande solsken, regn och sen hagel. Vilken skur! Men jag hann med 7,5 km innan det blev kolsvart och jag lade benen på ryggen och…

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…