ANNONS
Integritet på Tailsweep

Smoothie efter träning!

/


Smoothie tycker jag passar både som mellanmål, frukost men också direkt efter träning. Ju tuffare träning, desto snabbare ska du fylla på med näring och vätska. Jag brukar köra smoothie tex efter jag tränat, det är enkelt att bara slänga i allt i en blender sedan mixa. Går på några minuter och bär eller frukt har du i frysen. Jag har många favoriter men tycker nog den allra godaste är den med jordgubbar, lite kokosmjölk, mynta och lime. Mums! Tar även i proteinpulver om jag vill ha i mig protein.
Sedan mat efter träningen men oftast kanske man måste fixa maten först,  då är en smoothie bra direkt när du kommit hem.


Jag gör den gärna fluffig som milkshake =) Äter även med ögat.
Nu ska jag ner till gymmet och köra ett styrkepass, igår körde jag och tjejerna Body Pump. Vilket sjukt bra pass. Två instruktörer, fullsatt sal, många var peppade att träna ett hårt måndagspass. Hög, tung musik till det sedan kör man! Visst är det underbart med pass, jag tar i så mycket mer och man tar ut sig till max.

Copyright 2014


HÄR hittar ni mina smoothierecept. Lova testa, det är inte krångligt som en del verkar tro.
HÄR hittar ni just denna med jordgubbar och mynta. Sååååå god!
Kram kram!

9

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00